30 / 04 / 2024

Ufuk Murat Doğru

Ufuk Murat Doğru

Miraç Tur İstihdam Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi, Ufuk Murat Doğru tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Haziran'da açıldı

Miraç Tur İstihdam Turizm Limited Şirketi Fatih Şubesi kuruldu!

Miraç Tur İstihdam Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Fatih Şubesi, Ufuk Murat Doğru tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Haziran'da açıldı

Mustafa Murat Şeker kaç yılında doğru? Ne zaman müsteşar oldu? Hangi projeleri yürüttü? İngilizce biliyor mu?

ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Murat Şeker, kaç yılında ve nerede doğru? Hangi üniversitede okudu? Ne zaman yönetim kurulu başkanı oldu? İngilizce biliyor mu? İşte Mustafa Murat Şeker ile ilgili merak edilenler...

Ekonomist Murat Muratoğlu 18 liraya doğru ilerleyen doları düşürmenin tek formülünü açıkladı

Dolar adım adım 18 liraya doğru giderken ünlü ekonomist Murat Muratoğlu doları düşürmenin tek formülünü açıkladı.

Murat Savcı: Doğru yalıtım karbon salınımlarını azaltır!

Sürdürülebilirlik konusunun giderek önem kazandığından bahseden İzocam Genel Müdürü Murat Savcı, doğru yalıtımla karbon salınımlarını azaltıp enerji giderlerini düşürerek doğayı korumanın mümkün olduğundan bahsetti.

Ev almak için doğru zaman! 

Uzmanlar şimdi ev almanın doğru bir yatırım olacağını belirtti. Garanti Mortgage Genel Müdürü Murat Atay, kredilerdeki indirimden sonra konut fiyatlarının artabileceğini belirterek, "Kendisi için uygun evi bulanların beklememesi gerek" dedi. 

Salda Gölü'nün imara açılacağı iddiası doğru değil!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Bembeyaz kumları ve turkuaz rengiyle göz kamaştıran tabiat harikası Salda Gölü'nün imara açılması veya etrafının betonlaşacağı şeklindeki iddia asla doğru değildir" dedi...

Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru!

Denizli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (DESKİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen Mermerciler Sanayi Sitesi'nde sona doğru gelindi.

İnşaat sektörü stoku doğru kredi yöntemleriyle eritiyor!

Euler Hermes’in Türkiye CEO’su Özlem Özüner, sektörlere ilişkin açıklamalarda bulundu. Özüner’e göre inşaat sektörü iyi dayandı. Çok stok var ve bunu doğru kredi yöntemleri ile eritmeye çalışıyor.

Tarihi yapılar, doğru aydınlatma ile kentlere kazandırılmalı!

ZEVE Aydınlatma Tasarım Stüdyosu kurucularından Ayrım Yaser Talu, zengin bir tarihi mirasa sahip olan İstanbul başta olmak üzere, ülkemizin farklı kentlerinde yer alan sembolleşmiş tarihi yapıların doğru aydınlatma tasarımı ile yeniden ele alınması gerektiğine inanıyor.

Konutta doğru kampanyalar satışları artırıyor!

İnşaat sektöründe durgunluğu gidermek için son 7 aydan beri birbiri ardına kampanyalar düzenleniyor. Doğru kurgulanan kampanyalar, satışları ciddi oranda artırıyor.

Selçuk Akat: Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman!

DEİK Türk-Azerbaycan İş Konseyi Yürütme Kurulu Başkanı Selçuk Akat Azerbaycan'da yatırım yapmak için doğru zaman olduğunu söyledi.

Topkapı Sarayı Sarayburnu’na doğru kayıyor!

Topkapı Sarayı’nın zemininde Sarayburnu yönüne doğru sıvılaşma tespit edildi. Kültür ve Turizm Bakanlığı bunun üzerine çalışmalara başladı.

İşte enerji tasarrufunda doğru bilinen 10 yanlış!

ETADER, 10 milyon hanenin yüzde 72’sinin kombisini yanlış kullanması nedeniyle fazla doğalgaz tükettiğini belirtti. Dernek, enerji tasarrufunda doğru bilinen yanlışları 10 maddede sıraladı.

Faruk Özlü: Türkiye yatırım için doğru tercih!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Özlü, "Türkiye bu güçlü yapısıyla üretmek ve ürettiğinden para kazanmak için çok ciddi bir potansiyel taşımaktadır. Bu nedenle, Türkiye yatırım yapmak için doğru tercihtir." dedi.

Ufuk Murat Doğru Haberi

Ufuk Murat Doğru

Miraç Tur İstihdam Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi, Ufuk Murat Doğru tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 28 Haziran'da açıldı. Miraç Tur İstihdam Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi iş konusu; 1618 sayılı seyahat acenteleri kanunu uyarınca acentelik belgesi almak yurt içinde ve yurt dışında turizm acenteliği kurmak yerli ve yabancı turistleri konaklatmak tur düzenlemek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Miraç Tur İstihdam Turizm Tekstil İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler Şubesi adres: Bahçelievler, Ferit Selim Paşa Caddesi, Yayla Camii Karşısı, Birlik Apartmanı, No:15...