09 / 05 / 2024

Ufuk Öztürk yeni şirketi

Ufuk Öztürk yeni şirketi

Regnum Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı olan Ufuk Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Metin Öztürk'ten Florya açıklaması!

Galatasaray Spor Kulübü yeni dönem Başka Adayı Metin Öztürk, Galatasaray'a ait olan Florya tesislerine yönelik açıklamalarda bulundu. 

Barış Arduç ve Engin Öztürk Bodrum'da yeni mekan açacak!

Oyunculuktan kazandıklarını yatırıma çeviren Barış Arduç ve Engin Öztürk, Bodrum Yalıkavak Marina'nın içinde 'Müşlemilat' isimli mekan açacak.

Beyazıt Öztürk Bebek'ten villa aldı!

Ayazağaza'da orman içindeki bir siteden 2.5 milyon liraya aldığı iki daireyi birleştiren Beyazıt Öztürk, aradığı huzuru yeni yuvasında da bulamadı ve eski semti Bebek'e geri döndü.

İTO Başkanı Öztürk Oran oldu!

Başkanı İbrahim Çağlar’ın vefatının ardından odada yeni başkan için seçimler yapıldı.  İTO Başkanı Öztürk Oran oldu..

Fikret Öztürk: Turizm yatırımlarına ara verdik!

Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren Opet'in yüzde 50'sini Koç Holding'e sattıktan sonra turizm yatırımlarına odaklanan Fikret Öztürk, bu alandaki yeni yatırımlara 3-5 yıl ara verdiklerini açıkladı.

Bahamettin Öztürk’ten Kırşehir Kapalı Cezaevi için yer önerisi!

Esnaf ve sanatkara kazanç sağlayan Kapalı Cezaevi’nin taşınma kararı ile yeni yer tespitinde önerilerde bulunan Birlik Başkanı Bahamettin Öztürk yetkililere çağrıda bulundu.

Ufuk Öztürk'ten yeni şirket!

Regnum Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı olan Ufuk Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Musa Öztürk: Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabı bitirildi!

6 Etap olarak hazırlanan Kozan Nazım İmar Planı’nın 5 etabının bitirildiğine dikkat çeken Kozan Belediye Başkanı Musa Öztürk, yürürlükteki Yeni Büyükşehir Yasasının tüm olumsuzluklarına rağmen verdikleri sözleri yerine getirdiklerini söyledi.

Kamuran Öztürk Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin yeni başkanı!

TMMOB'ye bağlı Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu, ikinci gününde oy verme işlemleri ile devam etti. Mimarlar Odası Kocaeli Şubesi’nin 8’inci Olağan Genel Kurulu’nda Prof. Dr. Kamuran Öztürk, şubenin yeni başkanı oldu

Cavit Öztürk: Sakarya Erenler'i yeniden inşa ediyoruz!

Sakarya Erenler Belediye Başkanı Cavit Öztürk, "Doğa va ve çevreye uyumlu, sosyal alt yapı standart farını tamamlamış sağlam yapılarda güvenle yaşamamız, en önemli hedefimizdir" dedi.

Sinem Öztürk yatırımını gayrimenkule yapıyor!

Kiralık Aşk dizisindeki ‘entrikacı Yasemin’ karakteriyle ekrana gelen genç oyuncu Sinem Öztürk, kariyer planının, yıllar sonra çocuklarına izletebileceği filmlerde rol almak üzerine kurulu olduğunu söyledi. Öztürk kazandığı parayı gayrimenkule yatırıyor.

Ceyhan Belediyesi yeni park binası inşaatı devam ediyor!

Ceyhan Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü yeni hizmet binasının inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Belediye Başkanı Alemdar Öztürk, yeni binanın tamamen ahşaptan yapıldığını, iki katlı ve 318 metre kare oturumlu olduğunu söyledi.

Emre Öztürk kimdir?

Mimar Emre Öztürk kimdir? Mimar Emre Öztürk, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Emre Öztürk, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Emre Öztürk..

Ufuk Öztürk yeni şirketi Haberi

Ufuk Öztürk yeni şirketi

OPET’te Yönetim Kurulu Üyesi ve Regnum Türkiye Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk yeni şirket kurdu. Ufuk Öztürk Regnum ile Astrum Towers, Tower Bridge, Elitkent gibi projeleri hayata geçirdi.


Regnum Türkiye'nin; İngiltere ve Bulgaristan’da planlama, proje ve inşaat aşamasında olan 20’nin üzerinde gayrimenkul yatırımı mevcut. Şirket 1980’li yıllarda baba Fikret Öztürk tarafından kuruldu. 


Ufuk Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda yeni şirket olan Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile 16 Mayıs'ta Zeytinburnu'nda kuruldu.


Armatek İnşaat Taahhüt Nakliyat Metal Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Zeytinburnu, Nuripaşa Mahallesi, 13.Sokak 12/1 


Tülay...