06 / 05 / 2024

Ukracity devir

Ukracity devir

Ukra City projesinin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan UKOM (Ukracity Komşuları Derneği) 10 Ocak tarihinde konuyla ilgili yeni bir toplantı yapma kararı aldı.

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için son 25 imza!

Ukracity'nin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürerken Ukra mağdurları kalan son 25 imzanın atılmasını bekliyor. UKOM (Ukra City Komşuları Derneği) yaptığı son açıklamada imza atmayan toprak sahiplerinin listesini yayınladı.

Ukracity'nin devri için çalışmalar başladı!

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "Taşınmaz satış bedelinin tamamını ve senetlerini düzenli ödeyen müşterilerimizin projenin devri ile birlikte sözleşmelerinin projeyi devralacak firmaya devri konusunda çalışmalar başlatılmıştır." dedi..

Ukracity'nin devrinde son durum ne?

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "UkraCity projemizin devri ile ilgili raporlar Özyurtlar A.Ş.'ye verilmiş olup, bu raporlar doğrultusunda Özyurtlar A.Ş. çalışmalara başlamışlardır" dedi...

Regal 10 kg 1200 devir çamaşır makinesinde indirim! İşte Regal 9 Ekim fiyat listesi…

Uygun fiyatlı beyaz eşyalarıyla sıkça tercih edilen Regal’de, 10 kg 1200 devir çamaşır makinesinde indirim fırsatı var. Peki, Regal 10 kg 1200 devir çamaşır makinesi fiyatı ne kadar? İşte Regal 9 Ekim fiyat listesi…

Bosch 9 kg 1200 devir çamaşır makineleri ne kadar? İşte Bosch 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli ve güvenilir marka Bosch’un 9 kg 1200 devir çamaşır makineleri fiyatları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki, Bosch 9 kg 1200 devir çamaşır makineleri fiyatları ne kadar?

Ev devir işlemleri kaç gün sürer?

Ev alacak kişiler, önceki sahipleri ile irtibat halinde olup süreci takip etmelidir. Bu durumda alıcılar devir sürecinin nasıl işlediğini merak etmektedir. İşte sorulan Ev devir işlemleri kaç gün sürer? sorusunun yanıtı!

Tapu devir parası ne kadar?

Tapu devir işlemlerinde yürütülen bazı basamaklar yapılması gerekenler vardır. Onlardan biri de tapu devir parasıdır. Peki bu tapu devir parası nedir? İşte detaylar!

Aile içi tapu devir masrafı ne kadar?

Tapu devir işlemleri ile uğraşan kişilerin bu konuya dair pek çok sorduğu soru bulunmaktadır. Onlardan biri de Aile içi tapu devir masrafı ne kadar? İşte merak edilen yanıtlar!

Tapu masrafı nasıl hesaplanır? Tapu devir masrafları nelerdir?

Gayrimenkullerin alım-satım işlemleri gerçekleştirilirken alıcı ve satıcının bazı bedelleri ödemesi gerekiyor. Peki, Tapu masrafı nasıl hesaplanır? Tapu devir masrafları nelerdir? İşte tapu devir masraflarına dair tüm detaylar...

Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder?

Tapu devri; konut, arsa, arazi ya da iş yeri gibi herhangi bir taşınmaza ait kullanım hakkının eski sahibinden yeni sahibine resmi belgeler ile geçirilmesi anlamına geliyor. Peki, Tapu devir ücreti ne kadar 2022? Tapu devir ücretini kim öder? İşte tüm detaylar...

Turkcell Pasaj'dan Profilo 1400 Devir Çamaşır Makinesine 3025 TL indirim! İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Turkcell Pasaj Profilo 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesine 3025 TL indirim yaptı. Peki Profilo 1400 Devir 10 kg Çamaşır Makinesi fiyatları ne kadar? İşte 16 Nisan 2022 fiyat listesi...

Tapu devir masrafları kime aittir?

Tapu dairesinde yapılan gayrimenkul devir işlemlerinde belli oranlarda masraf ödemesi yapılıyor. Peki, tapu devir masrafları kime aittir?

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Devir Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 11 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emine İlknur Sürekli tarafından kuruldu.

Aile içi tapu devir masrafları 2022 ne kadar?

Tapu alım satım işleri her zaman yabancılar arasında yapılmıyor. Bazen aile içinde de tapu devir işlemleri gerçekleşiyor. Bu işlem için ne kadar masraf ödeneceği ise merak konusu. Aile içi tapu devir masrafları 2022 ne kadar?

İzmir'de yıkılan bazı konutların Hazineye devir işlemleri TBMM'de!

İzmir depreminde yıkılan bazı konutların Hazineye devir işlemleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Tank Palet Fabrikası'nın devir işlemleri meclis gündeminde!

Tank Palet Fabrikası'nın devir işleminin niteliğine ve işlemin sonuçları meclis gündemine taşındı. CHP'li Karabat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Ukracity devir Haberi

Ukracity devir


Esenyurt'ta yaşanan imar krizine takılan ve inşaatı yarım kalan Ukra City projesinin Özyurtlar'a devri için çalışmalar sürüyor. Konuyla ilgili bilgilendirme yapan UKOM (Ukracity Komşuları Derneği) 10 Ocak tarihinde konuyla ilgili yeni bir toplantı yapma kararı aldı.


Ukra İnşaat'ın 28 Ekim 2010 tarihinde satışa çıkardığı Ukra City projesi 45 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecekti. Yüzde 78'i yeşil alana ayrılan 2 bin 400 konutluk projenin 24 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyordu.


UKOM tarafından yapılan açıklama şu şekilde;

Sayın UKOM komşularımız;

Görüşme talebimiz üzerine sayın Ahmet Ziya Balcı satış ofisine gelerek süreç ile ilgili bilgilendirme yaptı.

Şuan için Özyurtlar'la yaşanan süreçte hiçbir tıkanma olmadığını noter sözleşmelerine geçilebilmesi için Ukra'nın kayyum ile hukuki süreci tamamlaması gerektiği bilgisini verdi. Kayyum ile görüşmelerin gelecek hafta başlayacağını fakat kayyum sürecinin...