22 / 05 / 2024

Ufuk Özdündar kimdir

Ufuk Özdündar kimdir

CHP’nin Avcılar’dan belediye başkan aday adayı Ufuk Özdündar, ilçenin önemli sorunu afet yönetimine çözüm getireceğini açıkladı.

Murat Ufuk Yılmaz, New York’ta hangi üniversitede eğitim aldı? Ata GYO’da ne iş yapıyor?

Murat Ufuk Yılmaz kimdir? TÜRSAB’da hangi görevi yürüttü? Ata GYO’da hangi alanda çalışıyor? İşte Murat Ufuk Yılmaz ile ilgili merak edilenler...

Ufuk Bala Yücel kimdir? Hangi alanlarda görev aldı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ufuk Bala Yücel hangi üniversiteden mezun oldu? İş hayatına nerede başladı? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman genel müdür yardımcısı oldu? Batısöke Söke Çimento Sanayii’nde hangi alanda görev alıyor? İşte Ufuk Bala Yücel ile ilgili merak edilen her şey...

Ufuk Oltulu nerede doğdu? İngilizce biliyor mu? Hangi alanlarda çalıştı? Ufuk Oltulu’nun hayatı...

Yeşil GYO Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Ufuk Oltulu kimdir? Hangi okulda okulu ve nerelerde görev aldı? İşte Ufuk Oltulu ile ilgili merak edilen her şey...

Eşref Güneş Ufuk kimdir? Nereli? Hangi görevleri yaptı?

Deva Holding Yönetim Kurulu üyesi Eşref Güneş Ufuk kimdir? Eşref Güneş Ufuk daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Eşref Güneş Ufuk'un eğitim hayatı nasıldı?  İşte Eşref Güneş Ufuk`un hayatına dair merak edilenler.

Avcılar’da her haneye afet planı vaadi!

CHP’nin Avcılar’dan belediye başkan aday adayı Ufuk Özdündar, ilçenin önemli sorunu afet yönetimine çözüm getireceğini açıkladı.

Damla Hepdündar kimdir?

İzmir Bornova Belediyesi'nde mimar olarak hizmet veren ve aynı zamanda ACS Mimarlık bünyesinde çalışan Mimar Damla Hepdündar kimdir?

Ufuk Bala Yücel kimdir?

TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Bala Yücel kimdir? Ufuk Bala Yücel, ne zamandan beri TSKB GYO Yönetim Kurulu Başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Bala Yücel..

Ufuk Şevki kimdir?

Ufuk Şevki, ERA Türkiye Gayrimenkul Direktörü oldu. Peki, Ufuk Şevki kimdir? Ufuk Şevki, ne zamandan beri gayrimenkul sektöründe hizmet veriyor? İşte Ufuk Şevki..

Ufuk Nurullah Bilgin kimdir?

Diyarbakır Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin kimdir? Ufuk Nurullah Bilgin, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ufuk Nurullah Bilgin...

Hüseyin Dündar kimdir?

Samsun Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar kimdir? Hüseyin Dündar, ne zamandan beri Çarşamba'da belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Çarşamba Belediye Başkanı Hüseyin Dündar'ın biyografisi..

Mustafa Dündar kimdir?

Bursa Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar kimdir? Mustafa Dündar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mustafa Dündar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mustafa Dündar..

Ufuk Sesli kimdir?

Bayındır Belediye Başkanı Dr. Ufuk Sesli kimdir? Ufuk Sesli, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ufuk Sesli, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Ufuk Sesli..

Ufuk Kozal kimdir?

2007 yılından itibaren Makro Gayrimenkul Değerleme A.Ş.nin kurucu ortakları arasındaki yerini alan Ufuk Kozal kimdir? Ufuk Kozal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Ufuk Özdündar kimdir Haberi

Ufuk Özdündar kimdir

Cumhuriyet gazetesinden İlayda Kaya'nın haberine göre, Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde Avcılar’dan belediye başkan aday adayı olan CHP’li Ufuk Özdündar, seçilmesi durumunda belediyeyi demokratik, katılımcı, şeffaf bilgi paylaşan, verilerle hareket eden ve hesap verebilen bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceklerini belirtti. Özdündar, Avcılar’la ilgili projelerini Cumhuriyet gazetesine anlattı.

1-CHP’li bir belediyenin olduğu ilçeden adaysınız. Nasıl bir belediyecilik anlayışınız olacak?

Doğduğum günden bu yana hayatımın tamamı Avcılar’da geçti. Mevcut başkanlarımızın yaptıklarının yanı sıra, ben de yaşadığım ilçeye hizmet etmek için aday adaylığı başvurusunda bulundum. Zor bir sorumluluk aldığımızın farkındayım. Biz aday gösterilmemiz ve seçilmemiz halinde belediyeyi demokratik, katılımcı, şeffaf bilgi paylaşan, verilerle hareket eden ve hesap verebilen bir belediyecilik anlayışı ile yöneteceğiz. Aday olan 23 Belediye Başkan Aday Adayı arkadaşımızla oluşturamacağımız...