06 / 05 / 2024

ukra inşaat açıklamaları

ukra inşaat açıklamaları

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "UkraCity projemizin devri ile ilgili raporlar Özyurtlar A.Ş.'ye verilmiş olup, bu raporlar doğrultusunda Özyurtlar A.Ş. çalışmalara başlamışlardır" dedi..

Küresel iklim kriziyle mücadelede inşaat sektörüne önemli görevler düşüyor!

Siltaş Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Özdemir, küresel iklim krizine karşı alınması gereken önlemler için inşaat sektörüne önemli görevler düştüğünü söyledi. İşte Murat Özdemir'in o açıklamaları...

Milletvekilinden Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki!

CHP Antalya Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi Mustafa Erdem, Meclis'te yaptığı konuşmasında Özelleştirme İdaresi'nin arazi satışları  ve Cengiz İnşaat'ın Cennet Koyu'ndaki projesine tepki gösterdi. İşte Erdem'in o açıklamaları...

Bodrum Belediyesi, Cengiz İnşaat'a verdiği 60 yapı ruhsatını iptal etti

Cengiz İnşaat'ın Bodrum Belediyesi'nden aldığı yapı ruhsatları iptal edildi. Bodrum Belediye Başkanı Ahmet Aras, Bodrum'un Gökburun mevkiinde yapılması planlanan turistik tesis inşaatı için verilen 60 yapı ruhsatının iptal edildiğini açıkladı. Cengiz İnşaata verilen ruhsatın Bodrum Belediye Meclisi

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

Arnavutluk'taki deprem konutlarının inşaatı Ağustos'a kadar tamamlanacak!

TOKİ tarafından Arnavutluk'ta inşa edilen deprem konutlarının temeli önceki gün atıldı. Törende konuşma yapan TOKİ Başkanı Ömer Bulut, inşaatın Ağustos ayına kadar tamamlanacağını dile getirdi. 

Trabzon'da yeni otogar inşaatı Ağustos ayında başlayacak!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, bölgede yeni otogar inşaatının başlayacağı tarihi açıkladı. 70 milyon liralık maaliyete sahip olacak projenin inşaatına Ağustos ayında başlaması planlanıyor.

Ferit Şahenk, Çiftçiler Holding ve Türkerler İnşaat'a dava açmış!

Son zamanlarda hem yurt içinde hem de yurt dışında bazı gayrimenkullerini satan Şahenk, hem Çiftçiler Holding hem de Türkerler İnşaat'a proje zamanında teslim edilmediği için dava açmış. Diğer bazı yatırımcılar da dava açmış...

Bor Şeker, DSL İnşaat'a devredilecek!

Doğuş Yiyecek, 336 milyon lirayla Özelleştirme'den aldığı Bor Şeker'i DSL İnşaat'a devretmek için başvuruda bulundu.

İstanbul'da inşaat aşamasındaki 14 metro hattının haritası!

İstanbul'da ev almak isteyenler özellikle metroya yakın olmasını istiyor. İstanbul'da inşaatı devam eden 14 metro hattı bulunuyor. İşte İstanbul'da inşaat aşamasındaki 14 metro hattının haritası...

K-G Emlak İnşaat'tan Ankara Altındağ'a 238 konutluk yeni proje!

K-G Emlak İnşaat Ankara Altındağ'da Karacaviran Mahallesi'nde 238 konutluk yeni proje inşa edecek. Projenin inşaat aşamasının yaklaşık 2 yıl içerisinde tamamlanması planlanıyor..

Emlak Konut Körfezkent Çarşı için Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Kocaeli Körfezkent Çarşı projesi için ihaleyi kazanan Ahes İnşaat'a yer teslimi yapıldı.

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar!

Afyonkarahisar Bolvadin Belediye İmar ve Şehircilik Müdürü Ümit Çınar, inşaat yapanların mutlaka yasalara uygun hareket etmesi gerektiğini söyledi. Çınar, ''Depremden korunmak inşaat aşamasında başlar'' dedi.

ukra inşaat açıklamaları Haberi

ukra inşaat açıklamaları


Esenyurt’ta yaşanan imar sorunlarıyla gündeme gelen Ukra City projesi ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "Ukracity projemizin devri ile alakalı Özyurtlar A.Ş.’ nin şirketimizden istemiş olduğu raporlar geçen hafta itibarı ile verilmiş , bu evraklarla ilgili istenilen ek bilgilerde teslim edilmiştir. " dedi.


İşte Ukra İnşaat tarafından yapılan o açıklama;


Sayın müşterilerimiz,

Ukracity projemizin devri ile alakalı Özyurtlar A.Ş.’ nin şirketimizden istemiş olduğu raporlar geçen hafta itibarı ile verilmiş , bu evraklarla ilgili istenilen ek bilgilerde teslim edilmiştir.

Son olarak Arsa sahiplerimizle ilgili adres ve iletişim bilgileri de kendilerine teslim edilmiştir.

Ukra inşaat olarak , sürecin bir an önce sonuçlanması için Özyurtlar aş ile çalışmalara devam ediyoruz.

Saygılarımızla.



Ceren...