27 / 05 / 2024

Ulukent katlı kavşakları

Ulukent katlı kavşakları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl kentte 755 milyon liralık yatırım harcaması gerçekleştirdi.2013'e damgasını vuran işler arasında Evka 5 ve Ulukent katlı kavşaklarından Özdere ve Doğanbey arıtmalarına kadar onlarca önemli yatırım bulunuyor...

İsrail'in Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibinden suç duyurusu! 

İsrail savaş uçaklarının Gazze'de yıktığı 13 katlı binanın sahibi Cevad Mehdi, Uluslararası Ceza Mahkemesine, İsrail hakkında suç duyurusunda bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli-TEM İzmit-1 kavşakları açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sevindikli Kavşağı ile TEM İzmit-1 Kavşağı arası 19 Eylül Cumartesi günü saat 23.59'da açılacak.

Kuzey Marmara Otoyolu hızla tamamlanıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Kuzey Marmara Otoyolu’nun önemli bir bölümünü oluşturan Sevindikli – İzmit Kavşakları'nın geçici olarak hizmete açılacağını açıkladı. 

Gayrimenkul yatırımlarının yeni gözde ilçesi: Çekmeköy!

Çekmeköy, İstanbul'un gözde ilçelerinden biri oldu. İlçe, çevresindeki ormanları, metro ulaşımı ve otoyol kavşaklarına yakınlığı ile dikkat çekiyor. Bölgede hem gayrimenkul firmalarının yatırımları arttı hem de emlak yatırımcılarının iştahı...

Antalya 3. Etap Raylı Sistem Projesi’nin inşaatı tam gaz!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi 3. Etap Raylı Sistem Projesi çalışmaları kapsamında Akdeniz Üniversitesi Meltem kapısı önündeki katlı kavşakta asfalt döküm çalışmalarına başlandı. 

Antalya 3. Etap Raylı Sistem’de raylar döşendi!

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin 3. Etap Raylı Sistem Projesi hız kesmeden sürüyor. Dumlupınar Bulvarı üzerindeki 2.5 kilometrelik ray imalatı devam ederken, Meltem Katlı Kavşak çalışmalarında üst yapı imalatlarına başlandı.

Şehirler teknolojiyi nasıl kullanıyor?

Akıllı otoparklar, akıllı kavşaklar, akıllı ulaşım, akıllı sulama sistemleri... Belediyeler akıllı şehir olmak için birbiriyle yarışıyor. “Şehirler teknolojiyi nasıl kullanıyor” sorusunun cevabını belediye başkanları anlattı...

İzmir Altınyol'a taşıt altgeçidi yapılacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınyol'a taşıt alt geçidi ve kavşaklar yapılarak ulaşım rahatlatılacak. Ulaşım Planlama Şube Müdürü Fatma Garip Dilber, yapılacak yatırımlara dair sunum gerçekleştirdi....

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun 65 kilometrelik bölümü daha açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, bugün İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Balıkesir kuzey ve batı kavşakları ile Akhisar-Saruhanlı kavşakları güzergahını hizmete açacak.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Çatalca-Yassıören kesimi açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan, Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kınalı-Odayeri kesimi Çatalca-Yassıören hattı ile Habibler-Başakşehir kavşakları güzergahını bugün hizmete açacak...

Fikirtepe'ye 874 metre uzunluğunda kavşak viyadüğü yapılıyor!

İstanbul'da, 874 metre uzunluğundaki en büyük katlı kavşak viyadüğü Fikirtepe'de inşa ediliyor. Kadıköy Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında hayata geçirilen dev kavşak tamamlandığında, bölge trafiğini büyük oranda rahatlatacak. 

İstanbul-İzmir Otoyolu'nun Akhisar ve Saruhanlı bölümü açılıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İstanbul-İzmir otoyolunun Balıkesir kuzey ve batı kavşağı arasındaki kısmıyla Akhisar ve Saruhanlı kavşakları arasındaki bölümünü önümüzdeki ay hemen trafiğe açıyoruz" dedi...

Ulukent katlı kavşakları Haberi

Ulukent katlı kavşakları

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl kentte 755 milyon liralık yatırım harcaması gerçekleştirdi. 2013'e damgasını vuran işler arasında Evka 5 ve Ulukent katlı kavşaklarından Özdere ve Doğanbey arıtmalarına kadar onlarca önemli yatırım bulunuyor. 


YERELDE kalkınma hedefiyle yola çıkarak yatırımlarını buna göre yönlendiren İzmir Büyükşehir Belediyesi, 2013 yılında da önemli projelere imza attı. 1 milyar 920 milyon liralık gider bütçesinin yüzde 80'ini gerçekleştiren Büyükşehir Belediyesi, aynı yıl içinde yaklaşık 755 milyon liralık yatırım harcaması yaptı. 


Kentlinin yaşam standartlarını yükseltmeyi hedefleyen Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yıl kamulaştırma çalışmalarmdan altyapıya, yeni fuar alanından ulaşım yatırımlarına, tarihin korunması ve kentsel dönüşümden arıtma tesislerine kadar onlarca projeyi yaşama geçirdi. Büyükşehir, aynı dönemde onlarca yatırımın da startını verdi. 


İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin 2013 yılındaki yatırımlarından bazıları: * Evka 5 Katlı...