06 / 05 / 2024

Ukracity'nin devri için çalışmalar başladı!

Ukracity'nin devri için çalışmalar başladı!

Ukracity ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "Taşınmaz satış bedelinin tamamını ve senetlerini düzenli ödeyen müşterilerimizin projenin devri ile birlikte sözleşmelerinin projeyi devralacak firmaya devri konusunda çalışmalar başlatılmıştır." dedi..




Esenyurt’ta yaşanan imar sorunlarıyla sık sık gündeme gelen Ukra City projesi ile ilgili açıklama yapan Ukra İnşaat "Taşınmaz satış bedelinin tamamını ve senetlerini düzenli ödeyen müşterilerimizin projenin devri ile birlikte sözleşmelerinin projeyi devralacak firmaya devri konusunda çalışmalar başlatılmıştır. " dedi.



Ukra İnşaat tarafından yapılan açıklama şu şekilde;


Sayın Müşterilerimiz,

Projenin devri ile ilgili Özyurtlar A.Ş’ye verilen raporlar doğrultusunda projenin tadilat çalışmaları ve toprak sahipleri ile ilgili görüşmeler devam etmektedir.

Ayrıca taşınmaz satış bedelinin tamamını ve senetlerini düzenli ödeyen müşterilerimizin projenin devri ile birlikte sözleşmelerinin projeyi devralacak firmaya devri konusunda çalışmalar başlatılmıştır.

Müşterilerimizden senetlerini Mahkeme yoluyla tedbiren durduran ve senetlerini vadesinde ödemeyenlerle ilgili projenin pürüzsüz bir şekilde devrinin sağlanması ve devralacak firmada sözleşmelerinin hızlı gerçekleşmesi açısından önümüzdeki günlerde kendilerini şirkete çağırarak görüşmeler yapılacaktır.

Saygılarımızla.



Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön