28 / 04 / 2024

ULI Young Leaders Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli

ULI Young Leaders Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli

Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli 12 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Panelden önce, panele ev sahipliği yapan Joint Idea Kanyon Şubesi katılımcılara tanıtıldı.

Çıkış tarihi merak ediliyordu! MacBook için tarih verildi!

OLED MacBook ne zaman çıkacağı merak konusu idi. Ekran analisti Ross Young çıkış tarihi olarak emin olmamakla beraber 2024'ü hedef gösterdi.

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi kuruldu!

Le Parla Group Gayrimenkul Turizm Yatırım Limited Şirketi Beşiktaş'ta Dunıa Subıra Young tarafından kuruldu.

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Leaders Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Ve Otomotiv Limited Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Altun tarafından kuruldu.

Gayrimenkul sektöründe kurallar yeniden yazılıyor!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2022 yılına ilişkin sonuçları değerlendirildi. PwC Türkiye Gayrimenkul Sektörü Lideri Ersun Bayraktaroğlu ve ULI Türkiye Başkanı Zafer Baysal, raporla ilgili konuştu.

Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2022 etkinliği 13 Aralık'ta!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporu 13 Aralık 2021 tarihinde açıklanacak.

Konya'daki ilk 5M Migros mağazası M1Konya AVM'de açıldı!

Son bir senede E-Bebek, Hummel, Siemens Ev Aletleri, Penti Young ve Starbucks gibi birçok global ve yerel markayı Konyalılarla buluşturan M1Konya AVM, şimdi de Konya'daki ilk 5M Migros mağazasını açtı.

Asia Young Designer Awards için son başvuru tarihi 21 Mayıs!

Nippon Paint, ArchClub’ın 30 Nisan tarihinde gerçekleştireceği ve genç mimarların mesleki gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan online buluşmanın sponsoru oldu. 30 Nisan tarihinde saat 21:00’da başlayacak olan etkinlik için son başvuru tarihi 21 Mayıs olarak belirlendi.

'Yeni Dijital: Sürdürülebilirlik' webinarı 1 Mayıs'ta!

ULI ve GYODER iş birliğinde Yeni Dijital : Sürdürülebilirlik webinarı düzenleniyor. Etkinlik zoom uygulaması üzerinden online olarak, 1 Mayıs tarihinde saat 17:30'da gerçekleştirilecek...

Gayrimenkulde Küresel Gelişen Trendler: 2021 raporunun lansmanı yarın!

Urban Land Institute (ULI) ve PwC'nin her yıl ortak yayınladığı, gayrimenkul yatırımcılarının eğilimlerini değerlendiren Gayrimenkulde Gelişen Trendler 2021 raporunun lansmanı yarın saat 14:00'te yapılacak. 

Asia Young Designer Awards Türkiye’deki adaylarını bekliyor!

Mimar ve İç Mimar öğrencilerinin hayatlarını değiştirecek olan fırsatlar sunan Asia Young Designer Awards, Türkiye’nin yetenekli tasarımcılarına uluslararası bir dünyanın kapılarını açıyor...

Gayrimenkulde Gelişen Trendler: Avrupa 2021 raporu!

PwC ve Urban Land Institute (ULI)’ın gayrimenkul sektörünü farklı boyutları ile ele alan araştırması Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa 2021 raporunun lansmanı 24 Kasım 2020'de PwC Deneyim Merkezinde kamuoyu ile paylaşıldı.

Asia Young Designer yarışması için başvurular başladı!

Nippon Paint tarafından 13 yıldır düzenlenen Asia Young Designer Awards (AYDA) için başvuru süreci başladı. Toplam 16 ülkenin katıldığı yarışmanın 2021-2022 döneminde Türkiye de yer alıyor. 

COVID-19'la AVM ve ofisler gözden düştü!

PwC ve ULI iş birliği ile hazırlanan Emerging Trends in Real Estate Europe (Gayrimenkulde Gelişen Trendler Avrupa) raporunun 2021 yılına ilişkin sonuçları konuşuldu.

ULI Young Leaders Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli Haberi

ULI Young Leaders Gayrimenkulde Teknoloji ve İnovasyon Paneli


ULI Young Leaders ekibi tarafından düzenlenen panel 12 Mayıs Cuma günü gerçekleşti. Panel öncesinde, gayrimenkul geliştiriciler için kıymetli bir örnek olan ve panele ev sahipliği yapan Joint Idea Kanyon Şubesi katılımcılara tanıtıldı. 

Panelde; günümüzde her alanda karşımıza çıkan “inovasyon” ve “teknoloji” konularının gayrimenkul sektörü çerçevesinde tartışıldı. Ülkemizde ve Dünya’da karşılaşılan yeni fikirler üzerinde duruldu ve yeni gelişmelerin ürettiği çalışma alanları konuşuldu. 

Yeni dönemde tek hedef kar yaratmak değil 

Panelde öne çıkan başlıklarda çoğunlukla, teknolojinin öncelikli etkilerinin ‘süreçlerin iyileştirilmesi’ ve ‘ürünün iyileştirilmesi’ olduğu belirtildi. 

4. Sanayi Devrimi ile birlikte özel yaşam – iş yaşamı dengesinin de değişmesi ve değişikliğin yarattığı problemler için aranan çözümler üzerinde duruldu. Ekranların mekanlardan daha önemli hale geldiği, mekanların tekrardan canlandırılarak ekranlarla yarışır hale gelmesinin önemli olduğu belirtildi. Ayrıca yeni...