06 / 05 / 2024

ulus China Big Box

ulus China Big Box

Uzak Doğu ve Çin Mutfağı tutkunlarına müjde. Ulus’ta hizmete giren Uzak Doğu lezzetlerinin yeni adresi China Big Box; zengin menüsü, kaliteli ve ekonomik seçenekleri ile damak tadınıza hitap ediyor...

Akar Pınar Üstün: Ulus projesinin bitimine Mimarlar Odası engel oldu!

Ulus projesinin başındaki isim Akar Pınar Üstün, "2017'de bitirmeyi planlıyorduk ancak Mimarlar Odası engel oldu" diye konuştu

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi tamamlanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Önceliğimiz Ulus" açıklamasının ardından ivme kazanan Ulus Tarihi Merkezi projesinin, Mimarlar Odası'nın açtığı onlarca davaya rağmen tamamlanacağı belirtildi.

Melih Gökçek'ten Ulus projesinin durdurulmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulus Projesi’nin yürütmesinin durdurulması kararına tepki göstererek, “Akay Kavşağı… Ankara Bulvarı… 1071 Malazgirt Bulvarı’nı açamazsınız dediler… Açtık… Ulus da böyle olacak” dedi.

Mübariz Marsimov Ulus'taki rezidansını mı satıyor?

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Edinilen bilgilere göre Mansimov'a ait Etiler Ulus'taki Palmali Residence da satılığa çıkmış. Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş.

Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi görücüye çıktı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatan Yıldırım Belediyesi, bu yolda önemli bir mesafe kaydetti. ‘Mevlana – Ulus Dönüşüm Projesi’nin maketi Yıldırım Belediyesi hizmet binasında vatandaşların beğenisine sunuldu.

Alibaba Group, South China Morning Post'u satın alacak!

Dünyanın en büyük eticaret şirketlerinden Alibaba Group Holdings'in sahibi Jack Ma, Hong Kong merkezli South China Morning Post adlı gazeteyi ve bununla ilişkili medya varlıklarını satın almak için anlaştı.

ORKA Banyo, Dubai Big 5 Show'da ilgi gördü!

Tasarımlarıyla göz dolduran, teknolojisi ile ergonomi ve fonksiyonelliği buluşturarak geleceğin banyolarına imza atan ORKA® Banyo'nun eşsiz modelleri, Dubai Big 5 Yapı ve İnşaat Show Fuarı’nda büyük beğeni topladı.

The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı kapılarını açtı!

Sektöründe dünyanın en büyük fuarı olan The Big 5 Show Yapı İnşaat Fuarı Dubai'de kapılarını açtı. Yapı malzemesi tedarikçisi ve yüklenici olarak son 10 yılda Körfez bölgesinde önemli başarılara imza atan Türkiye fuarın gözdesi oldu.

Penta, The Big 5 Dubai’de!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre yeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor.

Penta Banyo, The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’na katılacak!

Türkiye'nin en prestijli “banyo armatürleri ve aksesuarları” ürün grubuna sahip Penta Banyo, 23 – 26 Kasım tarihleri arasında The Big 5 Dubai Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı’nda sektöre soluk getirmeye hazırlanıyor.

Bade İşçil, Ulus'taki evi için icralık oldu!

Malkoç Süalp; Bade İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle İşçil hakkında icra takibi başlattı.

Bigün İnşaat Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bigün İnşaat Danışmanlık ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Bilge Ortak Güney tarafından 10 bin TL sermaye ile, 13 Kasım'da İstanbul Şişli, Fulya Mahallesi'nde kuruldu.

Ulus'ta bulunan TİKA binası yıkılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus'ta bulunan TİKA binasının yıkılması kararlaştırıldı. Büyükşehir'in bölgedeki çalışmaları sırasında binanın eski, virane ve salaş durumda olduğu belirlendi.

ulus China Big Box Haberi

ulus China Big Box

Sağlıklı yaşamın yeni alternatiflerinden olan China Big Box, Uzak Doğu ve Çin Mutfağı müdavimlerinin en lezzetli uğrak yerlerinden biri olacak. Beşiktaş İlçesi’ne bağlı Ulus Kenti’nde Haziran ayında hizmete açılan China Big Box, özellikle zengin menü seçenekleri ile dikkat çekiyor. Sağlıklı ve bol çeşide sahip olan restaurant; deneyimli ekibi, alanında uzman Sushi ve Çin aşçıları ile misafirlerini karşılıyor. Malzeme seçiminden sunuma, pişirilme usullerine kadar büyük bir özen içinde hazırlanan ürünler, tadanlar için sağlıklı ve keyifli bir ana dönüşüyor. Başlangıçlardan salatalara, çok özel sushi seçeneklerinden tavuk, balık ve et yemeklerine, noodlelara, eriştelere, pilavlara ve sebze tabaklarına kadar geniş bir menü fırsatı sunuyor.


Lezzetli Başlangıçlar…


Uzak Doğu ve Çin Restaurantları’nın vazgeçilmezi olan acılı ekşili çorbalardan tutun da brokoli, lahana gibi besinlerden hazırlanan Udon çorbasına,...