01 / 05 / 2024

uğur dumankaya sektör yorumu

uğur dumankaya sektör yorumu

Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yaşanan terör olaylarının konut sektörünü de etkilediğini söyledi. Dumankaya, genç nüfusun ise sektör için bir avantaj olduğunu kaydetti.

Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Gayrimenkul sektöründe kira geliri elde edenlere ve emlakçılara ilişkin yapılan incelemelerin sonucunda ilk etapta 55 bin riskli işlem olduğu belirlendi. Konut sektörü yakın takipte! 80 bin mükellef resmen RADAR'a takıldı! Evinin değerini düşük gösterenler dikkat!

Çimento fiyatları uçtu! Çimento sektöründe üretim ve satışlar durma noktasına geldi! 2022 güncel çimento fiyatları...

Çimento sektöründe satışlar ve üretim gerilemeye başladı. Türkçimento üyelerinin toplam çimento üretimi geçen senenin aynı ayına göre yüzde 8,2'lik düşüş gösterdi. Peki çimento fiyatları ne kadar? 2022 çimento fiyat listesi...

Gayrimenkul sektöründe alım satımlar hareketlendi!

Redstone'un basın toplantısında açıklamalarda bulunan Redstone Yönetim Kurulu Başkanı Evrim Kırmızıtaş Başaran, gayrimenkul sektörüyle ilgili de konuştu. Evrim Kırmızıtaş Başaran, şu an gayrimenkul sektöründe fırsatların olduğu bir dönemde bulunduğumuzu belirtti.

Yapı Kataloğu'nda yapı sektörü için yeni etkinlik! 

Yapı sektörünün nabzını tutan Yapı Kataloğu yeni arayüzüyle sektör temsilcilerini bir araya getirmeye devam ediyor. Yapı Kataloğu sektör için 6 yeni etkinlik gerçekleştirmek için hazırlanıyor. 

İzmir’de gayrimenkul sektöründe online hizmet!

Koronavirüs salgını her sektörü olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. İzmir’de bir firma, müşterilerine mülkleri internet üzerinden gezdirmeye başladı...

Sabancı Holding çimento sektöründe 50 yılı geride bıraktı!

Sabancı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Güler Sabancı Sabancı Topluluğu’nun çimento sektöründe 50 yılı tamamlaması dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Sektör temsilcileri özel bankalardan faiz indirimi bekliyor!

Merkez Bankası'nın yapmış olduğu indirimler gayrimenkul sektörüne umut oldu. Sektör derneklerinin başkanları faiz indirimine özel bankaların da katılmasını bekliyor. 

Konut sektörü kentsel dönüşüm yasasını bekliyor!

Kentsel dönüşümde sürecin hızlanması gerektiğini ifade eden DKY Yönetim Kurulu Başkanı Dumankaya, sektörün yeni yasayı beklediğini belirtti. 

Uğur Okulları 2018'de 25 yeni okul inşa edecek!

Uğur Okulları, 2017-2018 eğitim öğretim döneminde 25 yeni okul yatırımı yapacak. Bu okullar için 600 milyon lira harcanması öngörülüyor. Beş yıllık strateji kapsamındaki 'Uğur Üniversitesi' yatırımı da geliyor.

İlhan Kaya: 300 kira çarpanı olursa gayrimenkul sektörü batar!

We Haliç Satış ve Pazarlama Koordinatörü İlhan Kaya, konut sektörünün sorunlarının konuşulduğu Emlakkulisi.com Sektör Buluşmaları toplantısında önemli değerlendirmeler yaptı.

Emlakçılardan sektörü hareketlendirmek için destek!

Dünya genelinde yaşanan ekonomik durgunluk, tüm sektörlerde olduğu gibi gayrimenkul sektörünü de etkiledi. Sektöre canlılık kazandırmak isteyen firmalardan da çözümler gelmeye başladı.

Uğur Sezginer: Gayrimenkul sektörü 2017'yi rekorla kapatır!

Gayrimenkulde alıcı ve satıcıların buluşma noktası Coldwell Banker Life Gayrimenkul'ün sahibi Uğur Sezginer, 2017'nin rekorla kapanacağını da belirterek, "Doğru bir yatırım yapmak isteyenler mutlaka bizim gibi yatırım uzmanına danışmalıdır" dedi.

Emlak sektöründe yeni müşteri nasıl bulunur?

Her sektörde olduğu gibi emlak sektöründe de reklam, daha çok insana ulaşmanın ana kuralıdır. Ne kadar fazla kişiye ulaşılabilirse o kadar fazla yeni müşteri kazanılabilir. Peki Emlak sektöründe yeni müşteri nasıl bulunur?

uğur dumankaya sektör yorumu Haberi

uğur dumankaya sektör yorumu

Resmi verilere göre bu yılın Ocak ayı itibarıyla Türkiye genelinde konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 1.9 azaldı. ‘İpotekli’ konut satışları da yüzde 19.9 düştü. Yabancılara satış ise yüzde 13.4 artmış durumda. İnşaat sektörü hakkında değerlendirmede bulunan Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, iç ve dış siyasi gelişmeler ile terör olayları yüzünden bir gerileme olsa da genç nüfusun da etkisi ile gayrimenkule talebin genel olarak devam edeceğini belirtti. 


‘Sektörde balon yok’ 

Konut sektöründe balon olduğu yönündeki yorumlara katılmayan Dumankaya, Türkiye’de fiyattan öte, aynı segmentte çok fazla konut arzı oluştuğunu kaydetti. Bu yüzden tüketiciden ziyade şirketlerin sıkıntı yaşayabileceğini aktaran Dumankaya, “Burada ekonomi açısından sıkıntı; firmaların fazla arzı, talebin üzerinde arzı yapmasının firmaları sıkıntıya sokması, firmaların satamaması, firmaların finansal borca,...