02 / 05 / 2024

ukra inşaat sponsprluğu

ukra inşaat sponsprluğu

Hayata geçirdiği projeleriyle inşaat sektöründe kısa zamanda önemli bir yer edinen Ukra İnşaat, yeni sezonu merakla beklenen Kurtlar Vadisi Pusu’ya ana sponsor oldu...

İnşaat maliyetleri uçtu! İnşaat maliyet endeksi Temmuz'da ne kadar arttı?

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) temmuz ayına dair inşaat maliyet endeksini bugün açıkladı. Peki temmuz ayında inşaat maliyet edeksi ne kadar oldu?, İnşaat maliyet endeksi arttı mı, düştü mü? İşte detaylar...

İnşaat sektörü en çok kazandıran sektör oldu!

Gedik Yatırım tarafından hazırlanan ve sektörlere göre değişimlerin değerlendirildiği rapora göre BİST 100'de 2021'in ilk dokuz ayında en çok yükselen sektörün inşaat olduğu belirtildi.

Beyttürk İnşaat Ortadoğu'ya açılıyor!

2013 yılından beri inşaat sektöründe faaliyet gösteren Beyttürk İnşaat, Arap dünyasında markalaşıyor. Şirket, Ortadoğu ülkelerine açılmaya karar verdi.

UKOM'dan Ukra İnşaat'a karşı eylem!

UKOM, Ukra İnşaat'ın önünde bir eylem gerçekleştirdi. UKOM Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Müyesser Dulundu konuya ilişkin açıklama yaptı..

Katlanabilen ahşap tuğla buluşu inşaat sektörünü şaşırttı!

Tasarımcı Adem Arıbaş’ın katlanabilen ahşap tuğla buluşu, küresel inşaat ve mobilya dünyasını şaşırttı. İcat sayesinde birçok kişi artık ev ve mobilyasını kendisi tasarlayıp inşa edebiliyor

Rusya ile yaşanan uçak krizi inşaat sektörünü olumsuz etkiledi!

RUSYA ile yaşanan uçak krizi sonrası iki ülke arasındaki gerginlik ticari hayatı da olumsuz etkiliyor. Rusya'ya Türkiye'den ihracatın 3 kat azaldığını belirten Karlov, turizm ve inşaat gibi sektörlerin kaybının 15 milyar doları bulacağını söyledi.

Doğu ve Güneydoğu'da 41 projenin inşaatı sürecek!

Terörle Mücadele Eylem Planı'nda son rötuşlar yapılırken, Doğu ve Güneydoğu'da kamunun sunduğu hizmetlerdeki kalite artacak. 2015'te yapımına başlanan ve 2018'e kadar tamamlanması planlanan 41 projede inşaat sürüyor.

Uşak Üniversitesi'nin camii inşaatında iskele çöktü!

Uşak Üniversitesi kampüsünde yapımı süren camii inşaatında, kubbenin içindeki inşaat kalıpları iskeleyle birlikte çökünce 5 işçi yaralandı.Bir işçi 20 metre yükseklikte 4 buçuk saat kurtarılmayı bekledi.

İnşaat mühendisi Uğur Mirza dünya şampiyonluğu aldı!

Ankara'da yaşayan inşaat mühendisi Uğur Mirza, MMA Dünya Şampiyonası'na katıldı. Moldova'da gerçekleştirilen organizasyonda, Uğur Mirza 86 kiloda birinci oldu.

Uşak Banaz’da Yeni Devlet Hastanesi inşaatı denetlendi!

Uşak ili Kamu Hastaneler Birliği Genel Sekreteri Uzm. Dr. Yalçın Atlı, Banaz Devlet Hastanesi idarecileri birlikte yeni yapılmakta olan hastanenin inşaatını ziyaret ederek yüklenici firmadan inşaatın son durumu hakkında bilgi aldı.

Ukra İnşaat'tan flaş Ukracity açıklaması!

Ukracity projesinde devir işlemleri devam ederken Ukra İnşaat'tan yeni bir açıklama geldi. Ukra İnşaat yaptığı açıklamada arsa sahiplerinin yüzde 92'si ile sözleşme imzalandığını, imza sayısının kısa sürede tamamlanacağını belirtti

AKP iktidarı, savunma ve inşaat şirketlerini uçurdu!

Seçim sonrası AKP'nin öncelik verdiği inşaat ve savunma sanayii hisseleri borsada uçtu. Vestel, Emlak GYO, Torunlar, Akdeniz Güvenlik sert yükseldi. İşte seçim sonuçlarının piyasadaki yansımaları...

TOKİ Doğu'da 136 bin 771 konutun inşaatına başladı!

Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da bugüne kadar yaklaşık 18.3 milyar liralık yatırıma imza atan TOKİ, bölgede 136 bin 771 konut inşaatına başladı.

ukra inşaat sponsprluğu Haberi

ukra inşaat sponsprluğu

Yayınlandığı günden bu yana Türk halkını ekran karşısına kilitleyen Kurtlar Vadisi Pusu, Ukra İnşaat ana sponsorluğuyla yeni sezonuna başlıyor. 13 Eylül Perşembe günü ATV’de 10. sezonu yayınlanmaya başlayacak olan dizi, yine Ukra İnşaat sponsorluğuyla ekranlarda olacak.



Ukra İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Atila Yavuz, “Geçtiğimiz yıllarda Kurtlar Vadisi ile yine sponsorluk anlaşması yapmış ve o dönemde çok genç bir firma olan Ukra İnşaat’ın marka bilinirliğini zirveye taşımıştık. Bu sezon da inşaat sektörünün güçlü markalarından Ukra ile Türk televizyon tarihinin en önemli dizilerinden Kurtlar Vadisi Pusu’yu bir araya getirdik. Bu yıl 10. yaşını kutlayan Ukra İnşaat olarak, 10 sezondur yayında olan bu kadar büyük bir yapımın ana sponsorluğunu üstlenmek ve hayranlarına ulaşmasına katkı sağlamak bize büyük mutluluk veriyor” diye bilgi...