28 / 07 / 2024

uludağ 2014 kış sezonu

uludağ 2014 kış sezonu

Türkiye'de kış turizminin ve kış sporlarının gelişmesine katkı sağlayarak, kış sporlarına ilgi duyan herkesin kaliteli ve ekonomik hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla kurulan HOD TRAVEL, 2013-2014 kış sezonuna hazır...

Bursa'da kaçak ev oyunu yıkımla bitti!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ Gökçeören Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilen bir ev belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü!

Uludağ'da kızı Sena Ağaoğlu’nun kına gecesi öncesi Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’na sürpriz doğum günü partisi düzenlendi.

Bursa'da yatırıma 1 milyar 195 milyon TL'lik bütçe ayrılacak!

SABAH’ı ziyaret eden Başkan Altepe 2017 yatırımlarını anlattı. 1 milyar 195 milyon TL’lik bütçe yatırıma ayrılacak. Aslan payı ulaşıma harcanacak. İznik İnanç Turizmi'nin merkezi olacak, Uludağ sadece kışın değil 12 ay turist çekecek. Yunuseli Havaalanı yıllar sonra yeniden ulaşıma açılacak.

Bursa Dişli Tren Projesi çalışmaları devam ediyor!

Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni teleferik hattından sonra vatandaşların Uludağ'a çıkışlarım kolaylaştırmak için Dişli Tren Projesi ile ilgili çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Çatıder 2014 yılında 894 Mimarlık öğrencisine eğitim verdi!

ÇATIDER'in 2014 yılında düzenlediği son üç eğitime İstanbul Teknik Üniversitesi'nde 240, Uludağ Üniversitesi'nde 90 ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nde 60 Mimarlık Fakültesi öğrencisi katıldı.

Uludağ'da kış turizmi! Kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı!

Bursa Meteoroloji Müdürlüğünden alınan bilgiye göre, Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da kar kalınlığı 3 metreye yaklaştı. Bu arada, kent merkezinde de kar yağışı etkili olmaya devam ediyor.

2014 kış turizminde ziyaretçi sayısı 4,8 milyonu aştı!

Türkiye'de 10 yıl önce Aralık - Ocak ve de Şubat aylarında 2,7 milyon ziyaretçi ağırlanırken, bu rakam 2014 itibarıyla 4,8 milyon kişiyi aştı.

Elit Grand Palas satılık!

Elit Grand Palas satılık daire fiyatları 213 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yılbaşı kampanyası kapsamında daire alan herkese Uludağ veya Kıbrıs'ta 2 kişilik 4 gece tatil hediye ediliyor.

Mehmet Sekmen: Erzurum turizmde cazibe merkezi olacak!

Erzurum Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen “Winterfest 2014” Kış Festivali Palandöken Kayak Merkez’inde düzenlenen basın toplantısıyla start aldı. Toplantıda Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen açıklama yaptı.

5 Aralık 2014 Küçükçekmece elektrik kesintisi!

5 Aralık 2014 tarihinde ‘Planlı Elektrik Kesintisi Programı’ kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Elektrik Dağıtım Bölgesinde kalan bazı ilçelere enerji verilemeyecek. Elektrik verilemeyecek yerler haberimizin içinde yer alıyor.

Türk Telekom Global Carrier Awards 2014'te ödül aldı!

Global Carrier Awards 2014 - Küresel Taşıyıcı Ödülleri’nde 'Orta ve Doğu Avrupa’nın En İyi Veri ve Toptan Ses Taşıyıcısı' unvanını alan Türk Telekom International, aynı zamanda “Orta Doğu’nun En İyi Projesi” ödülüne de sahip oldu

Rüzgar, geleceğin enerji kaynağı olacak!

Küresel Enerjisi Konseyi 2014 Küresel Rüzgar Enerjisi Raporu ' na göre, 2050 yılında rüzgar enerjisinin toplam elektrik üretimindeki payının yüzde binden fazla yükselmesi öngörülüyor.

27 Ekim 2014 Küçükçekmece su kesintisi!

İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece ilçesinin Atatürk mahallesi ve Halkalı mahallesinde enerji kesintisi problemi nedeni ile 27 Ekim 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak.Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

uludağ 2014 kış sezonu Haberi

uludağ 2014 kış sezonu

Türkiye'de kış turizminin ve kış sporlarının gelişmesine katkı sağlayarak, kış sporlarına ilgi duyan herkesin kaliteli ve ekonomik hizmet alabilmesini sağlamak amacıyla kurulan HOD TRAVEL, 2013-2014 kış sezonuna günü birlik ve tek gece konaklamalı Uludağ turları HOD TRAVEL’ın kurucu ortağı Mine Ece, yaptığı açıklamada ’’ Ekibimiz yıllardır snowboardu tutkuyla yapan kişilerden oluşmaktadır. HOD TRAVEL olarak, misafirlerimizin ihtiyaçlarının tam olarak karşılanması için ne yapılması gerektiğini biliyoruz. Hava ve yol şartlarının zorlukları karşısında güvenliği ve konforu öncelikli tutarak, bilinçli bir şekilde kusursuz hizmet anlayışıyla kış sporlarına gönül veren herkese özel turlar düzenlemeyi hedefliyoruz. Bireysel vermiş olduğumuz hizmetin dışında, kurumların kış döneminde dağ havasını soluyarak gerçekleştirmek istedikleri organizasyonları da pek çok alternatif sunarak gerçekleştireceğiz’’ 


Mine Ece, ‘’HOD TRAVEL ismini, İskandinav mitolojisinde ki Kış Tanrısı...