21 / 05 / 2024

Ulusal Takdir Ödülü

Ulusal Takdir Ödülü

SOCAR Tower, tüm dünyada bilinen ve mühendislik alanında olağanüstü başarı elde etmiş projelere takdim edilen Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi tarafından ödül almaya hak kazandı.

Gaziantep Belediyesi İstasyon Mahallesi Projesi'ne dönüşüm ödülü!

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi’ne, İstasyon Mahallesi kentsel dönüşüm uygulamasıyla, "6. Ulusal Her Yönüyle Kentsel Dönüşüm Kongresi"nde, "En İyi Sanayinin Uzaklaştırılması Dönüşüm Projesi Geliştiren ve Uygulayan Belediye" ödülü takdim edildi...

Sur Yapı ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde!

Dünyanın en önemli kredi derecelendirme kuruluşları arasında yer alan JCR-Eurasia Rating, Sur Yapı ve Sur Enerji’nin ulusal ve uluslararası ölçekte yatırım yapılabilir kategorisinde olduğunu duyurdu.

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması ödül töreni yapıldı!

Orhan Dinç Mezarı Ulusal Fikir Yarışması sonuçları geçtiğimiz hafta açıklandı. Yarışmanın kolokyumu ve ödül töreni, 22 Haziran 2018 tarihinde TSMD Mimarlık Merkezi'nde gerçekleştirildi.

TOKİ'den 35 mahalle projesine ödül!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve iştirak şirketi Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından gerçekleştirilen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari ve Kentsel Tasarım Fikir Yarışması sonucunda 35 projeye ödül verildi. 

Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de!

Emlak Konut GYO tarafından mahalle teması ile düzenlenen 7 İklim 7 Bölge Ulusal Mimari Kentsel Tasarım Fikir Yarışması ödül töreni 19 Ekim'de yapılacak...

SOCAR Tower, Ulusal Takdir Ödülü kazandı!

SOCAR Tower, tüm dünyada bilinen ve mühendislik alanında olağanüstü başarı elde etmiş projelere takdim edilen Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi tarafından ödül almaya hak kazandı.

Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu'na Mobilya Tasarım Yarışması'ndan ödül!

İZMİR Üniversitesi İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı Bölümü 4. sınıf öğrencileri Can Pirinçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışması'nda, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülü'ne layık görüldü.

Geleceğin İç Mimarlarına Kastamonu Entegre Altın Ödülü verildi!

İzmir Üniversitesi İç Mimarlık 4. sınıf öğrencileri Can Pirilçal ve Miraç Eyüboğlu, 9. Ulusal Mobilya Tasarım Yarışmasında, Ofis Mobilyaları Lisans Öğrencisi Kategorisinde Kastamonu Entegre Altın Ödülüne layık görüldü.

42 Maslak'a sürdürülebilirlik ve inovasyon ödülü!

42 Maslak; Türkiye'de uzun yıllardır faaliyet gösteren Rigios'in düzenlediği Ulusal Alçı Yarışması Ödülleri'nde ''Sürdürülebilirlik ve İnovasyon'' kategorisinde birincilik ödülüne layık görüldü.

AGT En Beğenilen Marka Ödülü'ne layık görüldü!

Ulusal ve uluslararası pazarlarda mobilya, dekorasyon, inşaat sektörlerinde 30 yılı aşkın süredir 5 kıtada 1000'den fazla satış noktasında faaliyet gösteren AGT "En Beğenilen Marka" ödülünün sahibi oldu.

Nef, Stevie Awards'tan 2 ödül aldı!

Nef, gayrimenkul sektörüne kazandırdığı keşifler ve inovasyon çalışmalarıyla uluslararası alanda da takdir topluyor. Şirket, Stevie Awards kapsamında en iyi 'Website' ve 'Company & Organization' kategorilerinde ödül kazandı.

Stevie Awards ödülünün sahibi Nef oldu!

Gayrimenkul sektöründe başarılarıyla adından sıkça söz edilen NEF uluslararası alanda da takdir toplamaya devam ediyor. Stevie Awards ödül töreni Kanada, Toronto'daki Ritz-Carlton Hotel'de gerçekleşti.

İki Design Group'a Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nden 9 ödül!

Uluslararası Gayrimenkul Ödülleri'nde 2015-2016 Avrupa ayağının sonuçları belli oldu. iki design group yönetici ortağı Murat Kader, altına imza attıkları ve başarı getiren 6 projeye ait 7 ödülü ulusal, 2 ödülü de uluslararası kategoride alarak ödül sayısı

Ulusal Takdir Ödülü Haberi

Ulusal Takdir Ödülü

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de bulunan SOCAR’ın yeni idari binası SOCAR Tower, bu yıl 50’nci yıldönümünü kutlayan Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi tarafından ödüle layık görüldü. SOCAR Tower, Yüksek Mühendislik Ödülleri çerçevesinde ‘Ulusal Takdir Ödülü’nün (National Recognition Award) sahibi oldu.


Tüm dünyada bilinen ve mühendislik alanında olağanüstü başarı elde etmiş projelere takdim edilen Amerikan Mühendislik Şirketleri Konseyi’nin Yüksek Mühendislik Ödülleri, 25 Nisan 2017 tarihinde Washington'da Marriott Wardman Park Otel'de yapılacak törenle sahiplerini bulacak.


SOCAR Tower, Kore Cumhuriyeti’nin ‘Heerim Architects & Planners Co. Ltd’ şirketi tarafından geliştirilen ‘Rüzgar-Alev’ konseptiyle 2010 yılında inşaa edilmeye başlandı. Yaklaşık beş yıl içinde tamamlanan ve başkentin en güzel mimari örneklerinden biri olan SOCAR Tower, uluslararası standartları en üst düzeyde karşılıyor. Binanın güvenlik ve teknik sistemlerinin yönetimi tek merkezden...