11 / 05 / 2024

uludağ kar turizmi

uludağ kar turizmi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, koordinasyon toplantısında Uludağ'ı 12 ay kullanılan bir mekan haline getirmenin zamanının geldiğini söyledi. Karaloğlu, "Büyükşehir Belediyemiz Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile protokolleri imzaladı...

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Bursa Kar Otel hisse devir yoluyla 1 Ekim'de satılacak!

Bursa Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı yapılack. Satış ihalesi 1 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Bursa Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı inşaat işi ihalesi 12 Nisan'da yapılacak..

Uludağ dönüşüyor!

Bakan Eroğlu, "Otelcileri toplayarak dedim ki, 'Biz Uludağ için imar planı hazırladık. Burası için çok güzel bir dönüşüm projemiz var. Yapılan bu kaçak yerleri yıkar bizim hazırladığımız projeye uygun hale getirirsiniz, biz de size gerekli kolaylığı gösteririz" dedi

Türkiye'de kış turizmi erken sonlandı!

Kış turizminin merkezi Uludağ'da normalde 4 ay süren sezon bu yıl havaların sıcak seyretmesi ve kar kalitesinin düşük olması nedeniyle erken sonlandı.

Uludağ’a mevsimin ilk karı yağdı!

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’a mevsimin ilk karı yağdı. Öğlen saatlerinde başlayan kar, beyaza bürünen oteller bölgesinde sevinçle karşılandı. Yağışın, yağmura dönmesiyle Çobankaya’da karlar eridi.

Uludağ kaçak yapılardan arınıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ'ı da kaçak yapılardan temizliyor.

Ankara turizmi için Tanıtım Üst Kurulu kuruluyor!

ATO'nun düzenlediği ve çok sayıda kamu, özel sektör ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı "Ankara'da Kongre Turizmi Toplantısından başkent için önemli kararlar çıktı.Toplantıda Ankara'nın reklam ve tanıtımı için öncelikle Tanıtım Üst Kurulu" kurulması kar

Uludağ'da turizmciler için sezon devam ediyor!

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor" dedi.

Uludağ’da oteller umduğunu bulamadı!

Uludağ'da kayak sezonu aşırı rüzgar, kar yağışı ve sisten dolayı erken kapandı. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da kayak sezonu kapandı.

Uludağ'da otel sezonu kapandı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

Uludağ'da tatil sezonu uzadı!

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

uludağ kar turizmi Haberi

uludağ kar turizmi

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, koordinasyon toplantısında Uludağ'ı 12 ay kullanılan bir mekan haline getirmenin zamanının geldiğini söyledi. Karaloğlu, "Büyükşehir Belediyemiz Milli Parklar Genel Müdürlüğü ile protokolleri imzaladı. 2016'ya kadar inşallah hem kongre merkezimiz. hem de spor tesislerimiz yapılmış olacak." dedi. 


Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ'da yeni sezon öncesi Bursa Valisi Münir Karaloğlu başkanlığında, 'Uludağ Koordinasyon Toplantısı' yapıldı. 


Uludağ Genç Yazıcı Otel'de düzenlenen toplantıya ilgili tüm kamu kurumu temsilcilerinin yanı sıra, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, otel yetkilileri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı. Orman ve Su İşleri 2. Bölge Müdürü Yahya Güngör tarafından Uludağ ile ilgili yapılması gerekenlerin ve alman kararların sunulması ile başlayan toplantıda, sorunların çözümü için taraflar görüşerek çözüm önerileri alınarak kararlaştırıldı. 


ULUDAĞ, TÜRKİYE'NİN ÇOK ÖNEMLİ...