05 / 05 / 2024

Ukrayna Kiev Hotel

Ukrayna Kiev Hotel

DP+Güzey Mimarlık tarafından yeniden tasarlanan Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı yaşatmayı hedefliyor. İşte görselleri...

Kiev'de emlak fiyat artışının sebebi ne?

Ukrayna Kiev'de emlak fiyatları günden güne artış gösteriyor. Merkez Bankası eski başkanı Valeria Gontareva Ukrayna’da konut fiyatlarındaki artış hakkında değerlendirmede bulundu. 

Radisson Hotel City Centre Odesa açıldı!

Merakla beklenen Radisson Hotel City Centre Odesa, Radisson Otel Grubunun Ukrayna'da faaliyet gösteren ve gelişim aşamasındaki 7. oteli olarak açıldı.

Ukrayna'da konut fiyatları arttı!

Ukrayna'da LUN portalının analistleri, başkent Kiev’de emlak piyasasındaki fiyatların güncel istatistiklerini açıkladı. Şu anda Kiev’de 145 konut kompleksi inşa ediliyor, 32 proje ise henüz hazırlık aşamasında.

Kiev'de konut yatırımcıları protesto düzenledi!

Ukrayna'da Arkada Bankası'na yatırım yapan vatandaşlar, inşaatın bitirilmesi için başkent Kiev'de protesto düzenledi. 

Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından protesto!

Ukrayna'nın başkenti Kiev'de 22 farklı konut kompleksi inşaatının yatırımcılarından oluşan bir grup protesto gerçekleştirdi.

LC Waıkıkı 1000’inci mağazasını Ukrayna’da açtı!

LC Waikiki, büyümeye devam ediyor. LC Waıkıkı 40 personelin çalışacağı iki katlı bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev’de açtı…

Ukrayna Dinyeper Köprüsü'nü Onur Taahhüt inşa edecek!

Ukrayna’nın başkenti Kiev’i ülkenin güneydoğusuna bağlayacak olan Dinyeper Köprüsü’nün inşaat ihalesini Onur Taahhüt kazandı.

LC Waikiki 1000'inci mağazasını Kiev'de açtı!

LC Waikiki, 'İyi giyinmek herkesin hakkı' sloganı doğrultusunda çıktığı yolda bininci mağazasını Ukrayna'nın başkenti Kiev'de açtı…

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna Kiev'de açtı!

LC Waikiki, bininci mağazasını Ukrayna’nın başkenti Kiev'de açtı. LC Waikiki, 3 kıtada 47 ülkede 307 farklı şehirde hizmet vererek farklı pazarlarda, farklı kültürlerde başarıya ulaştığını açıkladı.

Gayrimenkul yatırımında en riskli Ukrayna şehirleri!

Monitor.Estate ve Ukrayna Emlak Kulübü’nün yaptığı araştırmada Dnipro ve Harkov’daki gayrimenkullere yatırım yapmak en güvenli, Odessa ve Kiev’deki gayrimenkullere yatırım yapmak en riskli  şehirler olarak belirlendi…

Kıbrıslı müteahhitler International Real Estate 2017'de!

Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği, Ukrayna Kiev'de 1 -2 Nisan tarihleri arasında düzenlenen "International Real Estate 2017" Fuarına katıldı.

General Viktor Pşonka'nın Kiev'deki sarayı talan edildi

Ukrayna eski Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'in en güçlü adamlarından General Viktor Pşonka'nın başkent Kiev'deki ‘sarayı’ resmen talan edildi. Fotoğraflar, İngiliz Daily Mail gazetesinin internet sitesinde Konstantin Chernichkin imzasıyla yayınlandı.

Kiev Hotel ile tarihi kent dokusuna modern dokunuş!

Kiev Hotel projesi, tarihten ilham alan referanslarıyla, şehrin hem sosyal hem de coğrafi canlılığına eklemlenerek, tarihe duyulan saygıyı ve geleceğe olan heyecanı bir arada yaşatmayı hedefliyor.

Ukrayna Kiev Hotel Haberi

Ukrayna Kiev Hotel

Türkiye’de ve dünyanın birçok farklı ülkesinde projeler üreten DP+Güzey Mimarlık’ın Ukrayna’nın Kiev kenti için, tarihi kent dokusu içerisinde geliştirdikleri şehir oteli projesi olan Kiev Hotel, günümüz çağdaş estetiğine uygun bir anlayışla, tarihle olan bağlarını koparmadan çevresiyle uyum içinde var olmayı amaçlıyor. 



3.300 metrekare taban alanına ve toplam 30.950 metrekare büyüklüğe sahip olan Kiev Hotel projesi, doğal yeşil alanlar içerisinde ve Dinyeper nehri kıyısında yer alan ve kent meydanı ile ilişkili bir noktada inşa edilmeye hazırlanıyor.


Yere özgü çağdaş tasarım anlayışı

Konsept proje tasarımı DP+Güzey Mimarlık ve Cumhur Keskinok’a ait olan Kiev Hotel projesi, köklü geçmişi ile Slav kültürünün önemli başkentleri arasında yer alan Kiev’in, bozulmamış tarihi dokusu içerisinde, çağdaş normların hakim olduğu ve tarihe sırtını dönmeyen bir tasarım anlayışı çerçevesinde ele...