30 / 04 / 2024

Ulupark Evleri ulukent

Ulupark Evleri ulukent

Topuz Yapı'nın Ulukent 'te yapımı devam eden projesi Ulupark Evleri, 2014 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek. Ulupark Evleri, özgün mimarisi ve sosyal donatılarıyla tercih ediliyor...

Ulukent Kent Park Evleri'nin yüzde 70'i tamamlandı!

Kızılelma İnşaat, Ulukent Kent Park Evleri projesinin yüzde 70’ini tamamladı. Ulukent Kentpark Alya projesi için de çalışmalar başladı.

İzmir Konfor Evleri'nde 24 ay 0 faizle!

İzmir ilnin Çiğli ilçesine bağlı Ulukent bölgesinde hayata geçirilen Konfor Evleri'nde yüzde 20 peşinat ödendiğinde 24 ay 0 faiz fırsatı sunuluyor.

Konfor Evleri Ulukent daire fiyatları!

Konfor Evleri Ulukent daire fiyatları 2+1'lerde 189 bin liradan başlayarak değişiyor. Hemen teslimlerin yapıldığı Konfor Evleri İzmir projesinde 96 daire yer alıyor...

İzmir Konfor Evleri huzurlu bir yaşamın anahtarını vadediyor!

KONFOR Mobilya, İzmir Ulukent'te inşa ettiği Konfor Evleri için yüzde 0.89 faizle 150 bin lira kredi imkanı sunuyor. İzmir'in gelişen ve büyüyen lokasyonunda yükselen proje, 6'şar katlı 4 blok şeklinde toplam 96 daireden oluşuyor.

Konfor Evleri Ulukent fiyatları!

İzmir İl 'i Menemen İlçe 'sinde yükselene proje Çetmen Şirketler Grubu tarafından inşa ediliyor. Konfor Evleri Ulukent fiyatları kapsamında 2+1' ler 165 bin TL'den başlıyor.

Konfor Evleri Ulukent Manisa'da satışlar başladı!

İnşaat sektöründeki ilk projeleri olan 'Çetmen Pancar Sanayi' yapılarının ikinci etabını tamamlayan Çetmen Grup, Konfor Evleri Ulukent Projesi'nin satışına başladı.

Konfor Evleri Ulukent 4 blok halinde yükseliyor!

Çetmen Grup, mobilya ve perakende sektörlerinin yanı sıra, inşaat sektöründe de aynı kalite ve hizmet anlayışıyla çeşitli projelere imza atıyor. Firma, 'Konfor Evleri Ulukent' projesi, müşterilerine pek çok ayrıcalık sunuyor.

Konfor Evleri Ulukent depreme dayanıklı yapılardan oluşuyor!

Çetmen Grup, mobilya ve perakende sektörlerinin yanı sıra, inşaat sektöründe de aynı kalite ve hizmet anlayışıyla çeşitli projelere imza atıyor.

Ege Yaşam Evleri teslimleri Mayıs 2015'te!

Deprem yönetmeliğine uygun olarak inşa edilen konutlar 24 saat güvenlik sistemi ile kontrol edilecek Menemen Ulukent'te yapımı devam eden Ege Yaşam Evleri, 2015 yılı Mayıs ayında sahipleri ile buluşacak...

Ulupark Evleri'nde minimum 180 bin TL'ye!

Ulupark Evleri'nin, gerçekleştirdiği fırsat kampanyasıyla konutlar 180 bin TL'den başlayan özel fiyat ve ödeme koşullarıyla satılıyor. Ulupark Evleri, ev sahibi olmak isteyenlere 15 Haziran'a kadar özel ödeme seçenekleri sunuyor.

Topuz Yapı Ulupark Evleri 2014 sonunda teslim edilecek!

190 konuttan oluşan ve 2014 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek Ulupark Evleri'nde, 19 bin 500 TL peşinat ve 120 ayda 0.99 faiz oranıyla sunulan kampanya, projeye talebi artırdı.

Ulupark Evleri'nde 19 bin 500 lira peşinatla!

Kampanya, projeye olan talebi yoğunlaştırdı. Özel satış hakkında bilgi veren Nilgün Tuna, "Ulupark Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler sadece 19 bin 500 lira peşinat ve 120 ayda 0.99'luk faiz oranıyla, kredi kullanabiliyor" dedi

Ulupark Evleri 19 bin 500 lira peşinat ve 120 ayda 0.99'luk faiz fırsatı!

Özel satış kampanyası hakkında bilgi veren Nilgün Tuna, şöyle devam etti: "Ulupark Evleri'nde konut sahibi olmak isteyenler sadece 19 bin 500 lira peşinat ve 120 ayda 0.99'luk faiz oranıyla, kredi kullanabiliyor...

Ulupark Evleri ulukent Haberi

Ulupark Evleri ulukent

Topuz Yapı'nın Ulukent'te yapımı devam eden projesi Ulupark Evleri, 2014 yılı sonunda sahiplerine teslim edilecek. Karşıyaka, Çiğli, Çandarlı, Menemen ve Foça'ya yakınlığıyla ilgi gören Ulupark Evlerinde, 10 bin metrekarelik yeşil alan ve doğayla iç içe bir yaşam sunduklarını belirten Topuz Yapı Satış Direktörü Nilgün Tuna, "Çanakkale yolu üzerinde, îzban Ulukent durağına 500 metre ve Gelişim Kolej i'ne 150 metre mesafede inşa edilen Ulupark Evleri, özgün mimarisi ve sosyal donatılarıyla tercih ediliyor" dedi. 


3 ayrı parsel 


Tuna, 18 bin metrekare alan üzerinde 12 blokta, 3,4 ve 5 katlı 143,150,160 ve 165 metrekarelik toplam 190 konuttan oluşan Ulupark Evleri'nin, bölgeye değer katacak projeler arasında gösterildiğini kaydetti. Her evde ebeveyn banyosu, soyunma odası, kiler, ankastre mutfak, doğalgaz uyumlu kalorifer sisteminin yer alacağını kaydeden Nilgün...