22 / 05 / 2024

Uludağ otelleri kar

Uludağ otelleri kar

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirirken bu yıl "oteller bölgesi"nde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla adeta tatilci akınına uğradı.

Avrupalılar Antalya’ya akın ediyor! Otellerde boş yer kalmadı, Antalyalı emekliler otelleri kapattı!

AB ülkelerindeki doğal gaz maliyetlerinin yüksek olması ve TL’nin yabancı para birimleri karşısında değer kaybı nedeniyle Türkiye Avrupalıların çekim merkezi haline geldi. Özellikle Avrupalı emeklilerin kışı Türkiye’de geçirmek için Antalya’da otelleri kapattığı belirtiliyor.

Bursa Uludağ'da inşaat krizi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin, Bursa Uludağ Milli Parkı oteller bölgesinde yıkılan Büyük Otel'in yerine yaptığı tesise karşı açtıkları dava için keşif yapan DOĞADER ve Bursa Barosu heyeti, şok edici bir gerçekle karşılaştı. 

Bursa Kar Otel hisse devir yoluyla 1 Ekim'de satılacak!

Bursa Uludağ Oteller Bölgesi I. Gelişim Bölgesi'nde yer alan Kar Otel'in hisse devir yoluyla satışı yapılack. Satış ihalesi 1 Ekim'de gerçekleştirilecek...

Bursa Defterdarlığı arsa karşılığı inşaat yaptırıyor!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Daire Başkanlığı Uludağ Emlak Müdürlüğü tarafından arsa karşılığı inşaat işi ihalesi 12 Nisan'da yapılacak..

Uludağ dönüşüyor!

Bakan Eroğlu, "Otelcileri toplayarak dedim ki, 'Biz Uludağ için imar planı hazırladık. Burası için çok güzel bir dönüşüm projemiz var. Yapılan bu kaçak yerleri yıkar bizim hazırladığımız projeye uygun hale getirirsiniz, biz de size gerekli kolaylığı gösteririz" dedi

Uludağ’a mevsimin ilk karı yağdı!

Kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ’a mevsimin ilk karı yağdı. Öğlen saatlerinde başlayan kar, beyaza bürünen oteller bölgesinde sevinçle karşılandı. Yağışın, yağmura dönmesiyle Çobankaya’da karlar eridi.

Uludağ kaçak yapılardan arınıyor!

Kaçak yapılaşmaya karşı mücadelesini tüm hızıyla sürdüren Osmangazi Belediyesi, Türkiye'nin en önemli kış turizm merkezi Uludağ'ı da kaçak yapılardan temizliyor.

Uludağ'da turizmciler için sezon devam ediyor!

Uludağ'da bu yıl keyifli bir sezon geçtiğini belirten Ağaoğlu Turizm Grubu Genel Müdürü Murat Türker, "Nisan ayı gelmesine rağmen kar yağıyor" dedi.

Uludağ’da oteller umduğunu bulamadı!

Uludağ'da kayak sezonu aşırı rüzgar, kar yağışı ve sisten dolayı erken kapandı. Türkiye’nin önemli kış turizm merkezlerinden biri olan Uludağ’da kayak sezonu kapandı.

Uludağ'da otel sezonu kapandı!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da 1,60 metrelik kar kalınlığına rağmen müşteri talebi azalınca otellerin tamamına yakınında sezon erken kapandı.

Uludağ'da tatil sezonu uzadı!

Tarihinin en yoğun kış dönemini yaşayan Uludağ'da, kaliteli kar sebebiyle 10 Mart'ta kapanması gereken kış sezonu 20 Nisan'a kadar devam edecek.

Uludağ'daki otelleri öğrenciler ve Arap turistler doldurdu!

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden biri olan Uludağ, yarıyıl tatili dolayısıyla öğrencilerden yoğun ilgi görürken konaklama tesisleri Arap turistlerin de etkisiyle tamamen doldu.

Uludağ'da turizmcinin yüzü güldü!

Kayak ve kış turizminin önemli merkezlerinden Uludağ'da, uzun zamandır etkili olan kar yağışının ardından güneşin yüzünü göstermesi, tatilcilerin yüzünü güldürdü.

Uludağ otelleri kar Haberi

Uludağ otelleri kar

Kayak ve kış turizminin gözde merkezlerinden Uludağ, geçen sene kış ortasında bile kar yokluğu yüzünden rezervasyon iptalleriyle sıkıntılı bir sezon geçirirken bu yıl "oteller bölgesi"nde 3 metreyi bulan kar kalınlığıyla adeta tatilci akınına uğradı.


 Hafta sonları günübirlikçilerin de yoğun ilgisiyle dolup taşan, yüzde 95'e varan doluluk oranlarına sahip olan "beyaz cennet"teki otellerin sömestr tatili rezervasyonları ise şimdiden kapandı. Kamu misafirhaneleri hariç, birinci ve ikinci yerleşim bölgelerinde 22 özel konaklama tesisinde 6 bin 500'e yakın yatak kapasitesine sahip Uludağ'da, okulların sömestr tatili olan 24 Ocak-8 Şubat'ta daha yoğun günler bekleniyor. 



"Sömestr tatili rezervasyonları şimdiden doldu"


Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB) Güney Marmara Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanı Mehmet Akkuş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Uludağ'ın sadece Bursa'nın değil, Türkiye'nin kayak merkezi markası olduğunu söyledi. Uludağ'ın,...