19 / 05 / 2024

Uğur Dumankaya röportaj

Uğur Dumankaya röportaj

Türkiye'de inşaat yapan firma sayısının 150 bini bulmasını eleştiren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya "Berber olmak için bile önce kalfalık yapıyorsun. Ama müteahhit olman için kriter yok" dedi...

Uğur Okulları kampüs yatırımlarını hızlandıracak!

Uğur Okulları'nda Genel Müdürlük görevine gelen Nil Çiçek, 2023 yılına kadar Uğur Okulları'nın kampüs sayısının 150'ye ulaşması için yatırım yapacaklarını dile getirdi. 

Uğur Bulut: Deprem değil, çürük yapılar öldürüyor!

Keçiören Belediyesi Kaymakamı Uğur Bulut, İzmir'deki deprem sonrasında açıklamalarda bulundu. Bulut, ''Deprem öldürmüyor, çürük yapılar öldürüyor. Özellikle deprem bölgelerindeki kentsel dönüşümleri ivedilikle yapmalıyız'' dedi.

Uğur Okulları'ndan 500 milyon liralık yeni yatırım!

Uğur Okulları Genel Müdürü Nevzat Kulaberoğlu, 2019-2020 eğitim öğretim yılı için toplamda yaklaşık 500 milyon liralık yeni yatırım yaptıklarını söyledi.

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 12,99 sınırına ulaştı!

Özderici GYO sermayesindeki Ali Uğur Özderici'nin payları 2 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 12,99 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin payları 13,24 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO sermayesindeki payları 1 Mart 2018 tarihi itibariyle yüzde 13,24 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin payları yüzde 14,38 sınırına ulaştı!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları 23 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 14,38 sınırına ulaştı.

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları yüzde 15,47 sınırında!    

Ali Uğur Özderici'nin Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndaki payları 21 Şubat 2018 tarihi itibariyle yüzde 15,47 sınırına ulaştı. 

Ali Uğur Özderici'nin Özderici GYO'daki payları 17,47 sınırında!

Ali Uğur Özderici'nin Özderici Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı sermayesindeki payları 26 Ocak 2018 tarihi itibariyle yüzde 17,47 sınırına ulaştı. 

Uğur Okulları'ndan Nevşehir'e 9,5 milyon TL'lik yatırım!

Uğur Okulları Nevşehir'de hizmet verecek yeni kampüsle Nevşehirli öğrencilerle buluşacak. Nevzat Kulaberoğlu yaklaşık 9,5 milyon TL yatırımla Nevşehir merkezinde eğitimde öncü adımlar atmaya hazırlandıklarını söyledi.

Ahmet Edip Uğur: Bir metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım!

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur, 1/5000 planı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “1 metrekare yer aldıysam istifa etmeye hazırım." dedi.

Uğur Sezginer: Gayrimenkul sektörü 2017'yi rekorla kapatır!

Gayrimenkulde alıcı ve satıcıların buluşma noktası Coldwell Banker Life Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Sezginer, 2017'nin rekorla kapanacağını da belirterek, "Doğru bir yatırım yapmak isteyenler mutlaka bizim gibi yatırım uzmanına danışmalıdır" dedi.

Uğur Kaleli: Konya yatırımları hız kesmeyecek!

Konya ve ülke gündemini değerlendiren AK Parti Konya Milletvekili Muhammet Uğur Kaleli, Konya’ya yatırımların devam edeceğini, yaşanan elektrik kesintilerinin önüne geçileceğini ve FETÖ ile mücadelede kararlı olduklarını söyledi

Uğur Dumankaya kentsel dönüşümün önemine dikkat çekti!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, depremin bir Türkiye gerçeği olduğunun altını çizdi ve depremin yıkıcı etkilerinden kurtulmanın önceliğinin güvenli binalar inşa etmekten geçtiğini belirtti. -

Uğur Dumankaya röportaj Haberi

Uğur Dumankaya röportaj

İnşaat sektörünün önemli firmalarından biri olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya SABAH Gazetesi Yazarı Şelale Kadak'ın aHaber'de yayınlanan İş'te Hayat programına konuk oldu. Dumankaya, A'dan Z'ye sektörü anlattı... 


Kentsel dönüşüm aslında gündemdeki en önemli konu. Siz ne düşünüyorsunuz?

Kentsel dönüşüm, devleti, vatandaşı, üniversiteleri yani herkesi ilgilendiren ciddi bir sorun. Biz olayın sadece bir parçasındayız. 500 milyar dolarlık bir dönüşüm. 29 yılda harcanacak bir rakamdan bahsediyoruz. Bizim olası depreme hazırlıklı hale gelmemiz gerekiyor. İstanbul'da Allah göstermesin şu halimizle depreme yakalansak, risk çok büyük. Bu konuya ideolojik tartışmaların dışına çıkıp, gerçekten bir vatanseverlik boyutuyla bakmak gerekiyor. 


 Siz akıllı evler konusunda da projeler yapıyorsunuz. Türkiye'nin bundan kazancı ne olacak? 

Türkiye'nin önemli bir cari açık sorunu var ve bu kolay kolay çözülemiyor. Bu açığın önemli...