11 / 05 / 2024

UKOME Esenler Yavuz Selim otoparkı açık mı

UKOME Esenler Yavuz Selim otoparkı açık mı

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla trafiğe kapatılan Yavuz Selim Mahallesi’nin otopark sorunu çözüme kavuştu. Plaka tanıma sistemi ile yapılan 198 araç kapasiteli otopark günlüğü 1 liradan olmak üzere aylık 30 liradan hizmete girdi.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde kentsel dönüşüm anlatıldı!

Yavuz Selim Mahallesi sakinleri bir araya gelen Belediye Başkanı Göksu, mahallede kentsel dönüşümün hangi şartlarda, nasıl yapılabileceğini anlattı. Göksu, "Belediye olarak bizim söylediklerimiz dışında bir şey söyleyen olursa bilin ki yanlış söylüyordur" dedi.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde kentsel dönüşüm sürüyor!

Yavuz Selim Mahallesi Genelinde yapılan kentsel dönüşüm çalışmalarında, işe vatandaşın rızasını alınarak devam ediliyor. Amaç, 2/3 çoğunluğu toplayarak her hak sahibinin hakkını tam ve yerinde almasını sağlamak.

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ada Projelendirme Yapı ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Kerem Aksoy ve Sezer Serkan Fakılı ortaklığıyla 2 milyon TL sermaye ile 13 Ekim'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Horizons İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mohammed Amer Fahel, Dıma Sheıkho, Shergo Shehko ortaklığıyla 150 bin TL sermaye ile 30 Eylül'de Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi kentsel dönüşüm ofisi açılıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Esenler Belediyesinin Teknik Desteği ile Kentsel Dönüşüm Ofisinin açılışı 12 Mayıs'ta saat 18:00'de gerçekleşecek.

Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi kuruldu!

Yavuz Selim Mahallesi Gelişim ve Dönüşüm Anonim Şirketi, Recep Yavaş Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye ile 10 Nisan'da Esenler, Yavuz Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Esenler Yavuz Selim'de 245 binadan 216'sı riskli!

Yavuz Selim Mahallesi'ndeki 245 binadan 216'sının deprem riski taşıdığı ortaya çıktı. Mahalle Muhtarı Recep Yavaş, kentsel dönüşümle ilgili mahalle sakinlerinin yüzde 70'inden ön talep aldıklarını açıkladı.

Koçyiğit Organizasyon Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Koçyiğit Organizasyon Turizm Gayrimenkul ve Danışmanlık Limited Şirketi, Erkan Koçyiğit tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 14 Kasım'da Esenler, Yavuz Selim Mahallesi, İstanbul Caddesi'nde kuruldu.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde günde 1 TL'ye otopark!

Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) kararıyla trafiğe kapatılan Yavuz Selim Mahallesi’nin otopark sorunu çözüme kavuştu. Plaka tanıma sistemi ile yapılan 198 araç kapasiteli otopark günlüğü 1 liradan olmak üzere aylık 30 liradan hizmete girdi.

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'nde kentsel dönüşüm uygulanacak mı?

İstanbul'un Esenler İlçesi'nin Yavuz Selim Mahallesi kentsel dönüşüme uğrayacak mı? Esenler Yavuz Sultan Mahallesi kentsel dönüşüm projesi uygulanacak mı? Esenler Yavuz Sultan Selim Mahallesi dönüşecek mi? Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu açıkladı...

Esenler Yavuz Selim Mahallesi'ne günde 1 TL'ye otopark sözü!

Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu, Yavuz Selim Mahallesi'ne günde 1 liraya, 7 gün 24 saat, 3 vardiya güvenlikli otopark sözü verdi. Peki Yavuz Selim otoparkı ne zaman açılacak? İşte cevabı...

Esenler'de 10 yılda konutların yüzde 30'u yenilenecek!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan' ın Türkiye'deki kentsel dönüşüm seferberliğini başlattığı Esenler'deki dönüşüm çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Esenler'de kentsel dönüşüm projesiyle deprem ölçekli çalışmalar birlikte yürütülüyor...

Seymen Konut Teknolojileri Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seymen Konut Teknolojileri ve Mühendislik Dış Ticaret Limited Şirketi, Yavuz Dürüst tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 27 Ağustos 2013 tarihinde Esenler, Tekstilkent'te kuruldu

UKOME Esenler Yavuz Selim otoparkı açık mı Haberi

UKOME Esenler Yavuz Selim otoparkı açık mı

Yavuz Selim Mahallesi’nde yapılan ve mahalle sakinlerinin günde bir liraya kullanılabildikleri otopark hizmete girdi. Son sistem hazırlanan otopark için kayıtlar alınmaya başlandı.


Sadece Yavuz Selim Mahallesi’nde oturan ve caddesi, sokağı trafiğe kapatılan dairelerin araçlarının yararlanacağı otoparkın kayıtları alınmaya başlandı. İkamet adresi ve aracın kendisine ait olduğunu gösteren ruhsat belgesi ile başvuran Yavuz Selim sakinleri bu otoparktan yararlanabiliyor.


1 Ekim'den sonra araç giremeyecek!


Otoparkın devreye girmesi ile birlikte caddelerde bulunan araç trafiği de rahatlamaya başladı. Mahalle sakinlerinin işlemlerini tamamlayabilmesi için 1 Ekim 2014 tarihine kadar Yavuz Selim Mahallesi’ne araç giriş çıkışı yapılabilecek. Bu tarihten sonra ambulans, itfaiye, polis araçları dışında araç giremeyecek. Otoparktan yararlanan vatandaşları misafirleri de belli saatler için otoparktan ücretsiz yararlanabilecek.

Plaka tanıma sistemi


Otoparkın işleyiş düzeninde son teknoloji kullanıldı. Güvenlik görevlileri ve...