17 / 05 / 2024

uludağ winterfest ne zaman

uludağ winterfest ne zaman

1996’dan bu yana aralıksız olarak düzenlenen festivalin 18. yılında 19 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında Uludağ’ daki otellerden 12 tanesi tamamıyla festival için kapatıldı...

Akfen GYO portföyüne yeni bir otel ekliyor!

Akfen GYO Bursa Uludağ'da 2500 m2 alan üzerinde kurulu otelin  portföyüne ekliyor. Yenilerek kapasitesi artırılacak otele üst kullanım için 17 milyon 510 bin değer biçildi.

Bursa Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği’ne modern laboratuarlar!

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nde yapımı tamamlanan Bilgisayar Laboratuvarı ile Yapı Malzeme Laboratuvarı düzenlenen tören ile birlikte açıldı. 

Uludağ Üniversitesi'ne 20 bin kişilik cami!

Uludağ Üniversitesi Görükle Kampusu’na inşa edilecek olan 20 bin kişilik ‘Yeni Camii’nin temeli, törenle atıldı.

Mehmet Ergün Turan Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Bursa'da düzenlenen Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı.

Gayrimenkul sertifikalarından inşaat sektörüne doping etkisi!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Uludağ Zirvesi'nde Türkiye'nin ilk gayrimenkul sertifikası ihracına hem küçük hem de büyük yatırımcılardan ciddi bir talep geleceğini belirtti. Turan, gayrimenkul sertifikalarının inşaat sektörüne önemli bir finansman imkanı sağlayacağını müjdeledi.

Megaron Çatı Teknolojileri, Uludağ Ekonomi Zirvesi'ne katıldı!

Megaron Çatı Teknolojileri, Türkiye’nin en büyük şirketlerinin CEO ve yöneticileri ile ekonomi dünyasının önemli isimlerinin katıldığı Uludağ Ekonomi Zirvesi'nde yer aldı.

Bursa Uludağ'daki otopark sıkıntısı çözüldü!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından 1. ve 2. Oteller Bölgesi’ne kazandırılan toplam 1400 araçlık 3 otopark, her yıl yaşanan keşmekeşin önüne geçerek Uludağ’a yakışan bir görüntü oluşturdu.

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne misafirhane yapılacak!

Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde tedavi gören hasta yakınlarının koridorlarda, hastane bahçesinde ve otoparktaki araçları içinde gecelemeleri sorunu Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hayırseverler işadamları desteğiyle hayata geçireceği Hasta Yakınları Misafirhanesi ile ortadan kalkıyor.

Uludağ Üniversitesi'ne dev AVM geliyor!

Uludağ Üniversitesi, Sosyal Yaşam Merkezi için yarın ihaleye çıkıyor Uludağ Üniversitesi Eğitim Birimleri ve Tıp Fakültesi Hastanesinin yakınına Sosyal Yaşam Merkezi ile kapalı otopark yapılacak.

Uludağ Üniversitesi Camii'nin temeli bu yıl atılacak!

Uludağ Üniversitesi’ne yapılması planlanan cami için toplantılar devam ediyor. Beştepe Millet Camii’nin mimarları tarafından hazırlanan proje, Uludağ Üniversitesi Camii Yaptırma Derneği tarafından beğenildi.

Uludağlar Taahhüt Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Uludağlar Taahhüt Proje İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Azad Uludağ tarafından 200 bin TL sermaye ile 20 Mayıs'ta Bağcılar, Çınar Mahallesi, Osmangazi Caddesi'ne kuruldu.

Uludağ Üniversitesi'ne yapılacak yeni bina kamuoyuna tanıtıldı!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Uludağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Ulcay, Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nilüfer Akınatürk ve Mimar Murat Tabanlıoğlu, yeni binanın projesini kamuoyuna tanıttı.

Uludağ Üniversitesi'nin Mimarlık Fakültesi'ne yeni bina geliyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'ndeki Mimarlık Fakültesi'ne yeni bina yapacak. Başkan Altepe, üniversitenin şehrin gelişimine daha fazla katkı sağlaması için gereken desteğin vereceğini belirtti.

uludağ winterfest ne zaman Haberi

uludağ winterfest ne zaman


Arçelik Winterfest müthiş bir kadro ile Uludağ’ı yıkacak! Hande Yener’den Serdar Ortaç’a, Hadise’den Ozan Doğulu’ya dünyanın en önemli popüler yıldızları Arçelik Winterfest’i unutulmaz kılacak...


1996’dan bu yana aralıksız olarak düzenlenen festivalin 18.yılında 19 Ocak – 13 Şubat tarihleri arasında Uludağ’daki otellerden 12 tanesi tamamıyla festival için kapatıldı. Üniversitelerin sömestre tatillerine göre tarihleri belirlenen festival, her biri 5’er günlük 3 periyot olarak düzenlenecek.


Geçtiğimiz senelerde Ajda Pekkan, Demet Akalın, Kenan Doğulu, David Vendeta gibi isimleri sahnesinde ağırlayan Arçelik Winterfest, Türkiye’den ve dünyadan birçok önemli sanatçı ve grubu Uludağ’da buluşturmaya devam ediyor. Serdar Ortaç, Gülşen, Hande Yener, Ozan Doğulu, Hadise, Soner Sarıkabadayı, Ece Seçkin, Zumas, Ozan Çolakoğlu ve Adina Butar bu yıl dağda sahne alacak isimler…


 Hadise, Hande ve Gülşen Uludağ’ı ısıtacak !


Türk Pop...