02 / 05 / 2024

ülker grubu arazi

ülker grubu arazi

SÖZCÜ Gazetesi'nde "Yılın en kârlı satışı" başlığıyla yayımlanan haberle ilgili bir açıklama yapan Ülker Grubu, Arnavutköy'de 2006 yılında alınan arazilerin rayiç bedelin altında TOKİ'ye verildiğini belirtti...

Renaissance İzmir el değiştirdi: Oran Şirketler Grubu'nun oldu!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü köşesinde Oran Grubu'nun İzmir'deki yeni yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Sanayici Oran Grubu, İzmir’in gözde oteli Renaissance’ı aldı' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu'ndan Hırvatistan'da 120 milyon TL'lik otel yatırımı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker, bugünkü yazısında Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki yeni otel yatırımını kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş, 200 yıllık binayı 5 yıldızlı otele çevirecek' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini 256 milyon TL'ye sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun  gerçekleştirdiği satışları kaleme aldı. İşte Kerim Ülker'in 'Doğuş Grubu, Hırvatistan’daki son otelini de 256 milyon liraya sattı' başlıklı yazısı...

Doğuş Grubu Hırvatistan'daki otelini Villa Dubrovnik’i sattı!

Dünya Gazetesi köşe yazarı Kerim Ülker bugünkü köşesinde Doğuş Grubu'nun Hırvatistan'daki otelini devretmesini kaleme aldı. 

Reysaş GYO Çayırova'daki deposunu 35 milyon TL'ye 5 seneliğine kiraya verdi!

Reysaş GYO portföyünde bulunan Kocaeli İli Çayırova İlçesi Akse Mahallesi 2086 Ada 5 Parsel üzerindeki deponun 12 bin 820 metrekare depolama alanı "Horizon Hızlı Tüketim Ürünleri Üretim Pazarlama Satış ve Tic.A.Ş.(Yıldız Holding/Ülker Grubu)"na 5 seneliğine kiraya verdi.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Tatlıcı Ailesi, STFA Grubu'na arazi davası açtı!

Tatlıcı Ailesi ve STFA Grubu'na, Nova Baran Plaza’nın hemen bitişiğinde bulunan arazi için dava açtı.

Murat Ülker'in ve Fettah Tamince’nin çocukları Mayıs'ta evleniyor!

İş dünyasının önde gelen isimlerinden Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker ve Rixos Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Fettah Tamince’nin çocukları dünya evine giriyor. 

Kale Grubu Bandırma'da arazi satın aldı!

Kale Grubu, yatırımlarına hız kesmeden devam edeceğini açıkladı. Firma, Balıkesir’in Bandırma ilçesinde yeni fabrika kurmak için arsa satın aldı. 

Uganda'dan ASB Grubu’na 47 bin dönümlük arazi tahsisi!

Uganda, Türk şirketi ASB Grubu’na et üretimi amacıyla hayvancılık için büyük bir arazi tahsisi gerçekleştirdi. Şirket 300 milyon dolarlık yatırımla 15 bin kişiye kadar istihdam sağlayacak.

Naim Gençoğlu: Gayrimenkul yatırımlarımız sürecek!

Gençoğlu Grubu, Ülker Grubu ile Boyner Grubu'na ait Star City Outlet'i 240 milyon TL'ye satın alarak öne çıktı. Gençoğlu Grubu Eş Başkanı Naim Gençoğlu gayrimenkul yatırımı yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Öztürk Şirketler Grubu'ndan Bodrum'a 140 villalık proje!

Öztürk Ailesi, iki yılda 300 milyon dolar yatırdığı turizmdeki iddiasını artırıyor. Belek'te bir otel kuran ve iki tesisi de satın alan Öztürk Şirketler Grubu, Bodrum'da da bin 450 dönümlük arazi üzerine villa ve golf tesisi kuruyor.

2006 yılında Ülker Grubu, ilk konut projesine Maslak'ta başlayacak!

2006 yılında Ülker Grubu, ilk konut projesine Maslak'ta başlayacakmış. Arsa alımına başlayan Ülker, Maslak'ta hayata geçireceği 2 bin 600 konutluk projenin arazisi için 100 milyon dolarlık alım harcaması yapacakmış.

ülker grubu arazi Haberi

ülker grubu arazi

Ülker o arazileri rayiç 

bedelin altında vermiş 

Ülker Grubu'ndan yapılan açıklamada şöyle denildi: "TOKİ ya da Emlak Konut GYO ile Ülker arasında bu yerlerin devriyle ilgili her hangi bir hasılat paylaşımlı gelir ortaklığı sözleşmesi bulunmamaktadır. Bu iddia tamamen gerçek dışıdır. Söz konusu taşınmazların bulunduğu yerler TOKİ'nin çalışma alam olup, istimlak bölgesidir. İstimlak edilecek yerler ilgili kanuna dayanarak uzlaşma yolu ile rayiç değerinin altında ilgili kurum tarafından satın alınmıştır. Dolayısıyla kamunun zararına bir işlem söz konuşu değildir. Haberde ismi geçen Giz Ajans ve Soft Metal isimli şirketler yüzde 100 grup şirketimiz olup,-bu şirketlerin Yıldız Holding'e ait olduğu herkese açık olan ticaret sicil kayıtlarından da çok rahatlıkla anlaşılabilecektir." 


Sözcü...