04 / 05 / 2024

Uludağ Üniversitesi yapım ihalesi sonucu

Uludağ Üniversitesi yapım ihalesi sonucu

Uludağ Üniversitesinde (UÜ) yaklaşık 45 bin öğrenciye hizmet verilen Görükle ; Yerleşkesi, yüksek lisans ve doktora Öğrencileri için lojmanların yanı sıra çeşitli sosyal donatıların bulunacağı küçük bir yerleşim birimine dönüştürülecek.

Uludağ Üniversitesi yapım ihalesini ÖZ-KA İnşaat aldı!

YAPI İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı Yükseköğretim Kurumları Uludağ Üniversitesi 2014/ 79573 ihale numarasıyla ihaleye çıkarttığı yapım ihalesini açık ihale usulü ile gerçekleştirdi..

Bursa Uludağ Üniversitesi 13 büro personeli alımı yapacak! Personel olma şartları bakın neler?

Bursa Uludağ Üniversitesi büro personel alımı yapacağını duyurdu. Son tarihi  15 Haziran olan bu ilana ilgili kişilerin başvuruları bekleniyor. Bursa Uludağ Üniversitesi, büro personel alımı için gerekli şartları detaylı olarak paylaştı. 

Bursa Uludağ Üniversitesi personel alımı yapıyor! 190 sözleşmeli personel alımı için kadrolar

Bursa Uludağ Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. İşte bu alımlara dair detaylar!

Uludağ Üniversitesi Hastanesine 190 personel alınacak! İşte personel alım ve şartları!

Uludağ Üniversitesi Hastanesi personel alımı yapacağını bildirdi. İşte Uludağ Üniversitesi personel alım detayları!

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

ODTÜ'deki yurt yapımına mahkeme ‘dur’ dedi!

Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Mezunlar Derneği'nin, ODTÜ'de inşa edilmek istenen Kredi Yurtlar Kurumu (KYK) yurdunun yapımının iptali için açtığı davada Ankara 11. İdare Mahkemesi 13 Aralık 2019'da yürütmeyi durdurma kararı verdi.

Ege Üniversitesi kampüsündeki caminin yapımı TBMM'de!

Ege Üniversitesi kampüsünde yer alan bir caminin yapım masraflarının kim tarafından karşılandığı ve ismiyle ilgili bazı iddialar meclis gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesi mecliste!

Katip Çelebi Üniversitesi Rektörlük binası yapım projesinin bütçesi ve akıbeti meclis gündemine taşındı. MHP'li Osmanoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Çankaya Üniversitesi'nden bina yapım ihalesi 30 Mayıs'ta!

Çankaya Üniversitesi Merkez Kampüs Hazırlık Okulu Ek Binası - Fakülteler 2.Grup Yapılar A Blok – B Blok yapım işi ihalesi 30 Mayıs 2019 tarihinde yapılacak...

Bursa Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ne modern laboratuarlar!

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde yapımı tamamlanan Bilgisayar Laboratuvarı ile Yapı Malzeme Laboratuvarı düzenlenen tören ile birlikte açıldı. 

Uludağ Üniversitesi'nde Bina Deprem Yönetmeliği anlatıldı!

Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Adem Doğangün, Karabük Üniversitesi İnşaat Mühendisliği öğrencilerine 2019 yılında yürürlüğe girecek olan Türkiye Bina Deprem Yönetmeliği hakkında açıklamalar yaptı. 

Uludağ Üniversitesi 2017'de yenilenecek!

ULUDAĞ Üniversitesi (UÜ), 2017 yılında temeli atılacak projeler ile birlikte adeta bir şantiye görünümünde olacak.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne misafirhane yapılacak!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda, hastane bahçesinde ve otoparktaki araçları içinde gecelemeleri sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırseverler işadamları desteğiyle hayata geçireceği Hasta Yakınları Misafirhanesi ile ortadan kalkıyor.

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü Gayrimenkul Yarışması düzenliyor!

Boğaziçi Üniversitesi Yapı Kulübü, 4-5-6 Kasım 2016 tarihlerinde eğitimlerin yapılacağı ve 25 Kasım'da sunum hazırlanacağı Gayrimenkul Yarışması düzenliyor..

Uludağ Üniversitesi yapım ihalesi sonucu Haberi

Uludağ Üniversitesi yapım ihalesi sonucu

Görevine bir ay önce başlayan Rektör Prof. Dr. Yusuf Ulcay, üniversitenin fiziksel imkanlarının iyileştirilmesinin, yapılması gerekenlerin başında geldiğini söyledi. Eğitimde başarıyı yakalama hedefi doğrultusunda fiziksel imkanları iyileştirmek için devletin imkanlarını zorlayacaklarını ifade eden Ulcay, şöyle konuştu:


"YAŞAM MERKEZİ YAPILACAK "

Öğrencilerimizin bir yaşam merkezi yok. İçinde öğrenci topluluklarının konuşlandığı, etkinliklerini gerçekleştirdikleri, birçok salonların, sinema, tiyatro, bovling salonlarının bulunduğu bir merkez olmalı. Burası, hastaneye gelenlerle 55 bine yakın nüfusa sahip, Anadolu'daki birçok şehir merkezinden Projelerin fizibilite « etütlerine başladıklarını, anlaştıkları mimari grubun, yerleşkenin havadan fotoğraflarını çekmeye başladığını dile getiren Rektör Ulcay, "Düşünülen tüm değişiklikler, ihtiyaç analizleri yapılarak 'üç boyutlu renderlar ile yerlerine yerleştirilecek. Bunu yaz sonuna kadar bitirmek istiyoruz. Daha sonra da bu haliyle öğretim üyeleri, çalışanlar ve öğrencilerimizin eleştirilerine sunmak istiyoruz....