24 / 05 / 2024

Ulukışla İlçesi Kılan Köyü

Ulukışla İlçesi Kılan Köyü

Niğde İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi gündemde bulunan 6 maddeyi görüşmek üzere toplandı. Rapor doğrultusunda imar değişiklikleri onaylandı.

Muğla Milas'a 547 milyon 785 bin liralık yeni otel! Loft İasos Turizm Konaklama tesisi içim start verildi!

Gökliman Yatırım İnşaat tarafından Muğla İli, Milas İlçesi, Kıyıkışlacık Mahallesi, Zeytinlikuyu Mevkii sınırlarında içerisinde 52 bin 21 metrekarelik alanda “Loft İasos Turizm Konaklama Tesisi” projesi için start verildi.

2000'den önceki binalar için çarpıcı uyarı! Depremde yıkılan binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi!

KTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümü akademisyenlerinin, depremde yıkılan 300'ü aşkın binadan aldıkları karot örneklerine göre, binaların beton kalitesi dayanıklılık testini geçemedi. 

Depremde yıkılan konutların kredisi nasıl ödenecek? Sigorta ödemeleri konut fiyatlarından düşük kalıyor!

Depremzedeler şimdi ev kiralarının yüksekliğinin karşısında, yıkılan evlerinin kredisini nasıl ödeyeceğini düşünmeye başladı. İşte ayrıntılar...

İzmir depreminde yıkılan Yağcıoğlu Apartmanı sanıklarına 22.5 yıl hapis istemi!

İzmir'de meydana gelen deprem sırasında yıkılan ve 11 kişinin ölümüne sebep olan 7 kişinin ise yaralandığı Yağcıoğlu Apartmanı ile ilgili yargılanan sanıklar için 22.5 sene hapis cezası istendi.

İzmir'de yıkılan 5 binanın gerçekleri ortaya çıktı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen deprem sonucunda yıkılan binalarla ile ilgili detaylar belli oldu. 5 ayrı iddianame hazırlanırken 29 kişi hakkında “Bilinçli taksirle birden fazla insanın ölümüne ve yaralanmasına neden olma” 20 yıla kadar hapisleri istendi. 

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları TBMM'de!

Bakanlık ve bağlı birimlerince kullanılan hizmet binaları meclis gündemine taşındı. CHP'li Akın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Hindistan'da yıkılan Babri Camisi'nin yerine inşa edilecek caminin temeli atılıyor!

Hindistan’da 1528 yılında inşa edilen ve 1992 yılında aşırı Hindu milliyetçileri tarafından yıkılan Babri Camisi’nin yerine inşa edilecek caminin temeli yarın atılacak.

Lübnanlılar yıkılan kentin imar edilmesini istedi!

Lübnan'ın çeşitli bölgelerinden gelerek Beyrut Limanı çevresinde toplanan onlarca Lübnanlı, ellerinde Lübnan bayrakları, yaktıkları mumlarla gerçekleştirdiği gösteride yıkılan kentin imar edilmesini istedi. 

Lübnan'da iç savaştaki yıkılan yerlerin yeniden inşa edilmesi için  90 milyar dolara ihtiyaç var!

Lübnan'ın iç savaş nedeniyle yıkılan yerlerin tekrar inşa edilebilmesi için hala 90 milyar dolardan fazlasına ihtiyacı var. İç savaşın neden olduğu yıkımın etkileri 30 yıldan fazla bir süre geçmesine rağmen hala devam ediyor.

Niğde Ulukışla için acele kamulaştırma kararı!

Niğde ili Ulukışla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Boru Hatları ile Petrol Taşıma Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü 31118 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ Niğde Ulukışla 2020 başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Ulukışla 2020 projesi için başvurular yarın itibariyle başlıyor. 

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı: Yıkılan binalarla ilgili 8 soruşturma açıldı!

Elazığ Cumhuriyet Başsavcılığı, Elazığ'da 6.8 büyüklüğünde meydana gelen deprem nedeniye yıkılan her binayla ilgili 7, hasar gören bütün binalarla ilgili de bir olmak üzere toplam 8 farklı soruşturma açıldığını duyurdu...

TOKİ Niğde Ulukışla 105 konut ihalesi yarın!

Niğde Ulukışla Kılan Mahallesi 105 Adet Tarımköy Konutu ve 1 Adet 2 Dükkanlı Ticaret Merkezi İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Ulukışla İlçesi Kılan Köyü Haberi

Ulukışla İlçesi Kılan Köyü

Niğde İl Özel İdaresi İl Genel Meclisi gündemde bulunan 6 maddeyi görüşmek üzere toplandı. 

İl Genel Meclis Başkanı Mahmut Peşin başkanlığında gerçekleşen toplantı geçen birleşime ait tutanak özetinin okunup oylanmasıyla başlandı. Ulukışla İlçesi Kılan Köyü, Niğde Üniversitesi Kampüs alanı, Niğde Merkez Kayırlı Köyü ve Çamardı İlçesine bağlı Bademdere Köyünde imar planı değişikliği görüşüldü. 

Görüşmeler neticesinde imar değişiklikleri oy birliği ile İmar ve Bayındırlık Komisyonu sevk edildi. 

Diğer maddeler Ulukışla İlçesi Tepeköy ve Yeni Yıldız Köyünde imar planı onaylanıp onaylanmayacağı konusunda İmar ve Bayındırlık Komisyonu raporu görüşüldü. Rapor doğrultusunda imar değişiklikleri onaylandı. 


Vizyon Kent...