14 / 05 / 2024

Ulus Pazarı nerede

Ulus Pazarı nerede

İstanbul Çekmeköy’deki Ulus Pazarı’nın Pazar alanına inşa edilen AVM’ye taşınmak isteniyor. Tezgah açmak için gelen pazarcılar polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından alana alınmadı.

Utku Barış Pazar kimdir? Nokia’da hangi alanda çalıştı? Utku Barış Pazar hangi üst düzey görevleri yürüttü?

Utku Barış Pazar iş hayatına nerede başladı? Hangi görevlerde yer aldı? Şu an hangi alanda çalışıyor? İşte Utku Barış Pazar ile ilgili merak edilen her şey...

21 Mayıs 2023 son dakika depremler! Az önce nerede, ne zaman deprem oldu? İşte son depremler!

21 Mayıs Pazar son deprem listesi açıklandı mı? Az önce nerede deprem oldu? Bu soruların yanıtı araştırılıyor. İşte AFAD tarafından kaydedilen 21 Mayıs 2023 son dakika depremler!

İstanbullular çifte bayram yaşayacak! İstanbul’da 23 Nisan Pazar günü nerede, hangi etkinlikler yapılacak?

Bu yıl iki bayram coşkusunu birden yaşıyoruz. İstanbul Büyükşehir Belediyesi de hem dini hem resmi bayram olan 23 Nisan Pazar günü İstanbullulara iki bayram coşkusunu birden yaşatmak için hem çocuklara hem yetişkinlere yönelik çeşitli etkinlikler düzenleyecek.

Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Beşiktaş Ulus'ta inşa edilecek olan Ulus Belvedere Residence projesinin  350 milyon dolara mal olması öngörülüyor. Peki Ulus Belvedere Residence nerede? İşte lokasyon!

Çekmeköy Ulus Pazarı 11 Şubat'ta açılacak!

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın 11 Şubat cumartesi gününden itibaren kapalı pazar alanında açılması kararlaştırıldı.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın kira ücreti tartışma yarattı!

Çekmeköy'de cumartesi günleri kurulan Ulus Pazarı esnafı, belediye tarafından yeni yapılan kapalı alana alınmak isteniyor. Alanın çok dar ve kiralama ücretlerini yüksek olduğu için buraya taşınmak istemeyen pazarcılar eylem yaptı.

Çekmeköy’deki Ulus Pazarı AVM'ye mi taşınıyor?

İstanbul Çekmeköy’deki Ulus Pazarı’nın Pazar alanına inşa edilen AVM’ye taşınmak isteniyor. Tezgah açmak için gelen pazarcılar polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından alana alınmadı.

Çekmeköy Ulus Pazarı'nın yerine okul yapılacak!

Çekmeköy’de cumartesi günleri kurulan Çekmeköy Ulus Pazarı, 21 Ocak tarihinden itibaren kendi gününde yeni adresinde açılacak. Eski pazar alanının yerine ise okul yapılacak.

Ödemiş Ulus Meydanı yeniden düzenlenecek!

Ödemiş’in en önemli parklarından biri olan Ulus Meydanı’nında yapılacak olan düzenleme çalışması nedeniyle Ulus Meydanı’nda sergi açan esnaf, pazarın taşınması konusunda sıkıntı yaşıyor.

Ankara Ulus yeni imar planı onaylandı mı?

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, 21 Haziran Pazar günü yaptığı "olağanüstü" toplantıda kabul ettiği, 'Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi' projesiyle ilgili aldığı yeni imar planı, dün yürürlüğe girdi.

Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi imar planı onaylandı!

Ankara Büyükşehir Belediye Meclisi'nin, 21 Haziran Pazar günü yaptığı "olağanüstü" toplantıda kabul ettiği, 'Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi' projesiyle ilgili aldığı yeni imar planı, dün yürürlüğe girdi.

Emlak Çadırı Evleri nerede?

Emlak Çadırı ‘nda 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak olan 240 adet bağımsız bölümün 220 adedini konutlar oluşturuyor. Peki Başakşehir Emlak Çadırı Evleri nerede?

Emlak çadırı nerede kurulacak?

İlgi Yönetim imzası ile kurulan ve bu yıl ilki düzenlenecek olan Emlak Çadırı'nda toplam 240 adet bağımsız bölüm 31 Mayıs Pazar günü satışa sunulacak. Peki Emlak çadırı nerede kurulacak?

Ulus Pazarı nerede Haberi

Ulus Pazarı nerede

İstanbul Çekmeköy’de bulunan Ulus Pazarı’nın Pazar alanına inşa edilen Yeditepe AŞ’ye ait AVM’ye taşınmak istenmesi üzerine pazarcılar eylem yaptı. Bu sabah tezgah açmak için gelen pazarcılar zabıta, polis ve çevik kuvvet ekipleri tarafından alana sokulmadı.


SEMT PAZARIYDI AVM OLDU


Çekmeköy Hamidiye Mahallesi’nde cumartesi günleri açılan Ulus pazarı esnafının, AVM’ye tepkisi büyük. Esnaf, mevcut Pazar yerinin söz konusu AVM’ye sığmayacağını, havalandırmanın yetersiz olduğunu, AVM’nin otoban trafiğini felç edeceğini ve işgaliye parası dışında Çekmeköy Belediyesi’nin esnaftan 20 milyon lira istediğini ifade etti.


Taşınmak istenen AVM’de kendilerinden metre başına 8 bin lira talep edildiğini ifade eden bir pazarcı, “10 metre alan isteyecek olsak 80 bin lira yapar. Bizim bunu karşılayacak durumumuz yok. Bizi polisle karşı karşıya getirmek istiyorlar. Biz pazarcıyız. Ekmeğimizin peşindeyiz” dedi.


Pazar yerinden memnun...