30 / 07 / 2024

uludağ ilkokulu yeni binası ne zaman açılacak

uludağ ilkokulu yeni binası ne zaman açılacak

Bursa Osmangazi ilçesinde bulunan Uludağ İlkokulu inşaatında incelemelerde bulunan Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, okulun önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilmesini planladıklarını söyledi...

Akfen Holding'ten Uludağ'a yeni otel! Akfen Club geliyor!

Akfen Holding Uludağ'a 40 odalı yeni butik otel inşa edecek. Akfen Holding'in sahibi Hamdi Akın projeye dair bilgiler verdi.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Uludağ'ın eteklerinde yeni tünel inşaatı başladı!

Ak Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, Uludağ'ın eteklerinde inşa edilecek tünel ve viyadük için çalışmaların başladığını açıkladı. Esgin, bölgede 2 kilometrelik bir tünel çalışması ve 220 metrelik bir viyadük çalışması yapılacağını söyledi.

Çanakkale Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı!

Çanakkale İl Özel İdaresi tarafından Biga ilçesinde inşa ettirilen, Fatih İlkokulu yeni okul binası inşaat ihalesi yapıldı.

Uludağ Üniversitesi'ne 20 bin kişilik cami!

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’na inşa edilecek olan 20 bin kişilik ‘Yeni Camii’nin temeli, törenle atıldı.

Düzce Namık Kemal ilkokulu yeni binasına kavuşuyor!

Düzce kent merkezinde 1999’da yaşanan depremden bu yana çelik konstrüksiyon binada eğitim veren Namık Kemal ilkokulu yeni binasına taşınacak.

Bursa Uludağ OSB yeni binasına kavuşuyor!

Bursa Uludağ Organize Sanayi Bölgesi adını alan Gürsu Organize Sanayi Bölgesi yeni idare binasına kavuşuyor. Uludağ OSB, bu alanda Bursa'nın akıllı binalarından birini kazandıracak.

Bursa Uludağ'a 3 yeni otopark geliyor!

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezi olmasına rağmen özellikle kayak sezonunda otopark bulunmaması nedeniyle büyük bir trafik karmaşasının yaşandığı Uludağ’da, parklanma sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından çözülüyor.

Uludağ'a 3 yeni otopark yapılacak!

TÜRKİYE’nin en önemli kış turizm merkezlerinden olan ve özellikle kayak sezonunda otopark bulunmaması nedeniyle büyük bir trafik karmaşasının yaşandığı Uludağ’daki otopark sorunu çözülüyor.

Bursa Rotary İlkokulu’na yeni spor salonu!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, ‘Spor Kenti Bursa’ hedefiyle gerçekleştirilen spor yatırımları zincirine Rotary İlkokulu’na kazandırılan spor salonu ile yeni bir halka daha ekledi

Bursa Uludağ yeni yatırımlarla cazibe merkezi oldu!

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yatırımlarıyla artık yaz aylarında da gelinmesi gereken önemli bir cazibe merkezi haline geldi.

Sarıçam'da yeni imar yolları açılıyor!

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, gelişen ve her geçen gün biraz da büyüyen ilçelerinde imar planına uygun belirlenen yerlerde yeni imar yol açma çalışmalarına ara verilmeden devam edildiğini söyledi.

Uludağ Üniversitesi'ne yapılacak yeni bina kamuoyuna tanıtıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akınatürk ve Mimar Murat Tabanlıoğlu, yeni binanın projesini kamuoyuna tanıttı.

uludağ ilkokulu yeni binası ne zaman açılacak Haberi

uludağ ilkokulu yeni binası ne zaman açılacak


Bursa Osmangazi ilçesinde bulunan Uludağ İlkokulu inşaatında incelemelerde bulunan Bursa İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, okulun önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilmesini planladıklarını söyledi.


Bursa’da devlet eliyle sürdürülen eğitim yatırımlarının tüm hızıyla devam ettiğini belirten Bilici, “Uludağ İlkokulu'nun eski binası yıkılarak yerine 24 derslikli modern bina inşa edilecek. Özel idare ve genel bütçe imkanlarıyla yaptırılan Uludağ İlkokulu inşaatının bütçesi yaklaşık 3 milyon lira. Okul inşaatının en kısa sürede tamamlanarak önümüzdeki eğitim öğretim yılına yetiştirilmesini planlıyoruz.” dedi. 


Öğrencilere en güzel ortamda kaliteli eğitim vermek istediklerini belirten Bilici, bunun içinde okullarımızın fiziki şartlarını iyileştirmeye çaba gösterdiklerini ifade etti. Mustafa Bilici, devlet imkanları yanında hayırseverlerin de Bursa’da eğitime büyük katkı sunduklarını belirtti. 


Uludağ İlkokulu'nun hizmet verdiği binalardan bir tanesi yıkılarak yerine 24 derslikli yeni...