18 / 05 / 2024

ulaşım haberleşme ve denizcilik

ulaşım haberleşme ve denizcilik

Ulaşım alanında faaliyet gösteren firmaların Nisan ayı sonu itibariyle kullandığı kredi miktarının 49 milyar TL olduğu belirtildi...

Kentsel dönüşüme şimdi de ulaşım desteği müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Aile ve Sosyal Hizmet Bakanlığı, evleri kentsel dönüşüme giren vatandaşlara belirli bir süre olacak şekilde ulaşım desteği vermeyi planlıyor. İşte söz konusu destek ile ilgili merak edilen detaylar...

Ulaştırma ve haberleşme projeleri için 121,7 milyar liralık bütçe ayrıldı! Kalem kalem açıklandı!

Ulaştırma ve haberleşme projelerine 2023 için ayrılan bütçe kalem kalem belli oldu. İşte o rakamlar...

Ulaştırma ve Haberleşme Şurası 6-7-8 Ekim 2021'de düzenlenecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada, "12. Ulaştırma ve Haberleşme Şurası, 6-7-8 Ekim 2021 tarihlerinde Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Yerleşkesi'nde düzenlenecek." diye konuştu.

New York'ta ulaşım ve konut alanlarında yeni düzenlemeler yapılacak!

New York Valisi Andrew Cuomo yaptığı açıklamada, salgın sonrası New York'ta sağlık başta olmak üzere, ulaşım, güvenlik, konut ve sosyal eşitlik gibi alanlarda yeni düzenlemeler yapacaklarını söyledi.

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi açıldı!

İçdaş Çelik Enerji Tersane Ve Ulaşım Sanayi Anonim Şirketi Ambarlı Şubesi Beylikdüzü'nde 727 milyon TL sermaye bedeli ile Süleyman Ünsal tarafından açıldı.

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi kuruldu! 

Mobility Ulaşım Sistemleri Test Ve Belgelendirme Ticaret Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Zehra Doğan tarafından kuruldu.

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Geçim Yapı Taahhüt Ve Ulaşım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdulalim Geçim tarafından kuruldu.

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Elis Trafik Ve Ulaşım Sistemleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erdem Bekdemir tarafından kuruldu. 

Çeşme ve Urla kıyılarına golf sahası mı yapılacak?

İzmir Çeşme ve Urla'daki 511 arazi ile ilgili acele kamulaştırma kararı alınmıştı. SİT ve kıyı alanları kamulaştırılırken, mera ve tarım arazileri ise golf sahası olacak.

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi!

01 Burda AVM'ye nasıl gidilir? Ulaşım ve adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Bugün hizmete açılan AVM 150 milyon dolar yatırım bedeline sahip.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları!

Sinpaş Yalı Vadi konum ve ulaşım detayları haberimizde yer alıyor. Projede 100 adet konut bulunuyor.

Ulaşım sorununu Türkiye’de çözdük, İstanbul’da haydi haydi çözeriz!

Zeytinburnu İstasyon Meydanı'nda halka hitap eden AK Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, Trafik ve ulaşımın İstanbul'un en büyük sorunu olduğunu ancak bu işi Türkiye'de çözüme kavuşturmuş kişinin İstanbul'da da bunu başaracağını söyledi...

ulaşım haberleşme ve denizcilik Haberi

ulaşım haberleşme ve denizcilik

Türkiye'de ulaşım alanında  hayata geçirilen projeler kredilere de yansıdı. Ulaştırma, denizcilik ve haberleşme alanında faaliyet gösteren firmaların Nisan ayı sonu itibariyle kullandıkları toplam kredi miktarının 49 milyar TL olduğu...