10 / 05 / 2024

Uludağ Üniversitesi yangın

Uludağ Üniversitesi yangın

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Acil Servisi' nin pastanesinde sabah saatlerinde çıkan yangın paniğe sebep oldu. Zemin katta yer alan pastanede başlayan yangın kısa sürede söndürüldü...

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!

Uludağ Üniversitesi Hastanesine 190 personel alınacak! İşte personel alım ve şartları!

Uludağ Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapacağını bildirdi. İşte Uludağ Üniversitesi personel alım detayları!

Uludağ Üniversitesi yerleşkesindeki cami ve külliye inşaatı tam gaz!

Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde 10 bin metrekare taban alanında inşaatı devam eden ve cami inşaatının fiziki gerçekleşmesinde yüzde 50'ye ulaşılan projenin külliye kısmında konferans salonu, toplantı odaları, kütüphane de mevcut.

İstanbul Tıp Fakültesi içindeki inşaatta yangın çıktı!

İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi içerisinde inşaat halindeki binada yangın çıktı. Durumun bildirilmesiyle olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi.

Uludağ Üniversitesi'nde usulsüz arsa tahsisi iddiası!

2019 yılı Sayıştay raporlarının yayınlanması ile birlikte pek çok kamu kurumunda yaşanan usulsüzlükler tespit edildi, Bursa Uludağ Üniversitesi’nde bir şirkete usulsüz arsa tahsis edildiği belirlendi.

Uludağ Üniversitesi’nin yolları tapulanmış!

Bursa Uludağ Üniversitesi’nin Görükle kampüsü içerisinde yer alan yolların Nilüfer Belediyesi adına tapulandığı ortaya çıktı.

Bursa Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ne modern laboratuarlar!

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde yapımı tamamlanan Bilgisayar Laboratuvarı ile Yapı Malzeme Laboratuvarı düzenlenen tören ile birlikte açıldı. 

Uludağ Üniversitesi'nde Bina Deprem Yönetmeliği anlatıldı!

Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Karabük Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerine 2019 yılında yürürlüğe girecek olan Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği hakkında açıklamalar yaptı. 

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için imzalar atıldı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasının hayata geçirilmesi ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile işadamı Mehmet Ziya Arslan tarafından imzalandı.

Uludağ Üniversitesi 2017'de yenilenecek!

ULUDAĞ Üniversitesi (UÜ), 2017 yılında temeli atılacak projeler ile birlikte adeta bir şantiye görünümünde olacak.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne misafirhane yapılacak!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda, hastane bahçesinde ve otoparktaki araçları içinde gecelemeleri sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırseverler işadamları desteğiyle hayata geçireceği Hasta Yakınları Misafirhanesi ile ortadan kalkıyor.

Uludağ Üniversitesi'ne dev AVM geliyor!

Uludağ Üniversitesi, Sosyal Yaşam Merkezi için yarın ihaleye çıkıyor Uludağ Üniversitesi Eğitim Birimleri ve Tıp Fakültesi Hastanesinin yakınına Sosyal Yaşam Merkezi ile kapalı otopark yapılacak.

Uludağ Üniversitesi yangın Haberi

Uludağ Üniversitesi yangın

Alınan bilgiye göre, sabah 06.30 sıralarında pastanede bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Zemin kattaki pastanede başlayan yangın kısa sürede söndürüldü. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi.


Ekipler, duman tahliyesi yaptılar. Sabah mesaisine gelen çalışanlar da itfaiye araçlarını görünce büyük şaşkınlık yaşadı. Yangın küçük çaplı olduğu için hastalar tahliye edilmedi. Yangının söndürülmesiyle görevliler hastanede temizlik çalışması yaptılar. İtfaiye yangının çıkış sebebiyle ilgili soruşturma başlattı.


Sabah...