03 / 05 / 2024

ulus savoy etkinlik

ulus savoy etkinlik

Mimarı tasarımı Emre Arolat, iç mimari tasarımı Autoban tarafından yapılan Ulus Savoy Lounge'ta 4 günlük bir etkinlik düzenleniyor...

Eda Ece Kalamış'a taşındı!

Güzel oyuncu Eda Ece'nin Ulus Savoy sitesinde bulunan dairesini, sevgilisi Buğrahan Tuncer beğenmeyince, Eda Ece Kalamış’ta yeni ev kiraladı.

Merve Oflaz, Allan Hakko'nun evine mi taşındı?

Oyuncu Merve Oflaz'ın,  iş insanı Allan Hakko'nun Ulus Savoy’daki evine yerleştiği iddia edildi...

Yenikapı Miting Alanı’na Etkinlik Çadırı inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

Ankara Ulus Tarihi Kent Merkezi'nde restorasyon yaptırılacak!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Altındağ İlçesi Ulus Tarihi Kent Merkezi Yenileme Alanı içerisinde Hacıbayram Camii çevresinde bulunan 2 tarihi yapının Yeni Yapı-Rölöve-Restitüsyon-Restorasyon ve Rekonstrüksiyonu yaptırılacak.

Seçkin Piriler, Kaan Tangöze'den Ulus'taki evi istiyor!

Seçkin Piriler ile Kaan Tangöze, boşanıyor. Evliliklerindeki krizi aşamayan çift, anlaşmalı olarak yollarını ayırmaya karar verdi.Piriler’in evlilikleri boyunca oturdukları Ulus’taki evi istediği ve bu konuda eşiyle anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Akar Pınar Üstün: Ulus projesinin bitimine Mimarlar Odası engel oldu!

Ulus projesinin başındaki isim Akar Pınar Üstün, "2017'de bitirmeyi planlıyorduk ancak Mimarlar Odası engel oldu" diye konuştu

Ulus Tarihi Kent Merkezi Projesi tamamlanacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "Önceliğimiz Ulus" açıklamasının ardından ivme kazanan Ulus Tarihi Merkezi projesinin, Mimarlar Odası'nın açtığı onlarca davaya rağmen tamamlanacağı belirtildi.

Melih Gökçek'ten Ulus projesinin durdurulmasına tepki!

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ulus Projesi’nin yürütmesinin durdurulması kararına tepki göstererek, “Akay Kavşağı… Ankara Bulvarı… 1071 Malazgirt Bulvarı’nı açamazsınız dediler… Açtık… Ulus da böyle olacak” dedi.

Dap Yapı'dan çocuklara özel etkinlik!

DAP Yapı çocuklara özel bir etkinlik gerçekleştirdi. 2014-2015 yılında ‘Dünyanın En İyi Yapı-Geliştirme’ projesi seçilen İstMarina satış ofisinde gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar, ‘Afrika’da Safari’ye çıkarken, aileleri de keyifli bir gün geçirdi.

Mübariz Marsimov Ulus'taki rezidansını mı satıyor?

Azeri işadamı Mübariz Mansimov ilgili kulis bilgilerinin ardı arkası kesilmiyor. Edinilen bilgilere göre Mansimov'a ait Etiler Ulus'taki Palmali Residence da satılığa çıkmış. Bu mülk için 10 milyon dolar değer biçilmiş.

Mevlana Ulus Dönüşüm Projesi görücüye çıktı!

Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesini başlatan Yıldırım Belediyesi, bu yolda önemli bir mesafe kaydetti. ‘Mevlana – Ulus Dönüşüm Projesi’nin maketi Yıldırım Belediyesi hizmet binasında vatandaşların beğenisine sunuldu.

Bade İşçil, Ulus'taki evi için icralık oldu!

Malkoç Süalp; Bade İşçil ile 4.5 milyon liraya (1 milyon 580 bin dolar) satın aldıkları Ulus Savoy Konutları'ndaki dairenin kredi taksidini ödemediği gerekçesiyle İşçil hakkında icra takibi başlattı.

Ulus'ta bulunan TİKA binası yıkılacak!

Büyükşehir Belediye Meclisi'nde, Ulus'ta bulunan TİKA binasının yıkılması kararlaştırıldı. Büyükşehir'in bölgedeki çalışmaları sırasında binanın eski, virane ve salaş durumda olduğu belirlendi.

ulus savoy etkinlik Haberi

ulus savoy etkinlik

Mimari tasarımı Emre Aralot tarafından yapılan Ulus Savoy'da yaşam başlıyor. Ulus Savoy'un iç mimarisi Autoban tarafından yapıldı. Ulus Savoy Lounge'da 28-29-30-31 Mart tarihleri arasında saat 10.00-19.00 arasında bir etkinlik düzenliyor.


Savoy projesinde 2+1'den 5+1'e kadar tüm daire tipleri yer alıyor. Proje 6-5 katlı 26 katlı olarak yükseliyor ve 301 adet daireden oluşuyor. Çarmıklı ile Saruhan Ortaklığı imzası ile inşa edilen projede bulunan dairelerin büyüklükleri 110 metrekare ile 350 metrekare arasında değişiyor.


Adnan Saygun Caddesi 

No:66 34347 Ulus/İstanbul

0212 259 77 99

www.ulussavoy.com

Esra Nur...