12 / 05 / 2024

Ulaş Karaca ardahan

Ulaş Karaca ardahan

Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ulaş Karaca kimdir? Ulaş Karaca, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ulaş Karaca, ne zamandan beri Ardahan Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürü olarak hizmet veriyor?

2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız!

Ulaşım yatırımlarıyla ilgili önemli açıklamalarda bulunan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, ''2035’te otoyol ağımızı 8 bin 187 kilometreye çıkaracağız'' dedi.

Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "Demiryolu hat uzunluğumuzu 17 bin 527 kilometreye çıkaracağız" dedi.

Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız!

Ulaştırma ve Altyapıda Dijital Gelecek Zirvesi'nde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Raylı sistem hattımızı 5 yıl içerisinde 18 bin kilometrelere çıkaracağız. Hızlı tren hattımızı ise 5 yılda 1200 kilometreden 5 bin 500 kilometreye çıkarma hedefindeyiz." dedi.

13 soruda TOKİ Ardahan 50 bin konut kampanyası 2019!

13 soruda TOKİ Ardahan 50 bin konut kampanyası 2019 ile ilgili tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. TOKİ Ardahan 50 bin konut kampanyasında kaç adet konut var? TOKİ 50 bin konut Ardahan fiyatları kaç lira? 

Ardahan tüneller şehri oluyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "Ardahan, Aşık Şenlik Tüneli, Ilgar Tüneli ile tüneller şehri oluyor" dedi. 

Cankurtaran Tüneli ulaşıma açıldı!

Karadeniz'i Doğu Anadolu üzerinden İran'a bağlayan Artvin-Rize-Ardahan karayolundaki Cankurtaran Geçidi'nde inşa edilen tünel ulaşıma açıldı. 

Ardahan Mozeret Tüneli 2018 Haziran’da tamam!

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ardahan ldır-Aktaş yolunda Mozeret Tüneli’ndeki çalışmaları inceledi. Arslan, yolun tamamını 2018'de bitireceklerini açıkladı.

Ahmet Arslan'dan Kars, Ardahan ve Iğdır'a yatırım çağrısı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan,İzmir'de Kars, Ardahan ve Iğdır Federasyonu temsilcileriyle buluştu. Bakan Arslan, 23 ili kapsayan "Cazibe Merkezleri Programı" hakkında açıklama yaptı.

Ardahan Ilgar Tüneli inşaatına 32 şirket talip oldu!

Ardahan’da bayramlaşma törenine katılan Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Posof Ilgar Dağı Tüneli’nin ihale sünecisinin başladığını ve 32 şirketin tünelin inşaat işini almak için başvuru yaptığını söyledi.

Ardahan Aktaş Mozeret Tüneli'nin yer teslimi yapıldı!

Ardahan Türkgözü ve Aktaş hudut kapıların da daha ulaşılşır bir döneme imza atılıyor. Posof Ilgar Tüneli için çalışmalar devam ederken Aktaş Mozeret Tüneli için yer teslimi yapıldı.

Artvin Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolu mecliste konu oldu!

Artvin Milletvekili Uğur Bayraktutan Artvin ili Ardanuç ilçesi Yalnızçam-Ardahan bağlantı yolunun yapımına ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayraktutan sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım'a sordu..

Ardahan'ın ulaşım sorunu mecliste!

Ardahan Milletvekili Öztürk Yılmaz, Ardahan'da yaşanan ulaşım sorunlarını meclise taşıdı. Köylerin yayla yollarının olmadığını belirten Yılmaz, Ardahan il olduğundan bu yana potansiyelinin kullanılmadığını ifade etti..

Ardahan Kura Nehri Köprüsü restore edilecek!

Ardahan kentinin sembollerinden biri olan Kura Nehri üzerindeki yaklaşık 110 yıllık çelik köprü, restore ettirilerek, yaya ulaşımının yanı sıra insanların sosyal ihtiyaçlarını giderebileceği bir alana dönüştürülecek.

Ulaş Karaca ardahan Haberi

Ulaş Karaca ardahan

Ulaş Karaca kimdir?

Ulaş Karaca, 25.09.1974 yılında Iğdır’da doğdu. İlk, Orta ve Lise Öğrenimini Iğdır’da tamamladı. 1996 yılında Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. 


1996-2001 yılları arası Iğdır Milli Eğitim, 2001-2005 yıllarında ise Iğdır Bayındırlık ve İskan Müdürlüğünde mühendis olarak görev yaptı. 2005-2008 yıllarında vekaleten Şube Müdürlüğü görevini yürütürken 2008 yılında yapılan Şube Müdürlüğü sınavı ile Iğdır Bayındırlık ve İskan Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atandı. 


2008-2009 yıllarında Şube Müdürlüğü görevinin yanında Iğdır Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü görevini de yürüttü. 24.10.2011 tarihinde Ardahan Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne İl Müdürü olarak atandı. 


2013-2014 yılları arasında İl Müdürlüğü görevinin yanında ayrıca Ardahan İl Özel İdare Genel Sekreterlik görevini de yürüttü. 


Halen Ardahan’da İl Müdürü olarak görev yapan Ulaş KARACA evli ve üç çocuk babasıdır.


İletişim bilgileri:

Adres:...