16 / 05 / 2024

Ulubey Kanyonu cam teras

Ulubey Kanyonu cam teras

Dünyanın ikinci büyük kanyonu olarak kabul edilen Ulubey kanyonunun rahatça izlenmesi için cam teraslar yapılacak. 700 bin liraya mal olacak cam teraslar, kanyonu en iyi gören noktalara yerleştirilerek daha rahat izlenmesi sağlanacak.

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev kurulacak! 

Uşak Ulubey Kanyonu'na 100 metrekarelik alanda ters ev inşa edilecek. İnşa edilecek evin 2 ay içinde ziyarete açılması planlanıyor. 

Uşak Ulubey Kanyonu'nda ters ev inşa edilecek!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak adlandırılan Uşak Ulubey Kanyonu'na ters ev inşa edilecek. Bu sayede bölgeye daha fazla turist gelmesi amaçlanıyor.

Şahinderesi Kanyonu’na seyir terası inşa edilecek!

Kazdağlarında yer alan Şahinderesi Kanyonu’na 250 metrekarelik cam seyir terası inşa edilecek.

Kastamonu'ya yapılacak Cam Teras'ın ihalesi yapıldı!

Azdavay Çatak Kanyonu'na yapılacak oman Cam Teras'ın ihalesi yapıldı. Azdavay Belediye Başkanı Osman Nuri Civelek, ihaleye en uygun teklifin YGA 2023 İnşaat - Cengiz İnşaat ortaklığının verdiğini duyurdu.

Uşak Enderun Yüksek Öğrenim Yurtları açıldı!

Uşak'ta, Yeni Türkiye Vakfınca yaptırılan Enderun Yüksek Öğrenim Erkek ve Kız Öğrenci Yurtları, törenle açıldı. Dua okunarak yurdun açılmasının ardından protokol üyeleri, Ulubey Kanyonu'nda kurulan "cam teras"a ziyarette bulundu.

Karabük İncekaya Kanyonu'na yapılan cam teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde 3 yıl önce 80 metre derinliğindeki İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam terasın ihalesi gerçekleştirildi.

İncekaya Kanyonu'ndaki Cam Teras ihale edildi!

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, İncekaya Kanyonu üzerine yapılan 11 metre uzunluğundaki cam teras aylık 47 bin liraya ihale edildi. Cam Teras ihalesine 15 firma teklif verdi.

Uşak'ta Ulubey Kanyonları için konaklama tesisleri yapılacak!

Uşak Valisi Seddar Yavuz ile Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan "cam terasa" konuk oldu.Ulubey Kanyonları'nı turizme kazandırılmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Uşak Park Kanyon'a cam teras yapıldı!

Uşak Ulubey'de yapımı tamamlanan dünyanın ikinci büyük park kanyonu projesinin açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti.Ulubey Kaymakamı Mehmet Aksu 125 metrekare büyüklüğündeki projenin 1 milyon 400 bin liraya mal olduğunu söyledi.

Ulubey kanyonlarında cam seyir terası açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey kanyonlarında ziyaretçilerin kanyonu izlemesi için yapılan cam teras törenle hizmete açıldı.

Ulubey Kanyonları'nda Cam Teras açıldı!

Dünyanın en uzun ikinci kanyonu olarak bilinen Ulubey Kanyonları'nda ziyaretçilerin kanyonu izlemesini sağlayacak, Cam Teras açıldı. Uşak Valisi Yavuz, asansör projesini de hayata geçireceklerini söyledi.

Trakya Cam Akademisi camda doğru tercihin önemini anlatıyor!

Avrupa’da 3’üncü, dünyada 6’ncı büyük düzcam üreticisi olan Trakya Cam’ın yapı sektörü profesyonelleri ve temsilcilerine yönelik olarak hayata geçirdiği ‘Trakya Cam Akademisi’, 26 Kasım 2014 tarihinde Antalya’da düzenlendi.

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı!

Trakya Cam ürünlerini Arkımeet 2014'te tanıttı. Trakya Cam, “ Architects Meet in İstanbul ” başlığı ile gerçekleşen etkinlikte ileri teknolojiye sahip mimari çözümlerini de tanıttı.

Ulubey Kanyonu cam teras Haberi

Ulubey Kanyonu cam teras


Dünyanın ikinci büyük kanyonu olarak kabul edilen Ulubey kanyonunun rahatça izlenmesi için cam teraslar yapılacak. 700 bin liraya mal olacak cam teraslar, kanyonu en iyi gören noktalara yerleştirilerek daha rahat izlenmesi sağlanacak. Cam teraslar 6 ay içerisinde hizmete girecek.


"Destek bekliyoruz"

Ulubey Kaymakamlığı tarafından hazırlanan ve Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen "Park Kanyon Projesi"nin ihalesi yapıldı. İki isteklinin katıldığı ihalede en düşük teklif, KDV hariç 700 bin Türk lirası oldu. Kaymakam Mehmet Aksu, projenin yaklaşık bir yıllık çalışmanın ürünü olduğunu, amaçlarının kanyonların, Ulubey'in ve Uşak'ın tanıtımına uzun vadeli ve yenilikçi projelerle katkı sağlamak olduğunu söyledi. Aksu, altı ay içinde inşaatı bitirmek istediklerini de belirtti. 

Kanyonun tanıtılması için çeşitli çalışmalar yürüttüklerini ifade eden Aksu, şunları söyledi: "Orman Ve Su İşleri Bakanlığı, 119 hektarlık...