11 / 05 / 2024

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Kartal, Mediha Yadigar Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu.

Akkuyu NGS'de inşaatın ilk reaktörünün devreye alınması için geri sayım başladı.... 

Akkuyu Nükleer AŞ Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, ilk reaktörün işletmeye alınması için Nükleer Düzenleme Kurumunca (NDK) gerekli iznin alındığı Akkuyu Nükleer Güç Santrali'nde (NGS) tam kapsamlı olarak ayarlama ve çalıştırma aşamalarına geçeceklerini kaydetti.

Seft İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seft İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Türk tarafından kuruldu.

Türk şirketleri Akkuyu’dan 4,3 milyar dolarlık işi üstlendi!

Akkuyu Nükleer A.Ş Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, Türk şirketlerinin Akkuyu projesinde şu ana kadar 4,3 milyar dolarlık iş aldığını belirtti.

İş arayan mühendislere müjde! Nükleer Güç Santrali’ne 600 kişi alınacak

Akkuyu NÜKLEER A.Ş. Üretim ve İnşaat Organizasyon Direktörü Denis Sezemin, Mersin’in Gülnar bölgesinde yapımı devam eden Akkuyu Nükleer Güç Santrali’nde (NGS) 600 Türk Mühendisi’nin görev alacağını belirtti. İşte detaylar…

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Sess Grup İnşaat Organizasyon Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Voka İnşaat Organizasyon Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Voka İnşaat Organizasyon Otelcilik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Volkan Kafadar tarafından kuruldu.

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cd Emlak Otomotiv İnşaat Organizasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de Bayram Daş ve Mehmet Cengiz ortaklığında kuruldu.

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi açıldı!

Areas İnşaat Organizasyon İnternet Hizmetleri Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe Şubesi Sancaktepe'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erdal Bozkurt tarafından açıldı.

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

F34 İnşaat Organizasyon Mobilya Metal Tedarik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 500 bin TL sermaye bedeli ile Altay Arslan tarafından kuruldu.

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Organizasyon Ve Reklam Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100 bin TL sermaye bedeli  ile Cihan    Erdem tarafından kuruldu.

Parna İnşaat Organizasyon Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Parna İnşaat Organizasyon Ve Gıda Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ziya Kucur tarafından kuruldu.

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Lenda Tour Turizm İnşaat Organizasyon Otelcilik Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ünal Toprakkale ve Carolıne Jeanne Rosalır Dupre ortaklığında kuruldu.

Avk Müteahhitlik İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avk Müteahhitlik İnşaat Organizasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Enes Kaya tarafından kuruldu.

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Utku Kartal, Mediha Yadigar Kartal tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 13 Mayıs'ta kuruldu. 


Ukare İnşaat Organizasyon Dekorasyon Turizm Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. 2-Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler bentler, barajlar, lojmanlar, idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri...