03 / 05 / 2024

Uludağ Üniversitesi Yenişehir Meslek Yüksekokulu binası

Uludağ Üniversitesi Yenişehir Meslek Yüksekokulu binası

Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na 6 yeni bölüm ile yeni hizmet binaları kazandırılacak. Meslek Yüksekokulu Müdürü Serhat Ayaz, ek hizmet binalarını yapmak için kolları sıvadıklarını belirtti.

Bursa Uludağ Üniversitesi Yeni Cami projesinin yüzde 35'i tamamlandı!

Bursa Uludağ Üniversitesi Görükle Yerleşkesi'nde yapılan Yeni Camii projesinin yüzde 35'i tamamlandı. Toplamda 25 bin metrekarelik alana sahip olacak Yeni Cami'nin yaklaşık 20 bin metrekaresi kültür merkezi olarak değerlendirilecek.

Uludağ Üniversitesi'ne 20 bin kişilik cami!

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’na inşa edilecek olan 20 bin kişilik ‘Yeni Camii’nin temeli, törenle atıldı.

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi için imzalar atıldı!

Uludağ Üniversitesi Mimarlık Fakültesi binasının hayata geçirilmesi ile ilgili protokol, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ile işadamı Mehmet Ziya Arslan tarafından imzalandı.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne misafirhane yapılacak!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda, hastane bahçesinde ve otoparktaki araçları içinde gecelemeleri sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırseverler işadamları desteğiyle hayata geçireceği Hasta Yakınları Misafirhanesi ile ortadan kalkıyor.

Konya Selçuk Üniversitesi yeni binasına taşınacak!

Konya Selçuk Üniversitesi Akşehir İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin yeni binaya bu yıl taşınması bekleniyor. Sadece elektrikle ilgili bir sıkıntının kaldığı ve sıkıntının çözülmesi halinde yeni eğitim öğretime devam edebileceği açıklandı.

Uludağ Üniversitesi'ne yapılacak yeni bina kamuoyuna tanıtıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akınatürk ve Mimar Murat Tabanlıoğlu, yeni binanın projesini kamuoyuna tanıttı.

Uludağ Üniversitesi'nin Mimarlık Fakültesi'ne yeni bina geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ndeki Mimarlık Fakültesi'ne yeni bina yapacak. Başkan Altepe, üniversitenin şehrin gelişimine daha fazla katkı sağlaması için gereken desteğin vereceğini belirtti.

Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampüsü'ne yeni meydan yapılacak!

Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Uludağ Üniversitesi Gemlik Kampusu girişinde meydan ve çevre düzenleme çalışmalarını başlattıklarını açıkladı. Yılmaz, girişteki meydan çalışması ile ilçeye yakışır bir projeyi yaşama geçireceklerini söyledi.

Uludağ Üniversitesi Yenişehir Meslek Yüksekokulu'na 6 bina!

Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na 6 yeni bölüm ile yeni hizmet binaları kazandırılacak. Meslek Yüksekokulu Müdürü Serhat Ayaz, ek hizmet binalarını yapmak için kolları sıvadıklarını belirtti.

Uludağ Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nin binası taşınıyor!

Uludağ Üniversitesi (UÜ) Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Gemlik’te bulunan Hukuk Fakültesi’nin Görükle’deki ana kampüsü taşınacağını söyledi. Yeni bina için ilk kazmanın 2016 yılında vurulacağı belirtildi.

Bursa İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’na yeni ek bina yapılması için destek verdi. Ek binanın 2016-2017 eğitim ve öğrenin yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu'na yeni bina inşa ediliyor!

Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu’nun yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Berrin Tunca yapılacak binanın iki katlı olup 3 bin 155 metrekare kullanım alanına sahip olacağını söyledi.

Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Yeni Binasına Kavuşuyor!

Uludağ Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu’nun yeni binasının temeli düzenlenen törenle atıldı. Yapılacak binanın iki katlı olup 3 bin 155 metrekare kullanım alanına sahip olacağı açıklandı.

Uludağ Üniversitesi Yenişehir Meslek Yüksekokulu binası Haberi

Uludağ Üniversitesi Yenişehir Meslek Yüksekokulu binası

Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na 6 yeni bölüm ile yeni hizmet binaları kazandırılacak. Meslek Yüksekokulu Müdürü Serhat Ayaz, okulda 8'i faal olmak üzere toplam 10 program bulunduğunu belirterek, "2016-2017 eğitim ve öğretim döneminde yeni programlar açmak istiyoruz. Süt ve süt ürünleri programı, iş sağlığı ve güvenliği programı, elektrik programı, meyve ve sebze işleme tekniği programı, çevre koruma ve kontrol koruma programı ve sivil havacılıkta kabin hizmetleri olmak üzere toplam 6 programı da yüksek okulumuza kazandırmak istiyoruz. Bunları faaliyete geçirmek için yeni laboratuvar, ek derslik, atölye bölümlerini kapsayan yeni ek hizmet binalarını yapmak için kolları sıvadık. Bu konuda Orhan Holding ve Yenişehir ile Büyükşehir belediyeleri bizlere destek sözü verdi" diye konuştu.


Habertürk



Bu haber Hürriyet Gazetesi'nde şöyle yer aldı:


Uludağ Üniversitesi...