29 / 04 / 2024

ukra yapı projelerinde son durum

ukra yapı projelerinde son durum

Ukra Yapı’nın patronları hakkında ‘dolandırıcılık’ iddiası ile dava açıldı. Gerekçe projede olmayan hayali bir daireyi satmak. Şirketin 4 yöneticisi 5 yıla varan hapis istemi ile yargılanıyor.

Sur Yapı projelerinde teslimler tam gaz!

Özel sektörün en geniş portföyüne sahip inşaat firmaları arasında yer alan Sur Yapı konut teslimlerine de hız kesmeden devam ediyor. 

İzmir'de yapımı süren raylı sistem projelerinde son durum ne?

İzmir'de yapımı devam eden raylı sistem projelerinde son durum ne? İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, konuya ilişkin açıklamalarda bulundu ve çalışmalardaki son durumu paylaştı.

Yap-işlet-devret projelerinde borçlarının ertelenmesi talebi mecliste!

Yap-işlet-devret projelerinde firmaların pandemi nedeniyle devlete olan borçlarının ertelenmesi talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yap-işlet-devret projelerinde borç üstlenebilecek!

Ekonomiye ilişkin düzenlemeler içeren 'Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun' Resmi Gazete'de yayımlandı. Buna göre, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yap-işlet-devret projelerinde borç üstlenebilecek...

Sur Yapı'dan Türkiye’nin ilk yeşil kampanyası: Mis Gibi Hayat!

Hayata geçirdiği projelerle adından söz ettiren Sur Yapı Türkiye'de bir ilke imza atıyor. 'Mis Gibi Hayat’ adında yepyeni bir kampanyayı hayata geçiren Sur Yapı, projelerinde yeşili korumaya önem veriyor.

İhlas Yapı projelerinde 0.64 faizle konut sahibi olma fırsatı!

İnşaat sektöründeki 30 yıllık deneyimiyle bugüne dek 16 bini aşkın aileyi ev sahibi yapan İhlas Yapı, Bizim Evler ve Marmara Evleri markalı projeleriyle tarihi konut kampanyasına destek veriyor...

Teknik Yapı İstanbul projelerinde yüzde 30 indirim fırsatı! 

Teknik Yapı İstanbul'daki projelerinde geçerli yüzde 30 indirim kampanyasını başlattı. Sadece 30 ev için geçerli olan kampanya 30 Eylül 2019 tarihinde bitecek. 

Liv Yapı projelerinde 0,98 kredi oranı ile ev sahibi olabilirsiniz!

"Türkiye İçin Kazanc Vakti" kampanyasına dahil olan Liv Yapı projelerinde 0,98 kredi oranı ile ev sahibi olabilirsiniz....

Hak Yapı Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı!

Hak Yapı'nın Pendik’te hayata geçirdiği Winlife ve Onlife projelerinde kampanya dönemi başladı. Onlife'ta vade farksız ödeme kolaylığı, Winlife'ta ise kira garantisi sunuluyor..

Folkart Blu Çeşme'de anahtar teslimi Mayıs'ta!

Folkart Yapı, projelerinde anahtar teslimine hazırlanıyor. Firma, 2017 yılının ilk anahtar teslimini Paşalimanı'ndaki Folkart Blu Çeşme ile gerçekleştirecek. Projede teslimler Mayıs ayı sonunda.

Folkart Yapı projelerinde neden İzmir'i öne çıkarıyor?

Milliyet Ege Gazetesi'nin köşe yazarlarından Hamdi Türkmen bugünkü yazısında Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak'ın sektördeki yerini kaleme aldı. İşte Hamdi Türkmen'in o yazısı..

Suudi Arabistan'da yapılacak konut projelerinde işbirliği olabilir!

Bşbakan Davutoğlu, "Suudi Arabistan'da 2 milyona yakın konut inşası planlanıyor. Müteahhitlikte dünya ikincisiyiz. Suudi Arabistan'da yapılacak konut projelerinde ciddi bir işbirliği içine girebiliriz." dedi.

Konut projelerinde fiyatlama nasıl yapılır?

Konut projelerinde fiyatlama nasıl yapılıyor ve bu durum satış başarısına nasıl etki ediyor? Cef Danışmanlık Kurucu Ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendiriyor.

ukra yapı projelerinde son durum Haberi

ukra yapı projelerinde son durum

Geçen temmuz ayında iflas erteleme kararı aldıran Ukra Yapı Grup İnşaat San. ve Tic. Ltd. şirketinin dört yöneticisini, Mustafa Kaya, Yusuf Adak, Atila Yavuz, Ahmet Ziya Balcı, sanık sandalyesine oturtan süreci başında 30 Ekim 2011’de sattıkları bir daire bulunuyor. UKRA City adı verilen projeden daire alan isim Aysel Yıldırım. Sözleşmeye göre dairenin 30 Aralık 2012’de Yıldırım’a teslim edileceği belirtildi. Sözleşmede Yıldırım’a satılan daire G Blok, 22 kat 601 numaralı olarak belirlendi.


‘HAYALİ DAİRE’ İDDİASI

Ancak teslim tarihine kısa bir süre kala Yıldırım, satın aldığı daire ile ilgili ayrıntılı bir araştırmaya girişti. Yıldırım, kendisine satılan dairenin bulunduğu bloğun temelinin dahi atılmadığını öğrendi. Kısa bir süre sonra çok daha kötü bir bilgiye ulaştı. Kendisine satılan daire ruhsatta bulunmuyordu. Yıldırım’ın edindiği bilgilere göre sözleşme...