19 / 05 / 2024

Ulaş Tepe kimdir

Ulaş Tepe kimdir

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu kimdir?

Yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı açıklandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu oldu. Peki Abdulkadir Uraloğlu kimdir? İşte detaylar!

Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin Malkara-Çanakkale kesimi 19 Mart'ta trafiğe açılacak!

Ulaştırma ve Alyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü 'Kınalı-Tekirdağ-Çanakkale-Savaştepe Otoyolu Projesi'nin 1915 Çanakkale Köprüsü dahil Malkara-Çanakkale' arası kesiminin trafiğe açılacağını duyurdu.

Öztürk Yapı İnşaat Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi açıldı!

Öztürk Yapı İnşaat Gıda Turizm Ulaştırma İthalat İhracat Sanayi Limited Şirketi Tepeüstü Şubesi Ümraniye’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Öztürk tarafından açıldı.

Hale Dalgalı kimdir?

Tepe Emlak Yatırım'ın Kiralama ve Pazarlama Direktörü Hale Dalgalı kimdir? Hale Dalgalı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Hale Dalgalı'nın biyografisi...

Ulaş Ayyıldız kimdir?

Endeksa Satış Direktörü Ulaş Ayyıldız kimdir? Ulaş Ayyıldız, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ulaş Ayyıldız'ın biyografisi...

Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacak!

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Gülyalı’nın imar sorununa neşter vurulacağını söyleyerek, ''İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Orhan Demir kimdir?

Orhan Demir İBB'de Ulaşımdan Sorumlu Genel Sekreter Yardımcısı oldu. Peki Orhan Demir kimdir? Orhan Demir hangi işlerde görev aldı?

Emu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Emu İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Ulaştepe tarafından kuruldu. 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan, yeni dönemde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı oldu. Peki, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Mehmet Cahit Turhan kimdir?

Bir dönem Karayolları Genel Müdürü ve Danıştay üyesi olarak da görev yapan Mehmet Cahit Turhan, yeni kabinede Ulaştırma ve Altyapı Bakanı olarak atandı. Peki, yeni Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan kimdir?

Ahmet Arslan kimdir?

AKP’nin Genel Başkanlığına seçilen Binali Yıldırım'ın yeni hükümet kabinesinde Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan kimdir?

Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Mimari tasarım ve uygulama alanındaki çalışmalarına 2006 yılında Ulaş Yılmaz ile kurduğu YUDA Mimarlık'ta aktif olarak devam etmekte olan Mimar Aslı Dağaltı Dilsiz kimdir?

Vahit Okumuş kimdir?

Osmanlı'dan bugüne ulaşan tarihi eserlerin mimarı Sinan'ın matematiğini çözmeyi başaran Vahit Okumuş kimdir? Vahit Okumuş, hayatı boyunca hangi işlere imza attı? İşte Prof. Dr. Vahit Okumuş..

Ulaş Tepe kimdir Haberi

Ulaş Tepe kimdir

Ordu Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, Ordu-Giresun Havalimanı’nın açılmasıyla ilçede canlılık yaşanacağını söyleyerek “Aradan geçen 4 yılda arsa fiyatları yükselip dururken Gülyalı yerinde saydı. İmarsız arsaya kim ne yapabilir? Yatırımcının önündeki engelleri kaldırmamız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, ilçenin gelişilmesi amacıyla uygulamaya başladığı projelerin yanı sıra gelişimin önünde bulunan engelleri ortadan kaldıracak çalışmalar için çalışmalara başladı. Bu amaçla imarsız alanların imar uygulaması için çalışmalar düzenlendi. Etap etap düzenlenecek çalışmalarla Gülyalı’nın gelişimini engelleyen imar sorunu çözülecek.

Tepe, “Son gelişmelerden sonra doğalgazın ilçemize geleceği konusunda önümüzü görebiliyoruz. Bunun önündeki engelleri ortadan kaldırmamız, doğalgazın altyapısını hazırlamamız gerekiyor. İlçenin merkezi noktalarında dahi imar uygulaması görmeyen yerler var. Uygulama olmadan doğalgazın gelmesi hayal olur. Gülyalı Belediyesi olarak ilçemizin doğalgaz altyapısına hazırlıyoruz” dedi.

Yeni alternatif...