11 / 05 / 2024

Uğur Özer Özgüven kimdir

Uğur Özer Özgüven kimdir

Özgüven Mimarlık kurucu ortağı Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven kimdir? Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uğur Özer Özgüven'in biyografisi..

Uğur Özer Özgüven MIPIM'de Finans Merkezi'ni anlatacak!

Panelde Türkiye’nin finans merkezi vizyonu, Türkiye ve bölge için önemi, projede geçmişten bugüne geçilen aşamalar, projenin Türk mimarisine getirdiği yenilikler ve mevcut gelişim durumu izleyicilerle paylaşılacak.

Uğur Dumankaya: Sektörde değişime yön vermeliyiz!

Çeşitli illerde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya. bu kez Almanya'da işadamlarıyla bir araya geldi. Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı...

Uğur Dumankaya Almanya'da Türk iş adamları ve dernekleri ile bir araya geldi!

3 gün boyunca Almanya’nın çeşitli kentlerinde konferanslar veren Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konularda katılımcılar ile deneyimlerini paylaştı.

Uğur Dumankaya: Gayrimenkul sektörü vahşi batı gibi oldu!

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar 20 binden fazla konut üreten Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Sözcü'ye gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Uğur Dumankaya 3 gün Almanya'da konferans verecek!

3 gün boyunca Almanya’ nın çeşitli kentlerinde konferanslar verecek olan Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, günümüz trendleri, inşaat sektörü gibi konulardaki deneyimlerini paylaşacak.

Uğur Dumankaya: 9 ayda 800 konut sattık!

İnşaat sektörünün öne çıkan oyuncularından Dumankaya İnşaat’ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, yılın ilk 9 ayında 802 konut sattıklarını açıkladı.Uğur Dumankaya, Dumankya şirketinin hedeflediği ciroya ulaşamadığını söyledi.

Uğur Güllü kimdir?

Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü kimdir? Uğur Güllü, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Manisa İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyesi Uğur Güllü..

Uğur Dumankaya: Toprak rantının vergilendirilmesi ekonomik büyümeye katkı sağlar!

Orta Vadeli Program’ a yönelik Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada programın Türkiye’ nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti...

Uğur Dumankaya: Orta vadeli program büyümeye katkı sağlayacak!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya yaptığı açıklamada orta vadeli programın Türkiye’nin potansiyel büyümesine ve ekonominin canlanmasına katkı sağlayacağını belirtti. İşte Dumankaya'nın o açıklaması...

Uğur Dumankaya: Dubai Fuarı sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, "Fuar sıcak satıştan çok uzun vadeli ortaklık için önemli. Biz de büyük şirketlerle görüştük. Suudi Arabistanlı bir firma İstanbul'da arsa alıp otel yatırımı planlıyor...

Uğur Dumankaya: İnşaat 6 milyonluk dönüşümle büyüyor!

İnşaat sektöründeki büyümenin son dönemde hızlandığını belirten Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, bu ivmede 6 milyon konutu içeren kentsel dönüşüm çalışmalarının önemli rol oynadığını söyledi.

Uğur Dumankaya, Dubai'den bombaladı!

Dumankaya İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Ritim İstanbul maketini sergilediği Dubai Emlak Fuarı'nda Emlakkulisi.tv'ye önemli açıklamalar yaptı. İşte Dumankaya'nın gayrimenkul sektörüne dair yorumlarını izleyeceğiniz o video...

Uğur Özer Özgüven kimdir?

Özgüven Mimarlık kurucu ortağı Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven kimdir? Yüksek Mimar Uğur Özer Özgüven bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Uğur Özer Özgüven'in biyografisi..

Özgür Onur Özgüven kimdir?

Özgüven Mimarlık kurucusu İnşaat Mühendisi Özgür Onur Özgüven kimdir? Özgür Onur Özgüven, bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Özgüven Mimarlık kurucu ortağı Özgür Onur Özgüven...

Uğur Özer Özgüven kimdir Haberi

Uğur Özer Özgüven kimdir

Uğur Özer Özgüven kimdir?

Uğur Özer Özgüven, İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi(YTU) Mimarlık Fakültesi’nden 2003 yılında mezun olduktan sonra İstanbul Teknik Üniversitesi(İTÜ) Mimarlık Bölümünde ‘Mimari Tasarım’ Yüksek Lisansını tamamlamıştır. 


Uğur Özer Özgüven, Türkiye Mühendisler ve Mimarlar Odası Birliği Üyesi ve lisanslı mimardır. (TMMOB) 


2004 yılında Ankara Merkez, İstanbul şube olmak üzere kardeşi Özgür Onur Özgüven ile birlikte kurdugu Özgüven Mimarlık ve İnşaat şirketi, sektöründe mimari proje ve kentsel tasarım alanında ve İnsaat sektöründe hizmet vermektedir. 


Kurduğu şirketin başarısı bir çok yerli ve yabancı yatırımcı, inşaat firması, özel gayrimenkul yatırımcıları ve devlet müesseselerinin dikkatini çekmekte ve şirket portfolyosunun kapsamı ve saygınlığı genişlemektedir. 


Özgüven Mimarlık ve İnşaat A.Ş basarıları ile 2004-2013 yılları arasında en hızlı gelişen Türk şirketlerinden biri olmuştur. 


Ulusal Müşteri portfolyosunda yer alan EKGYO, TOKI, MESA,...