02 / 05 / 2024

Ulus toki kazıları

Ulus toki kazıları

Ankara Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunması meclis gündemine taşındı. CHP'li Emir, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Milletvekili Tahsin Ocaklı açıkladı: Emekliler TOKİ borçlarını ödeyemiyor! 

CHP Rize Milletvekili Tahsin Ocaklı, Meclis'te Güneysu’da yapılan TOKİ projelerine girip, sözleşme yapıp ev alan emeklilerin taksitlere yetişemediğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Şanlıurfa TOKİ sonuçları açıklandı mı? İşte TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye,Harran TOKİ sonuçları!

TOKİ Şanlıurfa kura çekiliş sonuçları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. TOKİ Şanlıurfa Eyyübiye ve Harran sonuçlarına dair detayları belli oldu mu olmadı mı? İşte detaylar!

TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? TOKİ kura sonuçları Konya belli oldu mu?

Konya TOKİ kura sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak ediliyor. Kura sonuçları il il açıklanmaya başladı. Konya’da yaşayan vatandaşlar, TOKİ sonuçları Konya açıklandı mı? sorusuna yanıt arıyor.

Bakırköy-Kirazlı Metrosu'nun tünel kazıları tamamlandı! 1 yıl içinde açılacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakırköy-Kirazlı Metro Hattı'nın tünel kazılarının tamamlandığına dikkat çekti ve çalışmaların 1 sene içinde megakent İstanbul'a yeni bir hat daha kazandıracak olma heyecanıyla aralıksız sürdürüldüğünü belirtti. 

Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TOKİ borçları açıklaması!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Muğla'ya gitti. ‘Afet Borçlandırma Senedi’ imzalatılmak istenen vatandaşların tepkisi gündeme gelirken Kemal Kılıçdaroğlu da dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Narlıdere Metrosu'nun tünel kazıları tamamlanıyor!

Bornova-Narlıdere arasında inşa edilen metro inşaatının tünel kazıları büyük ölçüde tamamlandı. Çalışmalarda tünel uzunluğu 10 bin 746 metreye ulaştı. 

Beyşehir Gölü'nde tarihi yapılar keşfedildi!

Beyşehir Gölü’nün batı kıyısında bulunan Anadolu Selçuklulara ait Kubadabad Saray Külliyesi kazılarında drone ile yapılan belgeleme çalışmaları sırasında, göl kıyısından yaklaşık 100 metre açıkta ve 2 metre derinlikte bina kalıntıları ortaya çıktı. 

İzmir Narlıdere Metrosu'nda tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı!

İzmir Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında tünel kazılarının yüzde 78.37'si tamamlandı. Böylece, Fahrettin Altay-Narlıdere metro hattında önemli bir eşik daha geçildi. 

TOKİ Karabağlar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 24.02.2020 kazananlar listesi!

TOKİ Karabağlar 2+1 ve 3+1 kura sonuçları 24.02.2020 kazananlar listesi ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar 2+1 ve 3+1 kura sonucu öğrenme detayı ve TOKİ Karabağlar 2+1 ve 3+1 isim listesi...

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede?

TOKİ Karabağlar kura sonucu 24.02.2020 sorgulama! Karabağlar TOKİ kurası nerede ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar kura sonuçları...

TOKİ Karabağlar 24 Şubat 2020 kura sonucu listesi!

TOKİ Karabağlar 24 Şubat 2020 kura sonucu listesi haberimizde yer alıyor. İşte TOKİ Karabağlar 24 Şubat 2020 kura sonucu kazananlar listesi ve TOKİ Karabağlar 24.02.2020 sorgulama....

TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor?

TOKİ dar gelirli vatandaşları ev sahibi yapıyor. Peki TOKİ satışları hangi illerde? TOKİ nerede ev yapıyor? İşte tüm merak edilenler...

TOKİ nerelere ev yapıyor? TOKİ satışları hangi illerde?

Türkiye'nin farklı yerlerinde uygun fiyat ve ödeme kolaylığıyla binlerce vatandaşı ev sahibi yapan TOKİ dar gelirli vatandaşlar için birçok ilde bulunan konutları açık artırma usulüyle satışa sundu.

Ulus toki kazıları Haberi

Ulus toki kazıları

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, Ankara Ulus'ta TOKİ tarafından yapılan kazılarda tarihi eserler bulunmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Emir, sorusunun Çevre Ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Emir, ''Aşağıdaki sorularımın Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum tarafından yazılı olarak yanıtlanmasını saygılarımla arz ederim'' diye konuştu.

Emir, açıklamalarına şu şekilde devam etti: ''Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, TOKİ ve Altındağ Belediyesi ile birlikte Ankara Ulus bölgesinde kentsel dönüşüm projesi başlatmış, bu kapsamda İtfaiye Meydanı esnafının da bölgeden taşınması gündeme gelmiştir. Taşınma süresince esnafın geçici olarak faaliyetlerine devam edebilmesi amacıyla da yapılacak konteyner dükkanlar için TOKİ tarafından Melike Hatun Camii'nin arkasında kalan bölgede kazı faaliyetlerine başlanmıştır. 

Ancak, söz konusu alan Ulus Tarihi Kent Merkezi Kentsel Sit Alanı içerisinde kalmaktadır ve bölgede...