04 / 05 / 2024

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi nerede

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi nerede

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Merkezin tanıtım toplantısına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da katıldı.

Deniz GYO'nun uzun vadeli kredi notu AA!

Deniz GYO'nun KOBİRATE Uluslararası Kredi Derecelendirme ve Kurumsal Yönetim Hizmetleri A.Ş. tarafından yürütülen kredi derecelendirme süreci sonucunda; Uzun Vadeli Ulusal Notu AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu A-1, görünümleri ise olumlu olarak belirlendi. 

Deniz GYO'nun yatırım yapılabilir notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz GYO'nun "Yatırım Yapılabilir" kategoride derecelendirerek; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-2, görünümlerini ise "Negatif" olarak belirlendi. 

Deniz Finansal Kiralama'nın ulusal notu 'AA' olarak teyit edildi!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings, Deniz Finansal Kiralama A.Ş.'nin  uzun vade yerel para notunu "BB-", kısa vadeli yabancı para ve yerel para notlarını "B", destek notunu "4" ve ulusal notunu "AA" olarak teyit etti.

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi açıldı!

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi'nin açılışı gerçekleştirildi. Merkezin tanıtım toplantısına Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan da katıldı.

Deniz GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli A+, kısa vadeli A-2!    

Deniz Gayrimenkul Yatırım Ortaklığ'nın "yatırım yapılabilir" kategoride; Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) A+, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR) A-2, her iki not görünümünü ise "durağan" olarak belirlendi...

Deniz GYO'nun ulusal kredi notu uzun vadeli AA-, kısa vade A-1!

Deniz GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notu (TR)  A-1, her iki not görünümünü ise "Negatif" olarak belirlendi....

Deniz GYO'nun kredi derecelendirme notu güncellendi!

Deniz GYO'nun kredi derecelendirme notu güncellendi. Deniz GYO'nun Uzun Vadeli Ulusal Notu (TR) AA-, Kısa Vadeli Ulusal Notum (TR) A-1, her iki not görünümünü ise "Durağan" olarak belirlendi.

Heafey Group 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın ana sponsoru!

Dünyaca ünlü gayrımenkul şirketi Heafey Group Türkiye’nin tek ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi. 2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası’nın Büyük Ödülü Miami’de 4 günlük tatil olacak.

Heafey Group ulusal kadın yelken kupasının ana sponsorluğunu üstlendi!

Yelken tutkusuyla yarış heyecanını birleştiren “2. Deniz Kızı Ulusal Kadın Yelken Kupası”nın ana sponsorluğunu dünyaca ünlü gayrimenkul şirketi Heafey Group üstlendi.

Antalya Bababurnu Deniz Feneri için karar günü!

Ulaştırma Bakanlığı Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü tarafından 2009 yılında ihale ile kiralanan 1. Derecede Doğal SİT Alanı Falezlerde bulunan Bababurnu Deniz Feneri bir kez daha Tabiat Varlıklarını Koruma Bölge Komisyonu’nun gündeminde.

Ulusal Deniz Emniyeti Acil Müdahale Merkezleri geliyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi (UDEM) kurulmasına yönelik çalışmaların sürdüğünü açıkladı. Tekirdağ'da yapımına başlanan merkezin 2017 yılında hizmete sunulması planlanıyor.

Alkent 2000'deki hırsızlık olayları emniyeti alarma geçirdi!

Deniz Sekinin yakalanması Alkent 'in işine yaradı. Deniz Seki'nin yakalandığı Alkent'te yaşanan hırsızlık olayları emniyeti alarma geçirdi. geçirdi.Polis sitede şüpheli görülen herkesin GBT'sine baktı

Deniz Aslan kimdir?

8. Ulusal Mimarlık Ödülleri kapsamında Proje Dalı ve Düşler Düşünceler Başarı Ödülleri sahibi olan Mimar Deniz Aslan kimdir? Deniz Aslan, bugüne kadar hangi projelere imza attı?

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi nerede Haberi

Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi nerede

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan Marmaraereğlisi ilçesindeki Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale Merkezi'nde (UDEM) gerçekleştirilen tanıtım toplantısındaki konuşmasına, Suriye'nin kuzeyinde Barış Pınarı Harekatı'nı gerçekleştiren Mehmetçiklere selam ederek başlamak istediğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Türkiye'nin amacının bölgeyi terörün, teröristlerin bataklığı olmaktan çıkararak barış ve huzuru hakim kılmak olduğunu dile getirenTurhan, "Çünkü bu teröristler birliğimizin, dirliğimizin, bayrağımızın, vatanımızın can düşmanlarıdır." ifadesini kullandı.

- "Birçok modern sistemi hayata geçirdik"

Bakan Turhan, Türkiye'nin 8 bin 350 kilometre kıyı şeridi ve bulunduğu coğrafya özelliğiyle deniz taşımacılığında köprü olduğunu söyledi.

Acil müdahale sisteminin ilk adımının 2015'te inşa edilen Antalya Deniz Kirliliği Acil Müdahale Eğitim Merkezi olduğunu anımsatan Turhan, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Sistemin ikinci ve en önemli adımı olan Ulusal Deniz Emniyeti ve Acil Müdahale...