15 / 05 / 2024

Ulus Gazete Muhabirleri Sitesi yıkılacak mı

Ulus Gazete Muhabirleri Sitesi yıkılacak mı

Topaz Yapı, Etiler’deki Basın Sitesi, Akatlar’daki 4,5, 6 ve 7. Gazeteciler Sitesi, Ulus’taki Gazete Muhabirleri Sitesi ile pazarlıklara başladı. Teknik Yapı, Emekli Subay Evleri'ne; Ağaoğlu da Zümrüt ve Noterler Sitesi'ne teklif verdi.

Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi'nde restorasyon yaptırılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı içerisinde Hacıbayram Camii çevresinde bulunan 2 tarihi yapının Yeni Yapı-Rölöve-Restitüsyon-Restorasyon ve Rekonstrüksiyonu yaptırılacak.

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den Ulus'taki evi istiyor!

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze, boşanıyor. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmaya karar verdi.Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Akar Pınar Üstün: Ulus projesinin bitimine Mimarlar Odası engel oldu!

Ulus projesinin başındaki isim Akar Pınar Üstün, "2017'de bitirmeyi planlıyorduk ancak Mimarlar Odası engel oldu" diye konuştu

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi tamamlanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Önceliğimiz Ulus" açıklamasının ardından ivme kazanan Ulus Tarihi Merkezi projesinin, Mimarlar Odası'nın açtığı onlarca davaya rağmen tamamlanacağı belirtildi.

Melih Gökçek'ten Ulus projesinin durdurulmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulus Projesi’nin yürütmesinin durdurulması kararına tepki göstererek, “Akay Kavşağı… Ankara Bulvarı… 1071 Malazgirt Bulvarı’nı açamazsınız dediler… Açtık… Ulus da böyle olacak” dedi.

Mübariz Marsimov Ulus'taki rezidansını mı satıyor?

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Edinilen bilgilere göre Mansimov'a ait Etiler Ulus'taki Palmali Residence da satılığa çıkmış. Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş.

Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi görücüye çıktı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatan Yıldırım Belediyesi, bu yolda önemli bir mesafe kaydetti. ‘Mevlana – Ulus Dönüşüm Projesi’nin maketi Yıldırım Belediyesi hizmet binasında vatandaşların beğenisine sunuldu.

Bade İşçil, Ulus'taki evi için icralık oldu!

Malkoç Süalp; Bade İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle İşçil hakkında icra takibi başlattı.

Ulus'ta bulunan TİKA binası yıkılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus'ta bulunan TİKA binasının yıkılması kararlaştırıldı. Büyükşehir'in bölgedeki çalışmaları sırasında binanın eski, virane ve salaş durumda olduğu belirlendi.

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı. Sinan Akçıl, ‘Kutsal Kadın’ın çatısı altına girdi!

Sinan Akçıl, Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı!

Bir süre önce Maserati’sini satan, ardından Acarkent’te kirada oturduğu evi boşaltan Sinan Akçıl, sevgilisi Ebru Şallı’nın Ulus’taki evine taşındı.

Bursa Mevlana ve Ulus'ta imar planları askıda!

Yıldırım Belediyesinin Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında; riskli alan olarak ilan edilen 499 hektarlık bölgenin Mevlana ve Ulus mahallelerinde kalan 55 hektarlık kısmına ilişkin nazım imar planlarını askıya çıkardı.

Ulus'ta vatandaşların katkısıyla meslek yüksekokulu yapıldı!

Bartın'ın Ulus ilçesinde, hayırsever vatandaşların katkılarıyla Bartın Üniversitesi'ne bağlı 3 bin metrekare kapalı alana sahip 3 katlı meslek yüksekokulu binası yapıldı.

Ulus Gazete Muhabirleri Sitesi yıkılacak mı Haberi

Ulus Gazete Muhabirleri Sitesi yıkılacak mı

İstanbul’da şehrin dört bir yanında yükselen inşaatlar arazi stoklarını önemli ölçüde eritti. Arazi temini sektörün en önemli sorunu haline gelirken müteahhitler gözlerini konut sitelerine dikti. Müteahhitlerin kanca attığı İstanbul’un en gözde konut siteleri arasında “Gazeteciler Sitesi” yer alıyor.


Ekonomist dergisi bu haftaki sayısında, inşaatçıların peşinde olduğu 45 siteyi yazdı. İnşaatçılar, bu siteler için pazarlıklara başladı. 


Her semtte gazeteciler listede


İnşaatçıların pazarlıklara başladığı 45 site içerisinde, Etiler’deki Basın Sitesi, Akatlar’daki 4,5, 6 ve 7. Gazeteciler Sitesi, Ulus’taki Gazete Muhabirleri Sitesi yer alıyor. Gazetecilerin sitelerinde pazarlıklara başlayan şirket ise Topaz Yapı. Şirket, emsal sorunu yaşadığı için sitelerle ilgili hukuki durumu incelettiriyor.


Emekli Subay Evleri Sitesine, Teknik yapı talip olurken Taş Yapı 3 ayrı siteyi mercek altına aldı. Ağaoğlu ise Ataşehir Zümrüt Sitesi ve Ulus’taki Noterler...