02 / 05 / 2024

Ulaşlar Turizm inşaat sektöründe

Ulaşlar Turizm inşaat sektöründe

Ulaşlar Turizm, Rusya krizinin yarattığı zararın ardından, rotayı inşaat sektörüne çevirmek zorunda kaldı. Antalya'da 100 odalı bir tesise sahip olan Ulaşlar Turizm, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na açıklamada bulundu.

Menas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Menas Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Yabanigül tarafından kuruldu.

Altok Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altok Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Talip Okutturan tarafından kuruldu.

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meva Global Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da Aynur Ulu ve Harunnisa Gider ortaklığında kuruldu.

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koçlar Rmk İnşaat Turizm Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de Muhammet Koç tarafından kuruldu.

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sude Tekne Ve Yatçılık Turizm İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Derya Demir tarafından kuruldu.

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Foça Sağlık Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da Mustafa Fuat Mert ve Sadettin Çağlar Keskin ortaklığında kuruldu.

Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi!

İstanbul Avcılar'da inşaat alanında göçük meydana geldi. Yaşanan olayda işçilerden biri göçük altından çıkarılırken, diğer işçiyi kurtarma çalışmaları sürüyor.

Dms Enerji Turizm İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Dms Enerji Turizm İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Dms Enerji Turizm İnşaat Maden Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Avcılar’da yapıldı.

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Barkah Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  250 TL  sermaye bedeli Iqbal Ahmed Syed tarafından kuruldu.

Msb Turizm İnşaat Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı!

Msb Turizm İnşaat Enerji Otomotiv Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli yapıldı. Msb Turizm İnşaat Enerji Otomotiv Nakliyat İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi’nin merkez nakli Avcılar’da yapıldı.

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bade Konaklama Turizm İnşaat Gıda Temizlik Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli’de 500  bin TL sermaye bedeli ile Evren Demirbilek ve Ulaş Bardakcı tarafından kuruldu.

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Msy Bosphorus Turizm İnşaat Nakliyat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed   Yücel tarafından kuruldu.

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almid Uluslararası Turizm İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar’da  100 bin  TL sermaye bedeli ile Sadıa   Rachıd ve Adnan Abdalhamıdaltalaj tarafından kuruldu.

Ulaşlar Turizm inşaat sektöründe Haberi

Ulaşlar Turizm inşaat sektöründe

Son dönemde Rusya krizi ve artan terör olaylarıyla 2016'da kötü bir yıl geçirebileceği ifade edilen turizm sektöründe özellikle Rus turistlere hitap eden tesis sahiplerini zor günler bekliyor gibi duruyor. Turizmde kayıpların artabileceğine dair her gün yeni bir haber gelirken, ilginç bir haber de Antalyalı bir turizm şirketinden geldi: Antalya'da 100 odalı bir tesise sahip olan Ulaşlar Turizm, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada turizm sektöründen inşaat sektörüne geçeceğini duyurdu. Business HT'den Enes Tunagür'e konuşan Ulaşlar Turizm Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Tevfik Meftun Ulaş, 4 yıldızlı bir tesise sahip olmaları nedeniyle daha çok Rus turistlere hitap ettiklerini aktarırken, 2014'te patlak veren Rusya-Ukrayna krizi sonrası sıkıntı yaşadıklarım söyledi. 


'TURİZMDE İKLİM DEĞİŞTİ, SEKTÖRE İLİŞKİN BAKIŞIMIZ OLUMSUZA DÖNDÜ' 


Ulaş, turizmden inşaata geçiş kararını ise dış...