27 / 04 / 2024

Ulaşlar Turizm iletişim

Ulaşlar Turizm iletişim

Ulaşlar Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm piyasa yapıcılık sözleşmesi imzalandı.

Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümü yöneticilerini yayınladı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm yatırımcı ilişkileri bölümünü yayınladı.

Ulaşlar Turizm bir otoriteye mali tablo verdi!

Ulaşlar Turizm Ytaırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm bir otoriteye mali tablo verdi.

Ulaşlar Turizm lojman olarak kullanmak için 3 mesken aldı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Ev Aletleri Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından yapılan yazılı açıklamaya göre Ulaşlar Turizm lojman olarak kullanmak için 3 mesken aldı...

Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına 1 trilyon 145 milyar TL'lik yatırım!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada 19 senede Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına Bakanlığı tarafından yaklaşık olarak1 trilyon 145 milyar TL yatırım yapıldığını söyledi.

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sayyadi Turizm İletişim Taahhüt İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ayman Sayadı tarafından kuruldu. 

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Syturk Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hussıen Ahmed Abdulrahman tarafından kuruldu.

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

DMC Taahhüt Turizm İletişim İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Khaled Al Natour ve Abdul Nassser Sayadı ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim!

Ön satışların başladığı Damga Metro Göztepe projesi 273 konuttan meydana geliyor. Bağcılar Damga Metro Göztepe iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor.

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arman Group Otomobil Gıda İnşaat Turizm İletişim Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mehmet Arman tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı!

Ulaşlar Turizm Yatırımları ve Dayanıklı Tüketim Malları Ticaret Pazarlama A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Viva Ulaşlar Hotel için kira sözleşmesi imzalandı.

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim!

Yeni Yapı İnşaat Bağcılar Residence projesinde toplamda 208 konut ve 50 ticari birim yer alacak. Yeni Yapı İnşaat Bağcılar iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aura Turizm İletişim Bilişim Hizmetleri ve Emlak Müşavirliği Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Başbuğ Ethemoğlu tarafından 20 bin TL sermaye ile 17 Mart'ta Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi kuruldu!

Global İmalat İnşaat Gıda Enerji Turizm İletişim ve Bilişim Anonim Şirketi, Fuat Terzi Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 8 Mart'ta Zeytinburnu, Maltepe Mahallesi, Eski Çırpıcı Yolu Sokak'ta kuruldu.

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim!

Avcılar Bizim Evler 6 Ispartakule iletişim için 0212 405 10 00 numaralı telefonu arayabilirsiniz. Teslimlerin bu yılın ikinci çeyreğinde yapılacağı projede fiyatlar 461 bin TL'den başlıyor.

Ulaşlar Turizm rotayı inşaat sektörüne çevirdi!

Ulaşlar Turizm, Rusya krizinin yarattığı zararın ardından, rotayı inşaat sektörüne çevirmek zorunda kaldı. Antalya'da 100 odalı bir tesise sahip olan Ulaşlar Turizm, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu.

İstanbul Turizm Merkezi iletişim!

1100 metre mendirek koruması bulunan projede daire tipleri 1+1'den penthouse dairelere kadar farklılık gösteriyor. İstanbul Turizm Merkezi iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 0212 559 95 60 olarak belirlendi.

Ulaşlar Turizm iletişim Haberi

Ulaşlar Turizm iletişim

Ulaşlar Turizm tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Piyasası Kurulu'nun 30.10.2014 tarihli ve 31/1080 sayılı kararı ile 02.01.2015 tarihinde yürürlüğe girecek olan ABC gruplama uygulamasında Şirketimizin payları C Grubunda yer alacaktır. 


Paylarımızın sürekli müzayede işlem yöntemine tabi olmasını teminen 29.12.2014 tarihinde İnfo Yatırım A.Ş. ile "Piyasa Yapıcılık Sözleşmesi" imzalanmıştır. İşbu sözleşme 01.01.2015 tarihinde yürürlüğe...