19 / 05 / 2024

Uğurcan Barınan

Uğurcan Barınan

Beyttürk İnşaat, Bursa Orhangazi Belediyesi'nin düzenlediği arsa alım ihalesinde 9 milyon lira bedelle kazandığı araziye 850-900 konutluk karma bir proje yapacak.

Emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmıyor!

Son dönemde yüksek kiralar ev sahibi ile kiracıyı karşı karşıya getirdi. İki taraf arasındaki anlaşmazlıkları değerlendiren Emlakçı Adil Arhan "Objektif olursak kiracı da haklı, mal sahibi de…" dedi. Ayrıca Arhan emlak sektörü için alınan tedbirlerin çoğu sahaya yansıtılmadığına dikkat çekti.

Fahiş kiralar öğrencileri de vurdu: Eğitimlerini dondurmayı bile düşünüyorlar!

İstanbul'da öğrenci olmanın maliyeti son bir senede uçtu. Özellikle ev ve özel yurtta barınan öğrencilerin durumu daha kötü. Kentte özel yurtta barınmanın maliyeti bir yılda yüzde 213,94 arttı. Bazı öğrenciler eğitimlerini dondurmayı bile düşünüyorlar...

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Heses Gayrimenkul İnşaat Ve Otomotiv Limited Şirketi Başakşehir'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Uğurcan Güney tarafından kuruldu.

Konut sektöründe finansman sorunu: Yeni konut projeleri rafta kaldı!

Fahiş fiyat artışlarına ve konut sorununa çözüm olması beklenen yeni projelerin ruhsat başvurularında seçim sonrası hareketlenme yaşandı. Fakat kredilere erişim zorluğu sebebiyle alınan inşaat ruhsatları çekmecede beklemeye başladı. İşte ayrıntılar...

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Balka Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Balka tarafından kuruldu.

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şile Karadeniz Pen İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şile'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Uğurcan Öztürk tarafından kuruldu.

İş arayanlara müjde THY’den geldi! Türk Hava Yolları pilot ve 2. Pilot alacak! Tarihleri kaçırmayın

Türk Hava Yolları(THY) deneyimli kaptan pilot ve ikinci pilot istihdam edeceğini bildirdi. THY, hali hazırda filosunda 386 uçak barındırırken, 5 bin 525 pilot görev alıyor. Pilot alımı ilanına yapılacak olan başvurular, kariyer.thy.com adresinden gerçekleşecek. İşte detaylar…

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

U İnvestment Turizm Yatırım Ve Danışmanlık Limited Şirketi Şişli'de Uğur Ünal, Uğurcan Sarıca ve Umut Emre Kaya ortaklığında kuruldu.

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Işık Konstrüksiyon Sanayi Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da Uğurcan Işık tarafından kuruldu.

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Turfalt Yapı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Ali Uğurcan Kadıoğlu tarafından kuruldu.

İzmir'de konut satışları Ağustos 2021'de ne oldu?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) İzmir Bölge Müdürlüğü’nden alınan bilgilere göre Ağustos 2020'de İzmir’de 11 bin 145 olarak kaydedilen konut satışı, 2021 Ağustos'ta yüzde 30.6 oranında geriledi 7 bin 731 oldu.

İstanbul’daki binalardan alınan karot örneklerinden 2 bin yıllık deniz kabuğu çıktı!

İstanbul'daki binalardan alınan karot örneklerinin incelendiği laboratuvarda 2000 yılından önce yapılan binalarda deniz kabuğu görüldü.

Uğurcan Barınan Haberi

Uğurcan Barınan

Beyttürk İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barınan, "2023 yılma kadar bulunduğumuz lokasyona 500 milyon doların üzerinde yatırım gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Amacımız bu bölgenin yerli ve yabancı yatırımcı için çekim merkezi olması" dedi. 



Barınan, başta Yalova olmak üzere Bursa ve İstanbul'da gerçekleştirdikleri projelerin özellikle Körfez Ülkeleri yatırımcıları tarafından büyük talep gördüğünü belirti. Beyttürk İnşaat tarafından Orhangazi'de yapılması planlanan karma proje Temmuz 2015'te başlayıp Aralık 2017'de teslim...