30 / 04 / 2024

uludağ otelleri doluluk oranı

uludağ otelleri doluluk oranı

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 185 santimetreyi aştı. Zirvedeki kar yağışının önümüzdeki Perşembe gününe kadar sürmesi, kar kalınlığının ise 2 metreyi aşması bekleniyor.

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Uludağ'da doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı!

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Akkuş, "Tesislerde konaklayanların büyük bölümü öğrenci. Arap turistlerin özellikle bu sene Uludağ 'a olan iIgisi inanılmaz" dedi

Uludağ'daki otelleri öğrenciler ve Arap turistler doldurdu!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Uludağ, yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerden yoğun ilgi görürken konaklama tesisleri Arap turistlerin de etkisiyle tamamen doldu.

Uludağ otellerinde doluluk yüzde 100'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da, kar kalınlığı 185 santimetreyi aştı. Zirvedeki kar yağışının önümüzdeki Perşembe gününe kadar sürmesi, kar kalınlığının ise 2 metreyi aşması bekleniyor.

Yılbaşında Uludağ otelleri yüzde 100 doldu!

Yılbaşı tatilinin 4 güne çıkmasıyla birlikte tatilciler Uludağ’a akın etti. Kar kalınlığının 90 santime çıktığı Uludağ’da oteller tıklım tıklım dolarken, araçlarıyla yola çıkanlar park yeri bulamadı.

Kayak merkezlerindeki doluluk oranı yılbaşı gelmeden yüzde 100'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli kayak merkezleri arasında yer alan Palandöken'deki otellerde yılbaşına sayılı günler kala doluluk oranı yüzde 100'e ulaştı. Uludağ'da kar kalınlığı 28, Kartalkaya'da ise 50 santimetreye ulaştı...

Uludağ'da otellerin doluluk oranı yüzde 90'a çıktı!

Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ'da yeni sezon başladı. Zirvede kar yağışının başlamasıyla birlikte otelciler yılbaşı öncesi odaların doluluk oranlarının yüzde 90 olduğunu söyledi.

TÜRSAB: Uludağ'da yatak kapasitesi artırılmalı!

Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu Uludağ’da aralık ayında doluluk oranı yüzde 50’yi geçerken, yılbaşı ve sömestr tatilinde bu oranın yüzde 100’e çıkacağı umut ediliyor...

Uludağ'da doluluk oranının yüzde 100'ü geçmesi hedefleniyor!

Kar kalınlığının yarım metreyi bulduğu Uludağ'da aralık ayında doluluk oranı yüzde 50'yi geçerken, yılbaşı ve sömestr tatilinde bu oramn yüzde 100'e çıkacağı umut ediliyor. Acenteler yatak kapasitesinin az olduğunu belirtiyor.

Mehmet Akkuş: Uludağ'da yatak kapasitesi arttırılmalı!

TÜRSAB Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş: "Uludağ'da aralık ayında doluluk oranı yüzde 50'nin üzerinde, yılbaşı ve sömestr tatilinde bu oranın yüzde 100'e çıkacağı umut ediliyor." dedi.

Cornelia Otelleri yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı!

Antalya Belek bölgesinde konumlanan Cornelia Otelleri, 2013 yılını bölge ortalamasının yüzde 16 üzerinde kapatarak yıllık yüzde 80 doluluk oranına ulaştı Turist sayısı artarken doluluk oranı düştü

Kartalkaya'daki otellerde doluluk oranı yüzde 98'e ulaştı!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Kartalkaya, yarıyıl tatili dolayısıyla vatandaşlardan yoğun ilgi görüyor. Yaşanan yoğunluk nedeniyle Kartalkaya'daki otellerde doluluk oranı yüzde 98'e ulaştı.

Kervansaray Yatırım'dan Lara ve Kundu otelleri için açıklama!

Kervansaray Yatırım Holding A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Kervansaray Yatırım'dan Lara ve de Kundu otelleri için bir açıklama yaptı...

uludağ otelleri doluluk oranı Haberi

uludağ otelleri doluluk oranı

Kamu misafirhaneleri hariç, 22 özel konaklama tesisinde 6 bin 500 yatak kapasitesine sahip Uludağ'da, 4 güne yayılan yılbaşı tatilinde otellerin doluluk oranları yüzde 100'e ulaştı. Uludağ'a bu yü Libya, Tunus, Kazakistan, Rusya ve Ukrayna'dan çok sayıda turist geldi. Güney Marmara Turizm ve Otel İşletmecileri Birliği Derneği (GÜMTOB) Başkanı Haluk Beceren, yılbaşına kadar zayıf olan doluluk oranlarının tatilin de uzamasıyla pik yaptığım kaydetti. Beceren, yaklaşan sömestr tatilinde de otellerdeki doluluk oranlarının artacağını söyledi. Beceren, yasak olmasına rağmen Uludağ'da hala kar motorları ve kızakçılarm pistlerde gezmeye devam ettiğini belirterek, "Bu da kazalara neden oluyor. Sezonun yoğun olduğu dönemlerde günlük araç girişinin 5 bini bulması ise park sorunu ve trafik sıkışıklığı yaratıyor. Ayrıca kayak odalarının önündeki genişlemeler de trafiğin sıkışmasına neden oluyor....