14 / 05 / 2024

Ulupınar okul

Ulupınar okul

Ulupınar (Büyan) köyü sakinleri, köylerinde içme suyu, yol, altyapı ve okul sıkıntılarının olduğunu iddia ederek, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar.

Özgür Ulupınar yurt dışında hangi üniversitede okudu? Hangi TV kanallarında çalıştı?

Astor Enerji Yönetim Kurulu Üyesi Türk iş insanı Özgür Ulupınar hangi tarihte ve nerede doğdu? Yurt dışında nerede eğitim aldı? Hangi TV kanallarında çalıştı? İşte Özgür Ulupınar ile ilgili merak edilenler...

Diyarbakır'da hayırsever iş insanı 16 derslikli okul inşa edecek!

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar ilçesinde hayırsever iş insanı Muazzez Beran 16 derslikli okul yaptıracak.

Pendik Kavakpınar'a iki yeni okul müjdesi!

Her hafta bir camiye konuk olunan Cuma Buluşmaları’nda bu kez adres Kavakpınar Mahallesi'ydi. Pendik Belediye Başkanı Kenan Şahin,  mahalleye 24 derslikli ilkokul ve 24 derslikli  ortaokul olmak üzere iki okul yapılacağının müjdesini verdi.

Kırşehir'e 3 yeni okul inşa edilecek!

AK Parti Kırşehir Milletvekili Mikail Arslan,Kışehir Akpınar ilçesine üç yeni okul inşa edileceğini açıkladı.

Zonguldak Karaelmas Stadyumu 2019'da tamam!

AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yapım aşamasında olan Zonguldak Karaelmas Stadyumu ile ilgili açıklamalarda bulundu. 15 bin kişilik kapasiteli stadın 2019 yılında tamamlanması planlanıyor.

Zonguldak Devrek'e Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak!

Zonguldak'ın Devrek bölgesinde Adalet Meslek Yüksekokulu kurulacak. AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, yaptığı açıklamada Devrek’teki öğrenci sayısının artacağını söyledi.

Kayseri Yahyalı'da sorunlar yerinde tespit ediliyor!

Yahyalı'da yeni bağlanan mahallelerin sorunlarının yerinde tespit etmek için Büyükçakır ve Ulupınar Mahalleleri ziyaret edildi.

Beylikdüzü'ne iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz aylarda Beylikdüzü’ne 2 yeni okul kazandıracaklarını müjdelediği Yakuplu ve Gürpınar’a yapılmaya başlanan okul projeleri hızla devam ediyor.

TOKİ Odunpazarı Karapınar'da okul ve cami yaptıracak!

Odunpazarı Karapınar Mahallesi’ne TOKİ'nin yaptığı yatırımlara yenileri ekleniyor. Bugün gerçekleştirilecek ihaleyle TOKİ Karapınar'a 2 okul ve 1 cami yaptıracak.

Ordu Yenipınar'a 18 derslikli okul inşa edilecek!

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Ordu Yenipınar’a 18 derslikli bir okul yapılacağı müjdesini verdi...

Zonguldak'ta inşaatı durdurulan hastane için TOKİ karar verecek!

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar,basın mensuplarıyla kahvaltıda buluştu.

Beylikdüzü Yakuplu ve Gürpınar'a iki yeni okul geliyor!

Beylikdüzü Belediye Başkanı İmamoğlu, “Yakuplu ve Gürpınar'da bu sonbaharda iki yeni okulun temelini atmak için bağışçılarımızla ve milli eğitim kadrolarımızla gerekli görüşmeleri tamamladık. Bu okulların tüm maliyetleri belediyemiz tarafından karşılanacak” dedi.

Zonguldak Bakacakkadı'ya 2. etap TOKİ konutları geliyor!

Zonguldak AK Parti Milletvekili Özcan Ulupınar, ''Emekliler için Bakacakkadı'da konut talebi var. 1'inci etapta 250 konut yapılıyor, 2'nci etap konut yapılması için söz alındı'' dedi.

Ulupınar okul Haberi

Ulupınar okul

Adıyaman’ın Kahta ilçesine bağlı Ulupınar (Büyan) köyü sakinleri köylerine okul, su, yol ve kanalizasyon istiyor. Ulupınar (Büyan) köyü sakinleri, köylerinde içme suyu, yol, altyapı ve okul sıkıntılarının olduğunu iddia ederek, mağduriyetlerinin giderilmesini istiyorlar. İçme sularında kanserojen madde tespit edildiğini iddia eden vatandaşlar, 350 nüfuslu 37 haneli köylerine hizmet gelmesini istediler.İçme suyunda kanserojen madde varlığının raporlarla ispatlandığını belirten köy sakinlerinden Bahri Türkeri, köydeki sorunlar nedeniyle göç yaşandığını ifade etti.Baki Türkeri, hem siyasilerden hem de devlet büyüklerinden sorunların çözülmesini isteyerek, mağduriyetlerinin giderilmesini istedi.Türkeri, “Kanserojen madde içerikli suyu kullanamıyoruz. İçmezsek susuz kalıyoruz. Devlet yetkililerinden isteğimiz, köyümüze temiz bir su ve Ulupınar köyünün cehalet içinde kalmaması için çocuklarımıza okul istiyoruz. Çocuklarımız 13 kilometre uzaklıktaki okula gidiyorlar. Devlet yetkililerinin sorunlarımıza el uzatmalarını istiyoruz” ifadelerini...