14 / 05 / 2024

uğur civelek yazıları

uğur civelek yazıları

Aydınlık gazetesi yazarı Uğur Civelek bugünkü yazısında konut satışlarını kaleme aldı. İşte Civelek'in o yazısı...

Eylül'de konut satışları neden düştü?

Aydınlık Gazetesi'nin yazarlarından Uğur Civelek, bugünkü yazısında konut satışlarının azalışını değerlendirdi. "Bu yüksek oranlı düşüş belirsizlik ve kırılganlık algısını yukarı çekiyor, genel beklentileri olumsuzlaştırıyor" dedi. İşte o yazı...

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Elma İnşaat Malzemeleri Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Elma tarafından kuruldu.

Türkiye Sigorta Birliği’nin yeni Başkanı açıklandı! Aksigorta Genel Müdürü Uğur Gülen, TSB Başkanı oldu!

Türkiye Sigorta Birliği’nin (TSB) Olağanüstü Genel Kurulu’nda yapılan seçimler ile sigortacılar yeni başkanını seçti. TSB Başkan Yardımcısı olan Uğur Gülen, birliğin Başkanlık görevine seçildi.

Uğur derin dondurucularda büyük Eylül ayı indirimi! İşte 24 Eylül 2022 fiyat listesi…

Siz de Eylül ayına Uğur derin dondurucu ile girin! Son zamanlarda beyaz eşyada artan fiyatlardan sonra herkes uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına girdi. Uğur’da vatandaşların uygun fiyatlı derin dondurucu arayışına yardımcı olmak için derin dondurucular da kampanyaya gitti. İşte 24 Eylül 2022 fi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel büyük fırsat! Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi

Uğur derin dondurucularda eylül ayına özel indirimli satışlar başladı. Derin dondurucu almak isteyenler derin dondurucu fiyatlarını araştırıyor. Peki Uğur derin dondurucu fiyatları ne kadar? İşte Uğur derin dondurucu 2 Eylül 2022 fiyat listesi...

Uğur Civelek dolardaki düşüşün gerçek nedenini ve göreceği yeni seviyeyi açıkladı

BDDK'nın kredi hamlesinin ardından dolarda yaşanan düşüşün geçici olduğunu savunan ekonomist Uğur Civelek, düşüşün BDDK'nın hamlesiyle ilgili olmadığını öne sürerek doların göreceği seviyeyi açıkladı.

Ekonomist Uğur Civelek doların yükseleceği tarihi açıkladı: Düşüş geçici! Bu haftalarda tekrardan 17 TL'nin üstüne çıkar

Dolar kurundaki dalgalı seyir bugünde devam etti. Dolar bugün 17 TL'nin altını test ederken ekonomist Uğur Civelek bu düşüşün geçiçi olduğunu belirtti. Peki dolar ne zaman yükselecek? 

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğur Danışmanlık Ve Turizm Aracılık Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ufuk Can Kalaycı tarafından kuruldu.

Uğur Bulut: Deprem değil, çürük yapılar öldürüyor!

Keçiören Belediyesi Kaymakamı Uğur Bulut, İzmir'deki deprem sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Deprem öldürmüyor, çürük yapılar öldürüyor. Özellikle deprem bölgelerindeki kentsel dönüşümleri ivedilikle yapmalıyız'' dedi.

Uğur Dalbeler, Dünya Çelik Birliği İcra Komitesi'ne seçildi!

Çelik İhracatçıları Birliği (ÇİB) Başkan Yardımcısı Uğur Dalbeber, Dünya Çelik Birliği İcra Komitesi'ne seçildi.

Satışa çıkacak Les Ottomans Otel'e İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu!

İstanbul Boğazı'nın en gösterişli yapılarından biri olan manzarası ve tarihiyle büyük beğeni toplayan Hotel Les Ottomans satışa çıkıyor. 400 milyon liraya alıcı bulması beklenen otele İzmirli iş adamı Uğur Özkan talip oldu.

Hayri Uğur'a oğlundan gayrimenkul davası!

Akdeniz Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Hayri Uğur'a oğlu Anıl Uğur tarafından dava açıldı. Anıl Uğur, babasının kendi üstüne kayıtlı 5 gayrimenkulünü haberi yokken sattığını iddia etti.

Uğur Koyunoğlu: STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var!

Temelleri 1938 yılında atılan STFA inşaat, Türkiye’nin saygın kuruluşların arasında yer alıyor. STFA İnşaat Grubu Başkanı Uğur Koyunoğlu "STFA inşaat'ın önemli coğrafyalarda imzası var" dedi.

Balıkesir Büyükşehir Başkanı Ahmet Edip Uğur istifa etti!

Balıkesir Belediye Başkanı Edip Uğur görevinden istifa etti. Uğur istifasını açıklarken gözyaşlarını tutamadı.

uğur civelek yazıları Haberi

uğur civelek yazıları


Aydınlık gazetesi yazarı Uğur Civelek bugünkü yazısında konut satışlarını kaleme aldı. İşte Civelek'in o yazısı...


Son bir hafta içinde Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan veriler, ekonomiyi canlandırma amacına yönelik girişimlerin yeterli olamadığını düşündürüyor. Gerek küresel ve bölgesel koşullardaki olumsuzlaşma ve artan belirsizliğin, gerek ise içeride siyasi öncelikler lehine ve kırılganlık artışını besleyecek şekildeki gündem değişiminin bu sonuca katkı yapmış olabileceğini dikkate almak gerekiyor. 


Tüketici güveni, bir ay öncesine göre Ekim ayında yüzde 0.3 gibi oldukça düşük bir oranda gerilemiş. Alt kalemlere ilişkin gelişmelerdeki çelişki ise kafa karışıklığı ve algı bozukluğunun hüküm sürmeye devam ettiğini düşündürüyor. Genel ekonomik durum beklentisi bozulmaya devam ediyor; anket tespitleri yüzde 1.3’lük bir olumsuzlaşmaya işaret ediyor. Fakat işsizliğin azalacağı, hanenin maddi durumunun düzeleceği ve tasarruf etme olasılığının...