19 / 05 / 2024

ukracity tamamlanacak mı

ukracity tamamlanacak mı

Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt devir işlemleri süren Ukracity ile ilgili flaş açıklamalar yaptı, Özyurt Ukracity projesini tamamlayacaklarını ve insanların mağduriyetini gidereceklerini söyledi...

Kocaeli’nde kentsel dönüşüm kapsamında yeni konutlar kısa sürede tamamlanacak!

Kocaeli Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Söğüt, "Barbaros Mahallesindeki dönüşümü yüzde 99 anlaşma oranıyla gerçekleştirdik. Yeni konutlar da kısa süre içinde tamamlanacak ve insanlar güvenli bir şekilde evlerine taşınacak” dedi.

10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! Türkiye Mekansal Strateji Planı geliyor! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Türkiye Mekansal Strateji Planı ile ilgili konuştu. 10 yılda şehirlerin yapısal dönüşümü tamamlanacak! İşte ayrıntılar...

Doğu Garajı’nda inşaat Şubat'ta bitiyor!

Müze konsepti ile kültür turizminin hizmetine sunulacak Doğu Garajı’nda inşaat çalışmaları Şubat'ta tamamlanacak. Müze konsepti ise Mart ayında hizmete açılacak.

İstanbul Finans Merkezi 2018'e kadar tamamlanacak mı?

İstanbul Finans Merkezi ağır aksak ilerliyor. 2007 yılında gündeme gelen ve 2012'de ilk ihalesi düzenlenen 5 milyar dolar değerindeki projenin açılış tarihi önce 2016'ya ardından 2018'e ertelendi.

Trabzonspor Akyazı Stadı Kasım'da tamamlanacak!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Akyazı Stadı'nın açılış tarihinin uzadığına dikkat çekti. Usta, "Bu işin sonuna geldik. Görünen o ki son 30-40 günlerdeyiz. Ekim sonu, Kasım ortalarına kadar stat tamamlanacak" diye konuştu.

Şehit Harun Maytalman'ın yarım kalan evi tamamlanacak!

Şırnak'ın Cizre İlçe Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Grup Amirliğine düzenlenen bombalı saldırı sonucu hayatını kaybeden Ordulu polis memuru Harun Maytalman'ın yarım kalan evi tamamlanacak.

Kömürhan Köprüsü ve Tüneli 2018'de tamamlanacak!

Türkiye' nin ilk dengeli konsol yöntemiyle imal edilmiş köprüsü olma özelliğini taşıyan Kömürhan Köprüsü ve Tüneli 2018'de tamamlanacak.

Yamoussoukro'da Merkez Camisi'nin yapımı tamamlanacak mı?

Görmez, "Başkent Yamoussoukro'da inşaatı yarım kalan Merkez Camisi'nin yapımının tamamlanması, dini yayınlar ve Kur'an-ı Kerim meali konusunda gerekenleri yapacağız" diye konuştu.

Uşak Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 2017'de tamam!

Uşak'ta yapımına başlanan ve 9 milyon TL'ye mal olacak İl Sağlık Müdürlüğü hizmet binası 1 buçuk yılda tamamlanacak. Yeni hizmet binasının 3 katlı olacağı belirtiliyor.

Samsun'daki tarihi gar müze olacak!

Devlet Demiryollan'rıa ait yaklaşık 100 yıllık tescilli gar ve lojman binası müzeye dönüştürülecek. 6 ayda tamamlanacak proje için toplam 1 milyon liraya yakın harcama yapılacak.

Ukracity'nin devrinde sona yaklaşıldı!

Ukracity projesinin devir işlemlerinde sona yaklaşılırken Ukra City Komşuları Derneği mağdurların haklarını korumak için; dernek yönetimi olarak hukuk danışmanımızın yönlendirmesi ile uzman kişinin özel teknik rapor hazırlaması için bir anket başlattı.

Antalya Büyükşehir Belediyesi 102 okula bakım yapıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, 2015-2016 eğitim öğretim yılı öncesinde 102 okulda bakım onarım çalışması başlattı. Çalışmalar, 2015-2016 eğitim öğretim yılının başlayacağı 28 Eylül tarihine kadar tamamlanacak.

İzmir Agora Müze Evi'nin restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

İzmir kent merkezde en büyük tarih hazinesi olan Agora'da "Müze Ev" olarak restorasyonunu başlanan tarihi ev iki yıldır kaderine terkedildi.

ukracity tamamlanacak mı Haberi

ukracity tamamlanacak mı


TGRT Haber'de yayınlanan Benim Evim programına konuk olarak katılan Özyurtlar Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt devir işlemleri süren Ukracity ile ilgili flaş açıklamalar yaptı. Ukracity'nin üzerinde 1 yıldır çalıştıklarını dile getiren Tamer Özyurt Ukracity projesini tamamlayacaklarını ve insanların mağduriyetini gidereceklerini söyledi, Özyurt 1 hafta sonra resmi açıklama yapacaklarını da sözlerine ekledi.


Programda 2016 gayrimenkul sektörünü de değerlendiren Tamer Özyurt şirketteki yabancı payını artırmaya çalıştıklarını söyledi, Özyurt 2014 yılında cirodaki yabancı payının yüzdesi 17, 2015'te yüzde 40'tı, biz bunu 2016'da 65'lere çıkarmayı planlıyoruz" dedi.

2010'da satışa çıktı

Ukra İnşaat'ın 28 Ekim 2010 tarihinde satışa çıkardığı Ukracity projesi 45 dönüm alan üzerinde hayata geçirilecekti. Yüzde 78'i yeşil alana ayrılan 2 bin 400 konutluk projenin 24 ay içerisinde sahiplerine teslim edilmesi planlanıyordu.


Aralık 2012'de iflas erteleme...