07 / 05 / 2024

Uludağ orman köşkü

Uludağ orman köşkü

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Çiftçiler dikkat! İşte 37 bin liraya varan destekten yararlanmak için bilmeniz gerekenler

Yüzde 20'si hibe kapsamında olan ve 37 bin liraya kadar ödenen ferdi kredilerden yararlanmak için Orman köy ve mahallelerinde en az bir yıl süreyle ikamet etmek gerekiyor. İşte aranan diğer özellikler.

Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

6292 Sayılı Orman Köylülerinin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışı Hakkında Kanunda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM'ye sunuldu.

Çankırı'da bozuk zemine yapıldığı için yıkılan silo hakkında soru önergesi!

Tarım Orman Köyişleri Bakanlığı, Çankırı’da 2012'de hububat silosu yaptırdı. Fakat zemin etüdü olmadan bozuk zemine yapılan silo hizmete alınmadan çöktü. Silo için harcanan milyonlarca TL de uçtu...

Orman köylülerine kullandırılacak kredilerde düzenleme!

Orman köylülerinin kalkınması için kullandırılan kredilerde düzenlemeye gidildi. Bu kapsamda ferdi, kooperatif ve kooperatif üst kuruluşları kredilerinden faiz alınmayacak.

Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışları Hakkında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi!

Orman Köylülürenin Kalkınmalarının Desteklenmesi ve Hazine Adına Orman Sınırları Dışına Çıkarılan Yerlerin Değerlendirilmesi ile Hazineye Ait Tarım Arazilerinin Satışları Hakkında Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun Teklifi TBMM Başkanlığına sunuldu.

İmar barışında yapılan denetimlerle ilgili 4 soru!

Ormanların korunması için 2/B uygulamasının sonlandırılması önerisi ve orman köylülerinin kalkındırılması TBMM gündemine taşındı. İyi Partili Koncuk, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Ormanların korunması için 2/B uygulamasının sonlandırılması mecliste!

Ormanların korunması için 2/B uygulamasının sonlandırılması önerisi ve orman köylülerinin kalkındırılması TBMM gündemine taşındı. CHP'li Pakdemir, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

İsra Group V Orman projesini Körfezli yatırımcılara tanıttı!

Körfez bölgesinin önemli fuarları arasında yer alan Turkey Expo by Qatar fuarına katılan İsra Group A.Ş, Türkiye’nin en yeşil ve en yüksek yatırım potansiyeline sahip projelerinden ‘V ORMAN’ı Körfezli yatırımcılara tanıttı.

Uludağ'daki orman köşklerine büyük ilgi!

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri haline gelen Uludağ'da, bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor. 

Bursa'da kaçak ev oyunu yıkımla bitti!

Bursa Osmangazi Belediyesi tarafından Uludağ Gökçeören Mahallesi'nde kaçak olarak inşa edilen bir ev belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Gölcük Tabiat Parkı'na 25 orman köşkü inşa ediliyor!

Bolu Belediyesi tarafından doğal güzellikleriyle ünlü Gölcük Tabiat Parkı'na hiç ağaç kesilmeden 25 orman köşkü yapılıyor. 

Özel koruma bölgelerini artık vakıflar işletecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, orman, kıyı ve koylar başta olmak üzere tabiat varlıkları ve doğal sit alanları ile özel çevre koruma bölgelerini halkın hizmetine açarken, işletmesinde vakıflarla çalışmak için yeni düzenlemeler yapıldı. 

Uludağ'da 9 otel yıkılıp yeniden inşa edilecek!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Türkiye’nin ilk kayak merkezi olan ve özellikle İstanbullular’dan büyük ilgi gören Uludağ Milli Parkını yenilemek için çalışmalara başlıyor. 

Uludağ orman köşkü Haberi

Uludağ orman köşkü

Türkiye'nin en önemli kış turizmi merkezlerinden biri olan Bursa'nın Uludağ ilçesinde bir otelin orman köşkleri, konforu ve manzarasıyla yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı haline geldi.

Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre, Karinna Otel'e bağlı orman köşkleri, yerli ve yabancı turistlerin dikkatini çekiyor. Yüksek ve karlı ağaçların arasında kalan, tamamen ahşaptan inşa edilen 4, 6 ve 8 kişilik kapasitelerdeki 2 katlı evlerin yatak odası, salon, mutfak ve terası bulunuyor. 

Yurtiçi ve yurtdışı ziyaretçilerin orman köşklerine yoğun ilgi gösterdiğini belirten otelin sahibi Harbi Türk, "Orman köşkleri Uludağ'da 5 ile 8 yıldır faal olan işletmeler. Tamamı ahşaptan yapılan 2 katlı dubleks evler. Evlerimizin en büyük özelliği, içerisindeki mutfağının yanısıra içindeki diğer ev ekipmanlarıyla beraber müşterilerimize farklı hizmet sunması. Evlerimiz yılbaşında dolu....