14 / 05 / 2024

Uğurlu İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat adres

Uğurlu İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat adres

Uğurlu İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Türker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta Çekmeköy, Güngören Mahallesi, Kader Sokak'ta kuruldu.

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Yaşam Alanları İnşaat Ve Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abbas Korkmaz, Ahmet Şahin ve Enes Abdullah Uçar ortaklığında kuruldu.

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yk Grup Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 350 bin TL sermaye bedeli ile Ersan Keleş ve Uğur Yüksel ortaklığında kuruldu.

Agus Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Agus Mimarlık İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şile'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Makbule İlayda Ağuş tarafından kuruldu.

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Neoven Mimarlık İnşaat Proje Taahhüt Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ayten Darıcı ve Özgür Uçman ortaklığında kuruldu.

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gümüş Yıldız Mimarlık Ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 2 milyon TL sermaye bedel ile A. Khaleel M. Abuarafah ve Uğur Oruç ortaklığında kuruldu.

Nisart Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Kuruldu!

Nisart Mimarlık Ve Mühendislik Limited Şirketi Esenyurt’ta 2.000.000,00 TL sermaye ile Uğur Bal tarafından kuruldu.

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bbk Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Kadıoğlu ve Uğurcan Torun ortaklığında kuruldu.

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Uğurlu Grup İnşaat Enerji Ve Sanayi Limited Şirketi Güngören'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Suat Küçükuğurluoğlu tarafından kuruldu.

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Stone House Yapı İnşaat Mimarlık Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Enver Uğuz tarafından kuruldu.

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Enr Mühendislik Mimarlık Limited Şirketi Pendik'te 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ayşegül Şahin ve Uğur Şahin ortaklığında kuruldu.

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cross Border Archıtecture Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Topçu tarafından kuruldu.

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ug Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kerem Güvenç ve Umut Uçak ortaklığında kuruldu.

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

İyi Fikir Proje Mimarlık Limited Şirketi Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Barış Uçar tarafından kuruldu.

Uğurlu İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat adres Haberi

Uğurlu İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat adres

Uğurlu İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Aydın Türker tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 12 Ocak'ta kuruldu. 


Uğurlu İç Mimarlık Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; MADDE : 3 - Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-İNŞAAT a.     Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yapılmış binaların her türlü dekorasyon restorasyon, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, alçı, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur,su ve elektrik tesisatı, çatı tadilat işlerini  yapmak veya onarmak. b.      Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat...