30 / 04 / 2024

Ufuk Kozal makro ortağı

Ufuk Kozal makro ortağı

2007 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortakları arasındaki yerini alan Ufuk Kozal kimdir? Ufuk Kozal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Park Mavera 2.etap Makro-Akyapı Projesi!

Park Mavera 2.etap Makro - Akyapı Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor. Park Mavera 2.etap için ön talepler toplanıyor. Projede 556 daire, 252 dükkan olacak...

Seramiksan'ın bayilerinden Ufuk Yapı Filenin Kuğuları’nı ağırladı!

Türk seramik sektörünün öncü markası Seramiksan’ın, İstanbul Büyükçekmece’deki bayilerinden Ufuk Yapı, İstanbul deplasmanında oynayacakları maçın öncesinde Filenin Kuğuları’nı ağırladı.

Makro İnşaat projelerinin tercihi Mitsubishi Electric!

İnşaat sektörünün önemli oyuncularından Makro inşaat, asansör ve yürüyen merdiven sistemlerinde ileri seviye güvenlik, kalite, konfor, üstün teknoloji ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan Mitsubishi Electric'i tercih ediyor.

Makro-Akyapı Park Mavera 2. Etap satılık!

Makro-Akyapı Park Mavera 2. Etap satılık daire seçenekleri arasında 2+1, 3+1 ve 4+1'ler yer alıyor. İstanbul Kayaşehir'de inşa edilen projede ön talep süreci devam ediyor.

Makro-Akyapı Park Mavera 2 projesinde son durum!

Makro-Akyapı Ortaklığı imzasını taşıyan Park Mavera 2 için ön talep toplanıyor. Başakşehir Kayaşehir'de yükselen Park Mavera 2.etap projesinin kasım ayında satışa sunulması planlanıyor...

Makro-Akyapı Park Mavera 2. etap için ruhsatı aldı!

Makro-Akyapı Ortaklığı, Başakşehir Kayabaşı'nda Park Mavera 2. etap için ruhsatı aldı. Park Mavera 2. etap projesinde 556 rezidans ve 252 ticari ünite yer alıyor...

Makro İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayaşehir Otel İşletmeciliği Şubesi açıldı!

Makro İnşaat Ticaret Anonim Şirketi Kayaşehir Otel İşletmeciliği Şubesi, Acun Uyar, Ercan Uyar, Murat Çamur Şube Müdürlüğü'nde 28 milyon TL sermaye ile 1 Eylül'de Başakşehir, Kayabaşı Mahallesi'nde açıldı.

Emlak Konut Çankaya Mühye arsasını Makro-Akyapı'ya devretti!

Emlak Konut Ankara Çankaya Mühye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesini alan Makro-Akyapı'ya bugün yer teslimi yaptı.

Makro İnşaat, Ankara Çankaya’da 4 bin konut inşa edecek!

Makro İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Uyan, Emlak Konut GYO’dan aldığı 185 dönümlük arazi üzerinde 4 bin konutluk bir proje geliştirip gelecek yılın ilk çeyreğinde lansmanını gerçekleştireceklerini söyledi.

Nazmi Durbakayım: Beklentimiz makro ekonomik dengelerin bozulmaması!

İstanbul İnşaatçılar Derneği (İNDER) Yönetim Kurulu Başkanı Nazmi Durbakayım, sektör olarak beklentilerinin istikrarlı bir hükümet ve makro ekonomik dengelerin bozulmaması olduğunu söyledi.

Ufuk Tutan: Konut sayısı artarken, satış rakamları azalıyor!

Yaşar Üniversitesi Ekonomi Bölümü Öğretim Üyesi Doç.Dr. Ufuk Tutan, “Vatandaş, yüksek fiyatlar nedeniyle satın alamadığı birinci el konutlar yerine ikinci el konut piyasasına yöneliyor. Tamamlanan 4 konuttan 3’ü satılabildi. Konut çok ama alan az” dedi.

Makro İnşaat'tan alt gelir grubuna konut formülü!

Makro İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uyan, Hazine'ye ait arazilerin devlet eli, planlaması ve kontrolüyle dar gelirli vatandaşlar için konut inşasına ayrılması önerisinde bulundu.

Ufuk Nurullah Bilgin kimdir?

Diyarbakır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin kimdir? Ufuk Nurullah Bilgin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin...

Ufuk Kozal makro ortağı Haberi

Ufuk Kozal makro ortağı

Ufuk Kozal kimdir?

1974 yılında Almanya’da doğmuştur. 2002 yılında İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. 


2001-2002 yılları arasında Turyap Yapı A.Ş. ‘Özel Projeler’ bölümünde ‘Danışmanlık, Fizibilite ve Özel Proje Geliştirme Sorumlusu olarak çalışmış, 2002 yılından itibaren ise kariyerine Turyap Servis A.Ş.nde değerleme uzmanı olarak devam etmiştir. 


Bu tarihten itibaren çeşitli kurum ve kuruluşlara gayrimenkul değerleme ve etüt raporlarının hazırlanması ve mesleğe yeni başlayan adaylara sahada meslek içi eğitimlerin verilmesi üzerine çalıştı. 


2007 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortakları arasındaki yerini...