09 / 05 / 2024

Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Kimin

Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Kimin

Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Kübra Uğurlu ve Süleyman Uğurlu imzasıyla kuruldu.

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sumay Grup Yapı Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Aydın, Muhammed Hamza Aydın, M. Ubeydullah Yalçın, Sadettin Aydın ve Uğur Sivri ortaklığında kuruldu.

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdem Grup Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Otomotiv Gıda Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 850 bin TL sermaye bedeli ile Uğur Sığın tarafından kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fd Doğuş Grup Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Daştan tarafından kuruldu.

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Özcan Grup Yapı İnşaat Mühendislik Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Uğur Özcan tarafından kuruldu.

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Versus Grup Yapı İnşaat Limited Şirketi Kağıthane'de Hasan Uğur Güner ve Revan Esendemir ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Uğurlu Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Merve Betül Uğurlu ve Sebahattin Uğurlu ortaklığında kuruldu.

Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor!

Kastamonu turizminin adeta elçiliğini üstlenen Gülsen Kırbaş, kentin ilk kadın girişimcilerinden birisi olarak 15 yıldır konak işletmeciliği yapıyor. Kastamonu Uğurlu Konakları, yatırımda hız kesmiyor..

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Güneş Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammed Uğurlu tarafundan kuruldu.

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Köşem İnşaat Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 20 bin TL sermaye bedeli ile Abdulcebbar Uğurlu tarafından kuruldu. 

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arma Grup Yapı Elemanları İnşaat Taahhüt Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Boy ve Hüseyin Fırat ortaklığında kuruldu. 

Arjin Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arjin Grup Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Güzel tarafından kuruldu. 

Mnr Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mnr Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece’de 200 bin TL sermaye bedeli ile Nuri Başokur tarafından kuruldu. 

Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Kimin Haberi

Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Kimin


Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Kübra Uğurlu ve Süleyman Uğurlu imzasıyla kuruldu. 


Uğurlu Grup Yapı İnşaat Mimarlık Mühendislik Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MİMARLIK , MÜHENDİSLİK a. Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını...