15 / 05 / 2024

üks hizmet binaları

üks hizmet binaları

2013'te kemer sıkma önlemleri için düğmeye basan ekonomi yönetimi, kamu kuruluşlarının talep ettiği yeni hizmet binalarının toplam faturasının 2 milyar liraya ulaşması üzerine konuya el attı...

Depreme dayanıksız binaların dönüşümü hızlandırılmalı!

Orman ve Su İşleri eski Bakanı Veysel Eroğlu, dere yataklarında inşa edilen evlerin satın alınmaması gerektiğini vurgulayarak "Depreme dayanıklı olmayan binaların kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırılmalıdır" dedi.

Bornova'da depreme dayanıksız binalar yıkılıyor! 

Bornova Belediyesi ilçe genelinde depreme dayanıklı olmayan binaların yıkım işlemlerine aralıksız devam ediyor. 

İzmit'te depreme dayanıksız binalar yıkılıyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde depreme dayanıksız binaları ortadan kaldırmaya devam ediyor. Belediye ekipleri son olarak İzmit'e bağlı Zabıtan Mahallesi’nde yer alan depreme dayanıksız binaların yıkımını gerçekleştirdi. 

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları TBMM'de!

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Osmaniye'de depreme dayanıksız binalar yıkılacak!

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, afet ve pandemi konularının değerlendirildiği toplantıda depremde yıkılma riski bulunan binaların yıkılması için çalışmaların başlatıldığını dile getirdi.

İMO'dan Elazığ uyarısı: Eski binaların yenilenmesi lazım!

Bir yıl önce Elazığ'da gerçekleşen depremde 41 kişi hayatını kaybetti, 1607 kişi yaralandı. Kentte hâlâ oturulmayacak ve depreme dayanıksız binalar bulunuyor.

Devlet 2020'de hizmet binalarına 438.4 milyon TL kira ödedi!

Devlet bakanlık binalarının birçoğuna kira ödüyor. Geçen yıl, hizmet binalarına 438.4 milyon TL kira ödeyen devlet, toplamda 1.5 milyar TL kira ödemesi yaptı.

Kahramanmaraş’ta depreme dayanıksız okullar yıkılıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde kullanım ömrü dolan dayanıksız binaları ortadan kaldırıyor.

İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi binaları tarihi çarşıya taşınsın önerisi!

EİB Koordinatör Başkanı Eskinazi, 30 Ekim'deki depremde hasar gören ve tahliye edilen İzmir Büyükşehir ve Konak Belediyesi hizmet binalarının tarihi Kemeraltı Çarşısı’na taşınması yönünde öneride bulundu.  

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı'nın hizmet binaları TBMM'de!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığının hizmet binaları ve personeline dair çeşitli veriler meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ hizmet binaları bakım ihalesi yarın!

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi ihalesi yarın saat 11:30'da yapılacak.

TOKİ hizmet binaları bakım ihalesi 10 Kasım'da!

T.C. Ç.Ş.B. Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Hizmet Binaları 37 Ay Süre İle Periyodik Bakımlarının Yapılması ve Hizmete Hazır Halde Tutulması Hizmet Alımı İşi ihalesi 10 Kasım 2020 tarihinde saat 11:30'da yapılacak.

Silivri'de golf tesisi ve hizmet binaları 20 yıllığına kiraya veriliyor!

İstanbul Orman Bölge Müdürlüğü, Silivri İlçesi, Seymen Mahallesi'nde bulunan golf tesisi, hizmet binaları ve müştemilatının 20 yıllığına kiraya verilmesi işini ihale ediyor.

üks hizmet binaları Haberi

üks hizmet binaları

Kamu kurumları mevcut binalarını bırakarak daha lüks hizmet binalarına geçiş yapıyor. Bu geçişler ya yeni bina yaptırmak veya bina kiralamak şeklinde oluyor. Arka arkaya alınan kararlarla, Başbakanlık için yeni bir bina yapımına başlanırken; Gümrük Bakanlığı da yeni hizmet binasına taşınmak için gün sayıyor. Yargı kurumları ise teker teker yeni hizmet binalarına taşınıyor.

Hizmet binasından memnun olmayan bazı bakanlıklar, yetersiz olduğu gerekçesiyle binalarını bırakıp kiraya çıkıyor. Ancak tercih edilen modern binaların kiraları oldukça yüksek. Kiraların yüksekliği tartışmalara neden...